Aldatılmayı kaldıramamak...

Cok gecmis olsun oncelikle size de gercekten cok uzuldum. Ben de gelecegimi bile bile mahvetmek istemiyorum. Bir daha gormeyecegim biri sonucta... Zaten mesafeliydi. Hic ama hic degmez. Kendi ayaklarimin ustunde durmam gerekiyor. Bu sene istedigim bolumu kazanmaliyim yoksa kendime yapacagim en buyuk kotuluk olur. Size de cok uzuldum

O kadar kotu bir durum ki size kendimden daha cok uzuldum. 7 senelik emek... Resmen kabullenilecek gibi degil. Allah size sabir versin. Insallah hak ettiklerini yasarlar. Ben de bugune kadar kendime iskence ettim. Onlari gordukce kendi durumuma uzuldum. Nasil bu hale geldim diye. Cidden hak etmiyor, yaziklar olsun boylelerine. Umarim bir gun anlarlar ayiplari. Siz de guclu olsun lutfen, asamayacagimiz sey yok. Cok sag olun. Siz de benim duamdasiniz. Guzel gunler gorecegiz hayirlisiyla. Kendimizi heba etmeyelim degersiz insanlar ugruna...

1 senelik ilişki ki ilişki bile değil. 3 kere görüşülmüş alt tarafı. toplasan belki 30 saat değildir o da. ne yaşadın da'psikologa gittim, işe yaramadı.' diyorsun?

senin kaderini yaşamış bir dr ablan olarak tavsiye vereyim. uyarsan atlatır ve hayatına devam edersin yoksa gün geçtikçe daha kötü hissedersin.
1.stalk ı bırak. sıfır. nokta sil uygulamaları telefonundan.
2. ikisi hakkında da konuşmak düşünmek bile yok aklına gelirse hmm evet ya öyle bişeydi diyip kendini germeden geçiştireceksin.
3. sevgili mevzularını sınavına kadar rafa kaldır şu an önceliğin derslerin.
4. iç huzurunu bul kendine güvenini geri getir bunu da çalışarak yap.
5. kendine saykopat gibi bir plan yap. sadece wc yemek duş için vaktin kalsın. gece sızmadan bile test çöz bir şeyler oku. onları düşüneceğine bilgilerinle uğraşarak uykuya dal.
6. bir kronometre al ve her gün çalışmanı kaydet her gün daha fazla çalışma hedefin olsun.

yazdıklarımın özeti odağı adamdan kendine kaydırman gördüğün gibi. adamın ve kadının aciz olduğunu seninse mükemmel biri olduğunu kabullen ve yoluna devam et.

1 senelik ilişki ki ilişki bile değil. 3 kere görüşülmüş alt tarafı. toplasan belki 30 saat değildir o da. ne yaşadın da'psikologa gittim, işe yaramadı.' diyorsun?
Psikologa gitme nedenim ayni seyleri ikinci kez yasayisimdi. Babamdan da gordugum icin dayanamadim. Her derdimi ona anlatmistim. Surekli her seyi sorguluyordum. Yani sadece bir erkek icin gitmedim. Genel olarak hayatima dair bir gidisti. Zaten sonra her seyin bende bittigini anlayinca biraktim. 3 kez falan gitmistim... Sinavla da alakaliydi. Neler yasadima gelince cok onemli seyler ahim sahim diyemem ama ilk sevdigim ve bit seyler paylastigim insandi. Cocukluktur belki. Gecti gitti.

Ya cok tesekkur ederim. Doktor olmayi o kadar cok istiyorum ki... Gercekten manevi acidan bana iyi gelebilecek bir meslek oldugunu dusunuyorum. Tabi bilmiyorum ne kadar olur olmaz ama kalan surecte dediginiz tavsiyeleri uygularsam basarabilecegimi dusunuyorum. Sizce boyle yogun bir program iyi gelecek midir? Ben de yapayim dediklerinizi. Bazen yorulunca birakiyorum ama sonra aklima bu kotu dusunceler geliyor. En iyisi yorulana kadar ders calismak sanirim...

stalkın sonu yok. artık o bir yabancı. sevdiğin kişi ile gerçekte olan kişi aynı kişi değiller. sen kafandaki olduğunu sandığın kişiyi sevmişsin.

kesinlikle hiç durmadan çalış. çok çalışman gerekiyor ben ösys ye girmiştim günde bin soru falan çözerdim yemek yemeyi uyumayı unuturdum. şurda kısıtlı süre öyle düşün. yepyeni bir hayatın olacak. 1 sene daha uzatma yoksa moralmen çökersin çalışmakta zorlanırsın. bu sene hallet bitir.

drluk eskisi kadar girmesi zor değil şartlar şu an çok iyi değil böyle olacağını bilsem yazar mıydım bilmiyorum. ama şunu bil ömrünce çalışacaksın. çoluğun çocuğun olacak çalışacaksın şu an çalışamıyorsan o zaman nasıl çalışacaksın onu düşün. madem istiyorsun bu kadar imkanın varken çalış.

Ya okuyamadım bile Allah aşkına bir senedir gelip seni görmeyen birinin poposuna senin tekme atman gerekirken sen ne yapıyorsun. Biri kızları kadınları uyarsın ya sonra erkekler kendilerini hint kumaşı sanıyorlar. Bir de kendinize değer verin lütfen....

