• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıyorum :(

peki sen 5 sene boyunca aldatılıp affedınce mı gururlu oldun ? anlamadım ben bu mu sevgı o zman ben esmı sevıyorum sadece bı bosluk olusmustu ıcımde sımdı yardım ıstıyorum bırılerı yardım etsın dıye derdımı yazdım kı kendıme olan ofkem artsın dıye kı yaptıgım yanlıstan vazgectım buradakı yorumlardan psıkolojın hala bozukmus nasıl devam edebılıyorsun 5 yıllık aldatılmıslıkla bumu gurur dedıgın sey ?????*

Arkadaşa bu sözleri sarfedecek konumda mısınız? Kendinize gelin, bir düşünün derim!

Arkadaşa bu sözleri sarfedecek konumda mısınız? Kendinize gelin, bir düşünün derim!

Sevgili Arkadaşlar, editör arkadaşım uyarmış sizleri.

Arkadaşlar,
1. Soru sizlere sorulmamış, bana sorulmuş. Sizler neden cevap veriyorsunuz?
2. Sıkıntısını dile getiren kişiyi böyle sert ifadelerle yargılama hakkını nereden buluyorsunuz?

Bir kişinin yaptığını doğru bulmayabilirsiniz, bunu da ifade edebilirsiniz eğer size fikriniz sorulursa. Hem size fikir sorulmamış, hem de bu nasıl bir sertliktir. Hayatta birbirinize hoşgörüyle yaklaşın. Yanlış olduğunu düşündüğünüz kişilerle görüşmezsiniz, olur biter. Ama kimseyi böyle yargılayıp, bu ifadelerle rencide edemezsiniz.

Sayfamda sorulan sorular banadır. Cevap verecek olan kişi de benim.

Hepinize hoşgörü ile tanışacağınız günler diliyorum.

Back