• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldigim yatak ortusu

hato

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
535
112
323
44
İstanbul
Eki Görüntüle 355208
sizce nasil bu yatak ortusu.. acaba yakismismi. hali ve abajur ne renk alsam.. yatak ortusunu geri veriyimmi kalsinmi?????... yuvarlak gozuken ksmlarda pul var...ecobelladan aldm uygun gordum 100 ytl .. tek kalmisti...tavsiyelernzi bekliyorum.. nasil guzellestrebilirim bu odayi.. tv mi kaldirdim..onceki fotolardaki elestrilerniz uzerine . tesekkurler

canım bence değiştirme şansın varsa krem yada kırık beyaz tercıh et.bu renk yatak odanı kapatmış ;)

Eki Görüntüle 355208
sizce nasil bu yatak ortusu.. acaba yakismismi. hali ve abajur ne renk alsam.. yatak ortusunu geri veriyimmi kalsinmi?????... yuvarlak gozuken ksmlarda pul var...ecobelladan aldm uygun gordum 100 ytl .. tek kalmisti...tavsiyelernzi bekliyorum.. nasil guzellestrebilirim bu odayi.. tv mi kaldirdim..onceki fotolardaki elestrilerniz uzerine . tesekkurler

yatak örtüsü güzel..halıyı,açık renk ve tüylü al :40:

Eki Görüntüle 355208

bence kırmızı hiç olmamış mobilya koyu örtü koyu. bastırmışlar odayı renkler. renk seçimini fil dişi ya da kremden yana da kullanabilirdiniz duvarlarınızın renginde simli ya da pullu içinde hafif vizon rengi olan bir örtü seçebilirdiniz çünkü vizon mobilyanızın kahverengi kısımlaryla iyi uyum sağlayacaktır keza odanızda kırmızıyla uyum sağlayabilecek başka bir renk yok çünkü.

bence gayet güzel birde shaggy kırmızı yatak odası halısı alırsan süper olur kırmızı abajurlar ve kırmızı avize mükemmell olur...:16:

eğer değiştirme şansın varsa vizon rengi senin mobilyana en uygun renk olacak. ya da krem rengi de olur. ama değiştiremem dersen aksesuar ve halılarını en açık ton seç derim. örneğin yatak örtüsünün içinde gümüş var galiba. gümüş rengi aksesuarlar mum ,abajur halı kullan derim.güle güle eskit...

degerli fkirlerniz icin tesekkurler.. degistrecegim... aldigim yerde krem duz renk yatak ortusude vardi eco bella nn onunla degistircegim...o kalmadysa b kaptonel takm alrim hc deglse guzel durmayan bi takmi tutmam evde :( tesekkurler ...

fiyatı çok iyi . iyi ki almışsın hep aynı rengi kullanacak değilsin ya arada değiştirirsin . kırmızıya bayılırım

ben bayıldım örtüne, halılarını krem alırsan daha güzel olur. bence değiştirme derim örtünü. klasik krem-kahve bir odan olur krem örtüyle... bu örtü canlı olmuş odanda. yine de sen bilirsin...

ben bayıldım örtüne, halılarını krem alırsan daha güzel olur. bence değiştirme derim örtünü. klasik krem-kahve bir odan olur krem örtüyle... bu örtü canlı olmuş odanda. yine de sen bilirsin...
kararsiz kaldim simdi ... :( degstirsem mi yoksa kalsin mi ? lutfen okuyanlar yazsin yorum yapsinda cogunluga gore karar vereyim...

bence kesinlikle değiştirin yatak odanız da örtünüz de ayrı ayrı çok güzeller ama birleşince hiç uymamışlar
mobilyaların koyu renk olduğu için açık renkleri tercih etmelisin krem , beyaz , pudra pembesi çok güzel olacaktır.

kararsiz kaldim simdi ... :( degstirsem mi yoksa kalsin mi ? lutfen okuyanlar yazsin yorum yapsinda cogunluga gore karar vereyim...
canım bu yatak odası benim olsa ben kesinlikle krem bej gibi bir renkte örtü alırdım şu da bir gerçek ki kahve mobilyaya en uygunu krem haa canlı olsun dersen de bellllki turkuaz ya da toz pembe tonları kullanabilirsin bence..

cauntry tarzda olanlar beyaz mobilyayla hoş oluyo bence ama onun altındaki mavili olan yani şunun gibi
yatak-%C3%B6rt%C3%BCs%C3%BC-modelleri-2.jpg
olur bence..

Back