Eki Görüntüle 355208
sizce nasil bu yatak ortusu.. acaba yakismismi. hali ve abajur ne renk alsam.. yatak ortusunu geri veriyimmi kalsinmi?????... yuvarlak gozuken ksmlarda pul var...ecobelladan aldm uygun gordum 100 ytl .. tek kalmisti...tavsiyelernzi bekliyorum.. nasil guzellestrebilirim bu odayi.. tv mi kaldirdim..onceki fotolardaki elestrilerniz uzerine . tesekkurler
Eki Görüntüle 355208
sizce nasil bu yatak ortusu.. acaba yakismismi. hali ve abajur ne renk alsam.. yatak ortusunu geri veriyimmi kalsinmi?????... yuvarlak gozuken ksmlarda pul var...ecobelladan aldm uygun gordum 100 ytl .. tek kalmisti...tavsiyelernzi bekliyorum.. nasil guzellestrebilirim bu odayi.. tv mi kaldirdim..onceki fotolardaki elestrilerniz uzerine . tesekkurler
kararsiz kaldim simdi ...ben bayıldım örtüne, halılarını krem alırsan daha güzel olur. bence değiştirme derim örtünü. klasik krem-kahve bir odan olur krem örtüyle... bu örtü canlı olmuş odanda. yine de sen bilirsin...
canım bu yatak odası benim olsa ben kesinlikle krem bej gibi bir renkte örtü alırdım şu da bir gerçek ki kahve mobilyaya en uygunu krem haa canlı olsun dersen de bellllki turkuaz ya da toz pembe tonları kullanabilirsin bence..kararsiz kaldim simdi ...degstirsem mi yoksa kalsin mi ? lutfen okuyanlar yazsin yorum yapsinda cogunluga gore karar vereyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?