Aldatılmayı kaldıramamak...

Üniversiteye gideceksin
Napacaksın ki çalışan adamı
Üniversitede el ele konsere, festivale oraya buraya gezmeye gidebileceğin yaşına yakın biri olsa daha iyi değil mi?
Kesinlikle öyle. Artık gelmesini istemiyorum zaten. Beni hiçbir türlü hak etmedi. Resmen kullandı. Çok değer vermiştim. Yaşıma uygun, karakteri oturmuş biri olsa kesinlikle daha iyi ama artık erkeklerden korkar oldum. 25 yaşındaki bile olgun olamayabiliyor. Yaşıtlarım nasıl olur bilemiyorum.. Ama artık kendime uygun birini bulmalıyım.

Zaten yaşın küçük sanırım üç kere görüşmüşsünüz yüz yüze.Yıllarca sevgili olup aldatılan da var evlenince böyle bir olay yaşamış olsan daha mı iyiydi? Zararın neresinden dönersen kardır diyeceksin Şu an hayatına yön verme aşamasındasın Hiçbir şey senin hayatından önemli değil.

Evet toplasak 15-20 gün eder. Düşünüce şu an o kadar mantıksız davranıyorum ki. Önüme bakmam gerek. Derslerime daha sıkı sarılmalıyım...

İnan mutsuz olursun, yaşıtların gibi yaşa tadını çıkar.
Hiçbir ortamına uymaz zaten, ben denemiştim üniversitedeyken, keşke kendi yaşıtım biriyle olsaymışım diyorum şimdi.
Aynı kampüste çimlere yayılmak varken, çalışan adamı tut partiye falan sokmaya çalış şimdi zor iş :)
Yaş - olgunluk, hiçbir alaka göremedim ben bugüne kadarki tecrübelerime bakarak söylüyorum
Dürüst, saygılı bir de sana değer veren biri olsun gerisi gelir :)

Yasin küçük olduğu için her ilgiyi aşka yoruyorsun. Hesap ödeme olayı bı sevgi gösterisi değil . Toplu arkadaşlarımla dışarı çıktığımda ortamdaki erkekeelr hesabı ödetmez kızlara bu onların kızlara aşık olduğu anlamına gelmiyor. Bı çeşit güç gösterisi olarak algiliyolar bu durumu . Fazlaca anlam yuklemissin. Bu da sana ders olsun bı daha hiç bı erkeği görüşüp tanımadan sevgili olma. Guvenme. Hele internete asla guvenme. Sana yazan başka kızlara da yaxiyordur dimi sonuçta. Sen derslerine çalış ünv ye git. Kendi hobilerind hayat görüşüne uygun birisi çıkar orda ins. Buna da uzulme daha fazla vakit kaybetmeden kurtulduguna sevin

Çok doğru. Tavsiyelerinizi dinleyeceğim. Bu durum da bana ders oldu. Kaldıramayacağım bir hata yapmadan kurtuldum çok şükür ki. Şu an ben de pek hoşnut değilim. Kafa olarak uyuştuğumuzu düşünüyordum ama o çok farklı kafalardaymış. İyi de olmuş. Çok sağ olun.

Evet, olabilir. Çocukluk işte. En iyisi sevineyim ben.

Öldürmeyen acı sizi güçlendirecek.
Merak etmeyin,deli gibi aşık olarak evleneceksiniz, birde şuanki halinize üzülüp kızacaksınız.zaman..sadece birazcık zaman...

Tatlım yaşla olgunluğun ne alakası var şerefsiz her yaşta şerefsiz. Daha çok gençsin. Onları Allah'a havale et. Derslerine çalış ve üniversiteyi kazan. Üniversitede herşey mükemmel olacak

Kim bilir ne çok emek verdiğiniz okulunuz..
Kimse için ,hiçbişey için kendinizi böyle salmayın.
Hayat daha neler getirecek sevineceksiniz.
Neler götürecek üzüleceksiniz.
Uzak ilişkiler genel olarak sağlıklı olmuyor.
Siz okulunuza bakın. Emeğinizi bu tip 3. Sınıf insanlar için hiç! Etmeyin.
Tecrübe oldu deyip geçin.
Elinizi sallasanız ellisi yahu!

Bir insan üzerine bu kadar anlam yüklemeyin
Ahmet gider Mehmet gelir. Boşverin...

