• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALDATMAK (Ahmet Altan)

meleyi

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
350
12
643
54
Diğer
" Aldatmak"Arkadaşlar okumak istiyorum, nasıl güzel bir kitap mı? Biraz mütescen miiş ama yinede okumak istiyorum.YORUMLARINIZ LÜTFEN.:17:

ben okudum kitabı ama pek beğenmedim, erotik sahneler konusunda ahmet altan oldukça yaratıcı ama kitabın özünde gerçek bir kadın ruhu bulamadım erkeklerin olduğunu zannettiği kadını anlatıyor duygusallıktan uzak geldi bana. kalın bir kitap değil o yüzden bir kaç günden başka bir şey kaybetmezsin ama kazandıracak pek birşeyi yok.
okumadıysan en uzun gecesini oku ahmet altanın o çok daha iyi.

zemhericim teşekkür ederim doğru pek kalın bir kitap değilmiş iki günde biter.:16:

erotiklik kitabın özünde var zaten hangi eleştirmendi şimdi hatırlayamıyorum ama kitapta erotizm kavramı kitaba erotik bi anlam kazandırmaktan ziyade kitabı edebi bir eser yapmak için ön planda tutulduğunu söyledi...
sürükleyici bir kitap hemen bitiyor ama eleştirmek gerekirse bayan karakterin kişiliği hiç gerçekçi gelmedi bana da.

Son düzenleme:
bu adam kadın ruhunu hiç anlayamamış ve iyi gözlemleyememiş olan biri. okurken o kadar sinir oldum ki bazı bölümleri göz gezdirerek geçtim hatta. sırf vakit geçsin diye okuyabileceğin bir kitap. onun dışında bir şey kattığını düşünmüyorum

Back