Aldirsam mi bilemedim..

Bir iki Dort

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2018
406
290
Merhabalar,yuzumde kucuk buyuk bir cok ben var.Aslinda karakteristik geliyordu rahatsiz etmiyordu beni.Ancak son iki yil icinde bazisi buyudu .hepsini aldirmak istemiyorum.Sadecr rahatsis eden iki tane var artik gozume batmaya basladi :KK43:ancak bunlar deriye yapisik,et beni degil ve boyutlari kucuk.
Alindigi zaman iz biraki mi sizce? Bunlar buyuyecek yine biliyorum.buyuk ananem cilt kanseri olmustu.Bendeki benler sadece gunesten degil genetik.ama gunesten dolayi da buyuyorlar.Gunes kremi,sapka fayda etmiyor.
Aranizda bu sekilde beni olan ve aldiran var mi .İz kalmasin istiyorum

Ben varım. Çok da memnunum. İz konusuna gelirsek elbette belli belirsiz bir iz var. Benlerim küçük olduğu için izler de çok küçük. Ama izler bene nazaran çok daha az rahatsız ediyor beni.

Ben de öncelikle rica ederim:) Özel hastanede aldırmadım,üniversite hastanesinde aldırdım.Cerrahi yöntemin ismini bilmiyorum ama benlerimin hemen bitişiğine bir kesi atıldı ve ben alındıktan sonra dikiş atıldı.

bence aldır canım, ama önce tehlikesi olmadığından ve tabi ki iz kalmayacağından doktoruna sorup emin ol. sigara içmiyorsan cilt daha kolay yenileniyor iz kalmaz diye biliyorum ama danışmak lazım

X