Boyle dediginiz icin size bir sey diyemiyorum haklisiniz ama ben iyi niyetimin suistimal edildigini dusunuyorum. Surekli gelmek istiyorum ama isler cok yogun, haftasonu yetismiyor gibisinden bahaneler uyduruyordu. Inanin oyle yalanlar soyledi ki keyfi gibi gostermedi. Ben de kiyamadigim icin ustelemedim. Hep bahaneler sunmasa lafim yoktu. Salakligima geldi. Bi ara cuzdanimi bile kaybettim tum param icindeydi bile dedi. Benim simdi aklima dank ediyor. Oyle yalanci bir serefsizdi iste. Inandim hep. Su an komik geliyor biliyorum ama ne yapabilirim... aptallik.

Zaten bu sene mezundum ve basima bunlarin gelecegini dusunmedim. Illaki kotu bir seyler olabiliyor. Ertelemek istemiyorum. En kotu sayisalda 20 bine girmek istiyorum. Basarmam lazim. Dediginiz gibi haklisiniz. Yogun bir tempo. Disaridan hos gozukuyor belki ici cok zordur ama iste hedefim orasi umarim Allah daha da dusurmez. Kendimi zorlasam iyi yoksa zaman zaten 2 ayım kaldı

Onu takip ettigin surece enerjisini hep uzerine cekeceksin. Once onu takibi birak. Herkes yasattigini yasar ama kimbilir kac sene sonra. 15 sene de olsa 15 sene sen onu takip mi edeceksin? Once su uzerindeki negatif enerji yukunden kurtulmalisin hafiflemek icin. O yuzden takibi birak. Takip ettigin ve aklin onda oldugu surece etrafindakileri de goremezsin. Once sinavina odaklan. Merak etme daha cok sever ve sevilirsin. Inan bunu ilk yasayan degilsin. Takip ettigin surece unutamazsin.

Kusura bakmayın ama boyle olacagini biliyordu ben basinda demistim. Kendisi bekleyecegini soyledi. Bu benim sucum mu ?@$÷? Fazla agir elestirdiginizi dusunuyorum. Hakli bir tarafi yok. Aldatmasa ayrilsaydi madem. Her gun arayip bana sevgi sozcukleri soyleyip gelemiyorum cok uzgunum yaninda olamiyorum diye zorla mi dedirttim? Kalp kirici elestirilerde bulunuyorsunuz. Ben onu zorla yanimda tutmadim. Madem oyle ayrilsa gayet anlayisla karsilardim. Ustelik suphelendigimde iki senelik sevgiline guvenmiyor musun diye uste cikan oydu. Biraz daha iyi dusunun lutfen. Tamam bu iliski mantikli olmayabilir ama ben her zaman ona sordum ve soyledim. Medeni bir sekilde bitebilirdi.

Haklisiniz. Birakacagim artik. Negatif dusune dusune bir hal oldum...

1 sene gelmemeyi hangi bahane açıklayabilir yahu? Herkes çalışıyor bu mu bahane? Biz de eşimle farklı sehirlerdeydik, benim eşim de çalışıyordu adam her haftasonunu benim yaşadığım şehirdeki otellerde geçiriyordu neredeyse görüşelim diye.
Adam kendi ağzıyla söylemiş sen sogursun diye bekledim??

Maddi durumu kısıtlı diyorsan her haftasonu olmasa da ayda 1 gelir, 2 ayda 1 gelir günü birlik ama gelirdi.

Bu işin ya aldatilmaya ya da ayrilmaya varacagi belli olduğu halde inanıp beklemissiniz. Eee sizde hiç mi yok diyelim?

Yoo bende de var. Salaklik edip inanmamaliydim. Benim boyle mesafeli bir iliskim ilk defa oluyordu. Maddi durumu da kotu degildi. Aldigi maas en azindan dediginiz gibi 2 ayda bir gelmesine yeterdi. Yok senin sinavin var calismani bolmek istemiyorum, yok o yok bu yok su. Surekli gecistirdi tabi ki. Ben sadece bana durust olmasini bekledim. Yoksa su an umrumda degil sevgilimin o olup olmamasi. Ben sadece bu serefsizligi beklemedigim kisiden gorunce sinirlendim ve kirildim. Tabi olan oldu. Kim bilir kac kere aldatti. Ben zaten kendi safligima cok kiziyorum. Hic diretmedim. Keske ben uzatmadan ayrilsaydim. Yoksa dedikleriniz dogru. Iliski bile diyemeyiz boyle bir surece. 2 senenin 1 senesi resmen cop. Neyse ona da yaziklar olsun. Olan oldu.

Stalkı bırakmadığın sürece o girdaptan kurtulamazsın . Onlar mutlu bir yaşam sürer sende boşa geçen yıllarına yanar durursun .
Zor bi süreç biliyorum bende yaşadım. Ama 5 ay uzun bi süre artık silkelenip kendine gel hemde kritik senen. Eğer hedeflediğin üniyi kazanırsan mutlu olacaksın kendine güvenin geri gelecek iyileşeceksin. Seni iyileştircek tek şey istediğin okulu kazanmak emin ol onun pişmanlığı geri gelmesi falan hiçbir işe yaramıyor. Bırak ne halleri varsa görsünler ilahi adalet şaşmaz elbet çıkar bi gün. Sen hayatına bak. Şu an kafabdan sil at unut yaşananları demiyorum ama en azından olduğum yerde sayma. İstersen özelden yaz konuşalım.

Zaman gerekiyor. Zaman herşeyin ilacı. Kalbin kırılmış ama bir süre sonra inan bana mutlu olacaksın herkes aynı değil, sen sadece yanlış insana denk gelmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…