Bilyorum canım nefes alamayınca çok bunalıyordum bende ağlıyodum sınırdenİnş arkadasım surekliliği olan birsey degıl fakat ortaya cıktıgında gunluk hayatımı olumsz etkılıyor..
Nasıl aştınız.. Bu durumu kontrol altına alabıldınızmı nasıl yaptınız..Bilyorum canım nefes alamayınca çok bunalıyordum bende ağlıyodum sınırden
Haklısın .. Nefes egzersıZlerı faydalı oluyor.Bana eskiden olurdu. Kendiliğinden geçti.
Takıntıydı benimki.
Şimdilerde ise çok yemek yeyince nefes alamiyorum
Diyafram nefesi egzersizleri yapsan belki iyi gelir. Karından..
İlk önce nefes alamadığımda resmen inatlaşıyordum nefes alım dıye zorluyodum kendımı, daha sonra kontrol ettim kendımı nefes alamadığımda sakın oldum ve bışey yokmuş gıbı ufak ufak nefes aldım zorlmadım kendımı 1 2 ay böyle devam ettı daha sonra hiç olmadı bı dahaNasıl aştınız.. Bu durumu kontrol altına alabıldınızmı nasıl yaptınız..
Bende oyke yapıyorum.. İlk zamanlar panık oluyordum .. Atıyorum araba kullanırken vs sanki hıc nefes alamıyordum bı iş yapamıyordum.. Şimdi baktım nefes alamıyorum zorlamıyorum:) nasıl olsa fızıksel bişey yok dyrum:)İlk önce nefes alamadığımda resmen inatlaşıyordum nefes alım dıye zorluyodum kendımı, daha sonra kontrol ettim kendımı nefes alamadığımda sakın oldum ve bışey yokmuş gıbı ufak ufak nefes aldım zorlmadım kendımı 1 2 ay böyle devam ettı daha sonra hiç olmadı bı daha
Aynen canım benım smdı arada oluyo mesela meyve yerken çok olurBende oyke yapıyorum.. İlk zamanlar panık oluyordum .. Atıyorum araba kullanırken vs sanki hıc nefes alamıyordum bı iş yapamıyordum.. Şimdi baktım nefes alamıyorum zorlamıyorum:) nasıl olsa fızıksel bişey yok dyrum:)
Ben streslıyken ozellikle ..Aynen canım benım smdı arada oluyo mesela meyve yerken çok olur
O yuzden fazla üzüm çilek kiraz karpuz yıyemıyorum
Gercektende asıtlı meyvelerde sıkıntı yasıyorum. Buara cok yalnız kaldım bunun verdıgı bı mutszluk olduZor olsada buda gececek buna inan oncelikle cunku bu psikolojik bir durum bunu yenmek senin elinde beyin kontrolu stressiz yasam ve hobiler edinip bol bol gulup eglenebilecegin ortamlarda ve insanlarla vakit gecirip kafan dagilmali inanki buda gececek sıkntı yapma aynen odaklanmak:yok ne guzel farkindasin sende ve ogretmensiniz aktif bir sosyal hayat icindesiniz zaten daha kolay atlatabilirsiniz yeterki dogru yontemleri bilin ve dogru yasayin ayrica yeme icmede bazi durumlarda etkileyebilir onada ayrica onem verirsiniz yni fast food tarzi urunler asitli gidalarda etkili oluyor vucudda
Aniden ilacı bırakınca herşey tersine dönebiliyormuş.yavas yavas bırakmak lazım.sakın kafana göre ilacı bırakma doktora danış.hiç bişey plandıgı gibi gitmiyor hayatta.bende Bebek isiyordum aniden anksiyete ve obsesif çıktı.bebeği erteledim.6ay devam edebilir ilaç tedavisi derdi doktor.önce tamamen iyileşelim bebeğimizde olur inşallahArkadaslar benimde bi sorum olacak alti aydir panik atak ve anksiyete tedavisi goruyorum sulinex xr 150 mg kullaniyorum.ama artik bebegim olsun istiyorum doktorlar en az dokuz ay kullanma mi istiyo kendimi de iyi hissediyorum sukur. Dokuz aydan once birakan var mi araniz da etkileri neler?
insallah canim biz de iyilesip bebek sahibi oluruz.Aniden ilacı bırakınca herşey tersine dönebiliyormuş.yavas yavas bırakmak lazım.sakın kafana göre ilacı bırakma doktora danış.hiç bişey plandıgı gibi gitmiyor hayatta.bende Bebek isiyordum aniden anksiyete ve obsesif çıktı.bebeği erteledim.6ay devam edebilir ilaç tedavisi derdi doktor.önce tamamen iyileşelim bebeğimizde olur inşallah
Herkesde farklılık gösteriyor kimi rahatça bırakıyor kimisi zorlanıyor.işi sansa bırakma doktora danış.bende yeni başladım ilaca korkular diz boyuinsallah canim biz de iyilesip bebek sahibi oluruz.
Doktorla gorustum prof bana 5-6 ay sonra birakabilirsin demisti son gittigimde kendisi izinliydi asistani dokuzuncu aydan sonra kesicez agir agir dedi ama acaba daha erken birakan var mi nasil oldu neler yasadilar tekrar nuksetti mi onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?