Bu baska bir sey.
Ikıncı el satışlar faturalandirilmaz.
Bana yurtdisindan hediye geldi, kullanmayacagim icin elden çıkarmaya karar verdim, desem, kim neyi ispatlayacak?
2.el satış platformundan lüks bir markanın far paletini aldım arkasında batch kodu vardı. Açıklamaya “kodu var sıfır” yazmış. Bir tanede ruj aldım orjinal ve sıfır yazmış. Aldığım an kargolandı bugün geldi ama sahte gibi. Daha satıcıya bir şey demedim. Dava açabilir miyim? Bunun ücreti nedir? Ürünü kaç günde incelemeye alırlar? Zaten iyice bakınca anlaşılıyor. Dava açarsam kamu davasına dönüşmesini istemem. Genç bir kız çünkü satan 18-19 galiba profil resminde öyle duruyor. Bir avukat arkadaşım fazla ilgilenmedi ama üstü kapalı önce satıcı ile iletişime geçmen gerek anlaşırsınız belki dedi ne yapmalıyım?
Anlaşma kısmı şöyle olur ancak; iadeyi kabul eder satıcı, konu sahibi de parasını geri alır.paranı geri almak varken neden dava açacaksın bu bir, ikincisi kamu davasına dönuşmesini istemiyorsan şikayetini geri çekeceksin demektir o halde neden dava açıyorsun?
anlaşırsınız ne demek neyde anlaşacaksınız?
Kiz sadece danisma ücreri 450 o da 15-20 dakika bir de seni temsil ettigini düşünHadi ya, o kadar uygun mu?
Her tarafta mantar gibi hukuk fakültesi açılınca gelinen durum, bir protez tırnak, ipek kirpik parası ha:)
AhahahaKiz sadece danisma ücreri 450 o da 15-20 dakika bir de seni temsil ettigini düşün
Zengin insanin hali farklı tabiAhahaha
Yani bana az geldi, yok cinci hocası, muskacısı her şeyi geçtim Allahın kahve falına 200 tl 300 tl alan bir de veren var.
Yasal haklarımızı öğrenmek adına helali hoş olsun, netten de baktım 1 saati aştığında tarife değişiyormuş
Ablama zamanında bakın danışma değil, davası sonucu yapılan ödeme ‘örgü kazak’ idi.
Elbette ki tanıdık ve aynen ‘bir şey soracağız müsaitsen ara’ şeklinde başlayıp, kazağa kadar geldi mesele
Anlaşma kısmı şöyle olur ancak; iadeyi kabul eder satıcı, konu sahibi de parasını geri alır.
Farklı bir beklentisi mi var konu sahibinin acaba ?