• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldığım ve menun kaldığım ürünler

ANGELLOLITA

!Hiç AşIk OlMaDıM!
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
89
0
16
Mardin
almış olduğum ve memnun kaldığım urunleri sizede tanıtmak istedim

1/ilk başta görmüş olduğunuz parfümler bir harika avon vücut spreyleri(5 tl tanesi) çok guzel ve kalıcı ozellıkle yazın çok kullanışlı eğer güzel kokmak istiyorsanız
2/rexona pudralı deo bi harika çok terleyenlere %100 tavsiye ederim bunu 2 çeşidi daha varonlarıda alıcam(6 tl)
3/avon vücut sıkılaştırıcı losyon guzel bayıldım fakat sıkılaştırdığını farkına varamıyom daha yeni 2 cikez surdum
4/loreal matte cashmere çok guzel tam kaşmır dokusu veriyo bu fondöten ama ben rek eşitleyici die aldım beyaz tenliyim koyu oldu bana nu marası var ona gore alın derim ustune açık bır pudra surunce tam rengimi yakalıyorum tek sorun sivilce çıkartıyo(5 tl adldın)
5/avon gözlüğü muhteşem bişey tavsiye ederim çok şık ve ben sureklı takıp edıyorum avaonu ne nakadar ınerdıe çünkü pahalı alınca ındıgınde fiyat sinir oluyorum bun dolayı herkez nakadar ucuz aldıgımı soylerler urunleri hatta işletmeci olmamı soleyen bile var(8 tl aldım)
6/bu el srubu belçikadan geldi muhteşem bişey elerıme suruyom tanecikleri var ovalıyorum ve bebek cildi gibi oluyo parla puruzsus çatlaklar ve eldeki koku için çok güzel işe yarıo
7/xxl care avon el kıremi paket halinde aldım bunu guzel çok yumusak yapıo ve çatlamısını onluyo ellerın
8/bu kağıt törpü bana almanyadan gelen makyaş çantasında çıktı kullanmadım daha
9/bu rujlar favorim bu da makyaj çantasından çoktı
10/bu makyaş çantası almayadan geldi 3 adet halam yolladı bana anneme ve kız kardeşime super şeyler var ve hepsi kalıteli
11/buda makyaj çantasının dışı şık bir tasarımı var
12/işte bu paket avondan aldım little bleck dress losyon ve xxl krem çok ucuz(34 tl aldım)
13/avon kataloğundaki sayfada goruldugu gibi sondaki spre kuzenım aldı muhteşem bir kokusu var saça guzel bir koku veriyor(4 tl aldım)
14/avon sıkı tutuş sağlayan sper muhteşem kalıcı aldım benim 5 ci oluya bir hafta yıkayın saçı yınede sçınız bozulmaz çok kalıcı(ben 6tl aldım)
umarım sizi yeteri kadar bilgilendirmişimdir sorunuz olursa zevkle cvp larım şekerler muck

Eklentiler

• $Fotoğraf0736.jpg
    $Fotoğraf0736.jpg
    174,8 KB · Görüntüleme: 97
  • $Fotoğraf0693.jpg
    $Fotoğraf0693.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 117
  • $Fotoğraf0695.jpg
    $Fotoğraf0695.jpg
    103,9 KB · Görüntüleme: 100
  • $Fotoğraf0722.jpg
    $Fotoğraf0722.jpg
    131,2 KB · Görüntüleme: 85
  • $Fotoğraf0724.jpg
    $Fotoğraf0724.jpg
    145,6 KB · Görüntüleme: 89
  • $Fotoğraf0725.jpg
    $Fotoğraf0725.jpg
    167,6 KB · Görüntüleme: 110
  • $Fotoğraf0726.jpg
    $Fotoğraf0726.jpg
    135,4 KB · Görüntüleme: 100
  • $Fotoğraf0728.jpg
    $Fotoğraf0728.jpg
    167,5 KB · Görüntüleme: 86
  • $Fotoğraf0729.jpg
    $Fotoğraf0729.jpg
    164,2 KB · Görüntüleme: 119
  • $Fotoğraf0730.jpg
    $Fotoğraf0730.jpg
    178,3 KB · Görüntüleme: 88
  • $Fotoğraf0731.jpg
    $Fotoğraf0731.jpg
    151,6 KB · Görüntüleme: 99
  • $Fotoğraf0732.jpg
    $Fotoğraf0732.jpg
    165,9 KB · Görüntüleme: 99
  • $Fotoğraf0733.jpg
    $Fotoğraf0733.jpg
    134,3 KB · Görüntüleme: 120
  • $Fotoğraf0734.jpg
    $Fotoğraf0734.jpg
    150,5 KB · Görüntüleme: 86
  • $Fotoğraf0691.jpg
    $Fotoğraf0691.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 105
MAKEUPBYBURCUGUL: FAVORİ 5 ÜRÜNÜM

Bu yazımda sizlere favori 5 ürünümü tanıtmak istiyorum.

Günlük makyajım da yoğunluğu sevmediğim için pudra , fondöten , kapatıcı ve baz bu grubun içine girmiyor.

Günlük nemlendirici kremim ve parfümüm olmadan asla... Ben hafif çiçek kokularına sahip PLEASURE parfümü kullanıyorum. Bu parfümden önce NEOMİ CAMPLE'ın parfümünü kullanıyordum. O da çok güzel kokuya sahipti fakat ağır olduğu için sadece düğün ve davetlerde kullanıyorum.
Ürün fiyatı:260 TL Neomi cample fiyatı: 109 TL

Günlük kullandığım nemlemdirici losyon da oldukça başarılı. Kuru cildimi gün boyu nemli tutuyor. Ürün fiyatı: 145TL Ayrıca ürün kokusu da çok güzel.

Çok severek kullandığım bu allık PEACH COLOR BRUSH 08 numara. Şeftali tonları gibi dursa da uygulandığında pembe tonlarında olan güzel bir allık. 7g olan bu ürünün fiyatı :115 TL . Allıkların içinden çıkan fırçaları kullanmadan atmama rağmen bu ürünün allık fırçası oldukça büyük ve ürünü bu fırçayla uygulamak oldukça kolay. Seyahatlerde yanıma allık için fırça almama gerek kalmıyor. Severek kullanıyorum.

Daha yeni aldığım bu göz farı hemen favorilerim arasında yer almayı başardı. Sizzling Copper Metallic 52 numaralı bu far bakır tonlarında tam bir yaz rengi. tendeki duruşu da harika. Ayrıca hızımı alamayıp allık olarakta kullandığım bu ürünün fiyatı 75 TL.

Severek kullandığım bu ürünün fiyatı :89 TL.

Avonun vücut kremi gercekten cok güzel duştan sonra kollarıma sürüyorum genelde yumusacık yapıyor :21:

Armani ve mac fondoten , dior rimel, ysl gozalti, dalan zeytinyagli vucut yagi,este nemlendirici , colgate optik beyaz

Benim kirpiklerim yeterince uzun zaten, o yüzden hepsi işe yariyor. Ama tek kullandigim yine de maybelline pembe olan.
Bb krem olarak yves rocher aldim ilk memnun kalmamistim, su an gayet iyi oldugunu dusunuyorum. Cunku yağli cildimde matlik sagliyor.
Ruj olarak alix avien sakin sakin almayin, alirsaniz da nemlendirici bi balm ile uygulayin zira topaklaniyor.
Blistex dudak balmi kesinlikle :)

Back