Ürünü aldığınız platforma şikayet edin. Ardından da İade edin. Ama sanki siz hem kızın başı yanmasın, hem de bana 3-5 kuruş bir şey kalsın der gibisiniz2.el satış platformundan lüks bir markanın far paletini aldım arkasında batch kodu vardı. Açıklamaya “kodu var sıfır” yazmış. Bir tanede ruj aldım orjinal ve sıfır yazmış. Aldığım an kargolandı bugün geldi ama sahte gibi. Daha satıcıya bir şey demedim. Dava açabilir miyim? Bunun ücreti nedir? Ürünü kaç günde incelemeye alırlar? Zaten iyice bakınca anlaşılıyor. Dava açarsam kamu davasına dönüşmesini istemem. Genç bir kız çünkü satan 18-19 galiba profil resminde öyle duruyor. Bir avukat arkadaşım fazla ilgilenmedi ama üstü kapalı önce satıcı ile iletişime geçmen gerek anlaşırsınız belki dedi ne yapmalıyım?
İade edin yahu ruja fara dava mi acilir,ne cok bos vaktiniz var
Hakimin yuzundeki ifadeyi dusunemiyorum,ben yerinde olsam yuzune firlatirim iddianameyi falan bununla mi ugrasacagim diyeOnların var boş zamanı da avukatların da var diye düşünüyorlar
Aslında bazen diyoruz getir 10 bin açarım demek lazım
Avukat arkadaşı fazla ilgilenmemiş üstü kapalı anlaşın demiş ne yapacaktı acaba
Hayır belki oda orjinal diye biliyordur o yüzden.Madem satıcının yaşini dusunerek kamu davasi olmasin diyosun o zaman urunu iade edip parani geri al.
Sıfır ürün2.el makyaj malzemesini kullanmayi nasil goze aliyorsunuz? Iade edip paranizi geri alin.
Çalışmıyorum şu an. Siz avukat mısınız?Onların var boş zamanı da avukatların da var diye düşünüyorlar
Aslında bazen diyoruz getir 10 bin açarım demek lazım
Avukat arkadaşı fazla ilgilenmemiş üstü kapalı anlaşın demiş ne yapacaktı acaba
Sahte kodlar basılıyormuş. Ürün sahte eminim gerçeğine baktım mağazadanÜrünün kodu var diyorsunuz, sahte olduğunu düşündüren şey ne peki?
Hayır konu bu işi baya yapması. Sattıklarına baktım full sahte kozmetik. Herkeste anlamamış 5 puan vermiş konu buHakimin yuzundeki ifadeyi dusunemiyorum,ben yerinde olsam yuzune firlatirim iddianameyi falan bununla mi ugrasacagim diye