• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Aldığım şampuan ve saç kremini bahsettiğim şekilde kullanan var mı?

miku

Sen ve ben, birlikte öyle güzeliz ki...
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
417
17
68
Kızlar bayağı bir aradım taradım forumları, ama sorumun cevabıyla alakalı bir forum bulamadım.:44: Varsa eğer, beni yönlendirirseniz sevinirim. Yoksa da bana bir yardım eli uzatıverin.:17:
Ben Otacı'nın boyalı saçlar için olan şampuanını ve 10 bitki özlü saç bakım kremini aldım. Birkaç kere kullandım bunları, saçlarım tiftik tiftik oldu. Ben de kullanmayı bıraktım. Ama geçenlerde bir yerde bu şampuanın önce saçları sertleştirdiğini daha sonra, saç alışınca, saçı yumuşattığını okudum. Ben de tekrar kullanmaya karar verdim. Ama şöyle bir şey düşünüyorum. Şampuanın içine badem yağı + hint yağı + çamterebentin + bir miktar bal koysam? Acaba bir faydası olur mu?:44: Bu şampuanı bu şekilde kullananlar var mı?

valla şampuan saçı 1 kere sertleştirdimi daha yumuşatmıyor. dediklerinizi koyarsanız hafif yumuşama olabilir:26:

valla şampuan saçı 1 kere sertleştirdimi daha yumuşatmıyor. dediklerinizi koyarsanız hafif yumuşama olabilir:26:

Hadi ya... Halbuki çok umutlanmıştım.:50: Saçlarım tam bir felaket. Bir çözüm bulmam lazım.

Kızlar bayağı bir aradım taradım forumları, ama sorumun cevabıyla alakalı bir forum bulamadım.:44: Varsa eğer, beni yönlendirirseniz sevinirim. Yoksa da bana bir yardım eli uzatıverin.:17:
Ben Otacı'nın boyalı saçlar için olan şampuanını ve 10 bitki özlü saç bakım kremini aldım. Birkaç kere kullandım bunları, saçlarım tiftik tiftik oldu. Ben de kullanmayı bıraktım. Ama geçenlerde bir yerde bu şampuanın önce saçları sertleştirdiğini daha sonra, saç alışınca, saçı yumuşattığını okudum. Ben de tekrar kullanmaya karar verdim. Ama şöyle bir şey düşünüyorum. Şampuanın içine badem yağı + hint yağı + çamterebentin + bir miktar bal koysam? Acaba bir faydası olur mu?:44: Bu şampuanı bu şekilde kullananlar var mı?

ben ballı sütün saçı yumuşattığını duymuştum :) bide soğan suyuyla saçınızı yıkadığınızda parlaklık veriyor biraz kötü kokuyor ama olsun :) sonuç güzel :)

ben ballı sütün saçı yumuşattığını duymuştum :) bide soğan suyuyla saçınızı yıkadığınızda parlaklık veriyor biraz kötü kokuyor ama olsun :) sonuç güzel :)

Benim saçlarım uzun ve gür, bir kilo süt gider bu saçlara:9: Ah bir de sağlıklı olsalar... Soğan suyuna hiç girişemem, valla yaparken kusarım.:9:

Kızlar şampuanına bu saydıklarımı katan kimse yok mu? Hadi Otacı'yı da geçtim, herhangi bir şampuana katıp iyi sonuç alanlar da olur. Sizden gelen cevaplara göre karar vericem.:14:

Benim saçlarım uzun ve gür, bir kilo süt gider bu saçlara:9: Ah bir de sağlıklı olsalar... Soğan suyuna hiç girişemem, valla yaparken kusarım.:9:
:D hadi yaa inş. bulabilirsin güzel bişey aslında cildiyeye gitsen bu konu hakkındada bilgi alabilrisin :-)

Kızlar şampuanına bu saydıklarımı katan kimse yok mu? Hadi Otacı'yı da geçtim, herhangi bir şampuana katıp iyi sonuç alanlar da olur. Sizden gelen cevaplara göre karar vericem.:14:

Evet bende 10 bitki özlüyü almıştım,sonra saçım boyalı oldğu için sanırım biraz kuruttu bende içine 2 kapak badem yağı, 1,5 çam terebentin koyup kullanmıştım bayağı güzel sonuç almıştım ,birde içine sarımsak rendelemiştim işte o zaman süper olmuştu saçlarım üstelik hiç koku olmadı çünkü bitkisel şampuanın içine sarımsak katmak koku yapmıyor içinde bitki özleri olduğu için (tabi her yıkamada bir miktar alıp süzgeçte süzüyodum ki sarımssaklar saçıma yapışmasın :) ama çok faydasını gördüm

:D hadi yaa inş. bulabilirsin güzel bişey aslında cildiyeye gitsen bu konu hakkındada bilgi alabilrisin :-)

1 ay önce cildim için gitmiştim aslında, ama saçlarımla ilgili bir şey sormak aklıma gelmedi hiç. Ya şu şampuanın içine yağ-bal falan katarsam sertleştirmez diye düşündüm, en azından kimyasal şampuan kullanmaktan vazgeçmiş olurum dedim, ama bu konuyla ilgili bilgisi olan yok anlaşılan.:50:

Evet bende 10 bitki özlüyü almıştım,sonra saçım boyalı oldğu için sanırım biraz kuruttu bende içine 2 kapak badem yağı, 1,5 çam terebentin koyup kullanmıştım bayağı güzel sonuç almıştım ,birde içine sarımsak rendelemiştim işte o zaman süper olmuştu saçlarım üstelik hiç koku olmadı çünkü bitkisel şampuanın içine sarımsak katmak koku yapmıyor içinde bitki özleri olduğu için (tabi her yıkamada bir miktar alıp süzgeçte süzüyodum ki sarımssaklar saçıma yapışmasın :) ama çok faydasını gördüm

Yuppiiiii!:21: Çok teşekkür ederim canım, valla çok mutlu oldum.:16: Sarımsak aklıma gelmemişti, onu da eklerim o zaman. Ama bu süzgeçte süzme işini tam anlayamadım? Her yıkamadan önce şampuanı mı süzüyodun? Sarımsağı rendeledikten sonra iyice ezsek, püre gibi yapsak, yine de yıkama öncesi şampuanı süzmek gerekir mi peki?

arkadaşım dediğin karışımları yağları daha doğrusu çamderebentin defne yağı badem yağı susam yağı falan normal şampuana iki kapak kadar döktğm salladım kullandım bi süre saçı çok parlatıyor yumuşak yapıyor ben saç dökülmesi için kullanmıştım bence sormak yerine dene deneme- yanılma en iyi yol.fakat ben dökülme için kullanmıştım fayda vermedi ne kepeğe ne dökülmeye tabi sebebi başka bişeydir belki dökülmenin .saça yumuşlık,ipeksilk ve parlaklık verdi sadece birde sonuç da yağ olduğu için saçım erken kirleniyordu yağlanıyordu o parlaklık belkide yağ oldukları içindi bitlenmekten korktum bi ara:1::1:bende bıraktım zaten çam derebentin berbat kokuyo başım ağrıdı kokusundan öle herşey denenmiyor malesef ama her ilaç yada bitkisel takviye her bünyede aynı etkiyi vermez bunuda göz ardı etme otacı soruna cevap veremedim belki ama dednediğim için sölemek istedim..

Back