OffBen varım, geceleri oluyor genelde bana odanın kapısı kapatılınca bir süre sonra yorganın içinde dört dönüyorum. Kışın nefes alabilmek için odanın camı açık yaptığım bile oldu. Benimki burnumdaki kemik eğriliğinden sanırım, burnumdan aldığım nefes cigerlere ulaşmıyor gibi hissediyorum..
Yanu ben doktora bır sene önce gittim, kemik eğriliği demişti çok rahatsız ederse ameliyatla düzeltiriz demişti. Ama oyle sürekli olmuyor bende, ancak dediğim gibi havasız olursa kötü oluyorum. KBB ye görünün bir de isterseniz astımda aynen işe yaraması gerekirdi bence o ilaçlar.Offınanılmaz mutsuzum şu durumdan .. Dr gıttınızmı bna astım dedıler ama astım olsam o fısfıslar işe yarar dımı yokkkk .. Kullnmıorum ilacı .. Psıkolojık oldugunu dusunuyorum ..
Hayır .. Reflü ile bagı nedırReflunuz var mi?
İlk iş kbb gıttım snra gogus hast. Gıttım ..Yanu ben doktora bır sene önce gittim, kemik eğriliği demişti çok rahatsız ederse ameliyatla düzeltiriz demişti. Ama oyle sürekli olmuyor bende, ancak dediğim gibi havasız olursa kötü oluyorum. KBB ye görünün bir de isterseniz astımda aynen işe yaraması gerekirdi bence o ilaçlar.
Hayır .. Reflü ile bagı nedır
Bazi durumlarda , geceleri olan ve artan oksurugu midedeki asite bagliyorlar.braindamage in durumu bana onu hatirlatti. Bir kontrol ettirin.
Evet bende reflü var sanırım, doktora gittim ama çok eskiden. Baharatlı birsey yesem uyuyamam mesela. Gideyim bir ama endoskopi ile mi anlıyorlar öyle ise yaptıramam onuBazi durumlarda , geceleri olan ve artan oksurugu midedeki asite bagliyorlar.braindamage in durumu bana onu hatirlatti. Bir kontrol ettirin.
Günlük öyle sürekli ise psikolojik olabilir, bende çok fazlamolmuyor sadece geceleri havasız kalırsa burnumdan nefes alamıyorum.. Mutlaka git doktora..İlk iş kbb gıttım snra gogus hast. Gıttım ..
Astım hastaları o fısfıs ile ohh dıyorlarmış bende sıfır etkıcok canımı sıkıyor gunluk hayatımı etkılıyor
mıde sorunu hıc yasamıyor olsamda yınede bır bktırayım
Dahiliyeye gidince asit dengeleyici haplar verilebiliyor. Bir dahiliyeye danisin isterseniz.Evet bende reflü var sanırım, doktora gittim ama çok eskiden. Baharatlı birsey yesem uyuyamam mesela. Gideyim bir ama endoskopi ile mi anlıyorlar öyle ise yaptıramam onu
Öğretmenim ve derste esneyerek nefes alıyorumGünlük öyle sürekli ise psikolojik olabilir, bende çok fazlamolmuyor sadece geceleri havasız kalırsa burnumdan nefes alamıyorum.. Mutlaka git doktora..
Teşekkürler, gideyim endoskopi derse kaçarım zaten :)Dahiliyeye gidince asit dengeleyici haplar verilebiliyor. Bir dahiliyeye danisin isterseniz.
Bence aksatma hemen git, sağlık İhmale gelmez hele de nefes hiçççç gelmez çok geçmiş olsunÖğretmenim ve derste esneyerek nefes alıyorumofff gıtmeyı dusunuyorm
Aslında nefes alıyorum yoksa duramam sadece yetmıyormuş gıbı bır hısTeşekkürler, gideyim endoskopi derse kaçarım zaten :)
Bence aksatma hemen git, sağlık İhmale gelmez hele de nefes hiçççç gelmez çok geçmiş olsun
Aynen dedıgınız gıbı yapıyorum nefes egzersızlerı ile asıyorum.. Ogretmenım calışıyorum ilac kullanmak istemıyorum .. Zaman zaman nuksettıgının farkındayım stres kendımı dınlıyor olmak tetıklıyor.. Sakin kalıp basa cıkmaya calışıyorum.. Cok tesekkur ederım paylasımınız içinEger fizyolojik bir sorun yoksa psikolojik olarakta oyle hissedebilirsin anksiyete kaygi durum bozuklugu oluyor oyle olmadigi halde oyle hissetmek birazda beynimizi yonetmeyi ogrenmeliyiz cokdaklanmadan:ve stres yapmadan yasamak lazim anksiyete bendede vardi ilac kullanmistim kendini fazla dinleme kafani dagitmaya calis işte calisiyomusun kuyomusun bilmiyorum ama bir ugras edinmek gerekiyor zamanla gececektir Allahin izniyle biraz sabir grekeiyor eger anksiyete teshisi konduysa ilac kullanmakta gerekebilir kontrol edemezsin nefesi az hissedersin yetmiyordur aslinda yetiyordur ama beyin oyle algilayip vucudu uyariyor sakin kalip dogru nefes egzersizlerini uygulamayi dr a gittiginde gostermeliler reflu olabilir streste varsa anksiyeye artar malesef hepsi baglantili rahat olmali ve baska seylere yogunlasmani tavsiye ederim o anlarda oyle yapmaya calis ve karin bolgesinden nefes egzersizlerini yapmaya calis bana dr oyle onerirdi:aslinda bu durum bize oyle gelen bir his malesef ins gecer
İnş arkadasım surekliliği olan birsey degıl fakat ortaya cıktıgında gunluk hayatımı olumsz etkılıyor..Bendede aynı durum olmuştu bende hastaneye gittim ve birşey bulamamışlardı zamanla kendı kendıne geçti. İlaç falan kullanmadım umarım senınkıde en kısa surede gecer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?