Öncelikle çivi çiviyi söker diye ya da o görsün kıskansın vs diye kimseyle birlikte olma.Aynı tecrübeyi yaşadığımda senin yaşlarındaydım.O üniv.mezunu öğretmendi doğuya atandı.Peki bil ben ne yaptım?Hayatımı ona endekslediğim için kendimi yok sayarak ona uygun tercih yaptım.Uzaktan eğitime kaydoldum.Neden sözüm ona evlencez ya yanına gitmem kolaylaşır okula devam zorunluluğum yok ya...Ayrıldık akabinde evlendi ben o uzaktan eğitimi bile tamamlayamamıştım 4.yılımdı ama bir sürü alttan dersim vardı! Öncelikle tüm vaktimi enerjimi ona harcadığımdan sonra boş çuval gibi ortada kaldığım için toparlanamamaktan.Sana tavsiyem kendine odaklan sadece kendini düşün! Bırak seninle olmak isteyen bi gün sen istemediğin beklemediğin anda kapında biter.Kendine olan saygını kaybetmek istemiyosan da,iyice dibe vurmak istemiyosan onu takip etmeyi bırak.Şöyle arkama baktığımda inan ihanet değil kendime olan saygısızlığım değer vermeyişim herhangi biri uğruna kendimden vazgeçişim geliyo.

Oğlan 94 lü kız 99 lu arada 5 yaş var bence sapıklık bir durum yok
:)

Kendine çok büyük bir iyilik yaptın bence hesabını kapatarak. Göz görmeyince gönülde bir şekilde katlanıyor.. zaman geçtikçe sızlamayacak yüreğin bu kadar bak sana söz.. çok güzel bir okulda okumuşsun hedefin var sımsıkı sarıl inan bana her şey yoluna giricek. O gördüğünde buz gibi olduğun soğuk yüzü anımsamayacaksın bile çok değil en fazla 1 sene sonra.. gördüğünde içinde ufak bir kırgınlık kalmış olucak sadece. Ve bir kaç dakika sonra da geçecek. Benim fikrim, harcandım olarak düşünmemeye çalış.. bunu sana bir zamanlar cengiz kurtoğlundan yorgun yıllarım şarkısını hayatının arka fon müziği olduğunu sanan biri söylüyor :)) 7 yıllık ilişkim herşey çok güzel gidiyorken tek gecede kahpe bir kız yüzünden bitti. Bir ay olmadan koyun koyuna fotograflarını gördüm.... Aylarca o kadar çok ağladım ki yüreğimin acısını anlatmaya kelimeler yetmez. Sabah akşam onlara bakıyodum sonra kendime kendimin yazık ettiğini anladığım an çok büyük bir yemin edip bidaha asla bakmadım. Hayatımıza her gelen insan ders vermek için geliyor.. kimi imtihan kimi hediye.... dersimizi alıp yolumuza bakmalıyız diye düşünüyorum. Ben sadece ikisininde belasını bulmasını istiyorum belkide bulmuşlardır bilmiyorum... inşallah kapıma pişmanlığından ağlayarak gelir artık içimde zerresi kalmadı ama insan istiyor işte ahının tuttuğunu görmeyi.. yazıklar olsun demekten başka seçeneğimiz yok.. ne mutlu bana sözlerim yüreğine dokunabildiyse.. yaşamış biri olarak bu kadar uzun uzun anlattım.. farkındalığı yüksek yaşından çok daha olgun bir kızsın kesinlikle inanıyorum sana tüm olanları en az zararla atlatacağına.. inşallah en kısa sürede toparlanırsın duamda olacaksın. Ve Sende iyi ki varsın.

Oğlan 94 lü kız 99 lu arada 5 yaş var bence sapıklık bir durum yok
:)

İyi de en başta kız 11. sınıftan bahsediyor. Liseye giden biri ile üni. son sınıflarda okuyan ya da mezun biri nasıl ilişki yönetebilir? Tecrübeler, hayata bakış çok farklı olur. Ki kullanıldığı da ortada zaten. 18 yaş kriterini alıp bu adam masumdur diyemeyeceğim. Ne olduğu ortada.

Öldürmeyen acı sizi güçlendirecek.
Merak etmeyin,deli gibi aşık olarak evleneceksiniz, birde şuanki halinize üzülüp kızacaksınız.zaman..sadece birazcık zaman...
Evet, ben de boyle dusunup olgunlastirdigini dusunuyorum. Kesinlikle, o yuzden su an guclu olmam lazim. :)

Tatlım yaşla olgunluğun ne alakası var şerefsiz her yaşta şerefsiz. Daha çok gençsin. Onları Allah'a havale et. Derslerine çalış ve üniversiteyi kazan. Üniversitede herşey mükemmel olacak
Insallah oyle olacak. Derslerime yoneldim zaten sadece ruhsal olarak bazen gel git yasiyorum. Insallah her sey guzel olacak :)

Haklisiniz. Gelecegim daha onemli. Guclu olmaliyim...

Evet bence de baslamamaliydi ama gunahini almak istemiyorum o acidan beni cinsel olarak hicbir seye zorlamadi. Yakinlasma oldu ama kesinlikle gel birlikte olalim gibisinden ustelemedi... Ama evet olmasa daha iyi bir iliskiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…