Aldığım bluzu nasıl bir etekle kombine edebilirim?

TaSHbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
274
1
öncelikle merhabalar diyerek söze başlıyorum hanımlar yeni yılı nişanlımla evde geçireceğiz ve bir bluz aldım ve altına etek giymeyi düşünüyorum ama nasıl bir etek uygun olur bilmiyorum romantik bir akşam yemeği olcak şarap felan yani ona görede bir kombin istiyorum ben düşündüm ama nasıl kullanabileceğimi bulamadım rica etsem resimli olarak yardım edebilirmisiniz?şimdiden teşekürler alta resimlerini koyuyorum bluzumun ve bir çizmem var onun resminide koyacağım acaba uygun olurmu onunla bana fikir verin öneride bulunun lütfen

bluzun önü;

arkası;

çizmem;

üstüme kaban olarak bunu satın almayı düşünüyorum altada aynı renkte UGG düşünüyorum etek ve çanta nasıl bir şey olabilir lütfen yardım edin :S

Bu konuyu daha önce Trendler-Sokak Modası formuna yazdım ama kimse cevap yazmadı lütfen yardım edin bana :S

bu arada başım sıkıştıkça bu konu altında paylaşım yapacağım.Kombine ihtiyacı olan herkeste bu konu altında yardımlaşabilir

merhaba :)
o bluzun altına kısa bir etek giyebilirsin. A tipi etek giyebilirsin mesela, çok da güzel olur. ama kesinlikle siyah giyme. çantanı çizmenle kombinle derim ben. aynı renk olmamasını söyleseler bile, ben klasikçiyim ve aynı olmaları gerektiğini düşünüyorum. üstüne alacağın kaban konusunda da etek boyuna dikkat et. etek alttan gözükünce pek güzel olmayabiliyor.
umarım çok güzel geçer yeni yılın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…