Aldatılmayı kaldıramamak...

Guzelim daha minaciksin.. unut bsver sakin ona ulasmaya calisma ! Ztn mutlu olamiyacak!
Ve bidahaki flort edecegin kisi ayni sehirinden olsun..
Illaki iyi bir insan karsina cikicaktir..
Haklisiniz zaten daha ufagim dediginiz gibi acelesi yok. Hayirlisi ve iyi niyetlisi olsun da. Zaten yeterince zaman kaybettim. Daha fazla yipranmaya gerek yok.

Bi kendine gel millet hayatini yasayacak sen oldugun yerde sayacaksin yok öyle bir dünya. Senden yasi büyük olabilir karakteri oturmamis biri icin fazla bile üzülmüssün. Iste ayaklarinin üzerinde dur kendine deger ver sonra karsidan deger bekle. Bosver herkesi. Kendin icin toparlan.

Aldatılmak kabullenmen gereken bişey değil. Çünkü aldatmak aldatan ile alakalıdır, aldatılan ile değil. Yani kabullenmen gereken şey karşındaki insanın nasıl aşağılık karaktersiz ve zayıf bir insan olduğudur. Kabullenmen gereken şey ben nasıl bu aşağılık mahluku sevdim durumudur. Sonrasında kurtulduğuna şükür eder sadaka verir kurban kesersin.
Bu arada c2 falan da nedir be kardeşim?? Ne işiniz var böyle saçma sapan iğrenç ortamlarda. Böyle yerlerde ancak bu tipler dolaşır. Çamurlu yolda gezersen üstüne çamur sıçrar.

Kim neyin cezasını çekicek !! Adam sizin yanınıza git gel yapmaktan bıkmış 1 sene görüşmemissin o ilişki mi zaten, adam başkasından hoşlanmış terketmiş sizi fen lisesi mezunusunuz gelecegini düşüncegn yerde bi adamı stalkliyosunuz !!! 5 ay obsesif gibi üstelik aklınızıbaşınıza alın adamdan bol bişi yok sokakta mesleğini düşün

Kim neyin cezasını çekicek !! Adam sizin yanınıza git gel yapmaktan bıkmış 1 sene görüşmemissin o ilişki mi zaten, adam başkasından hoşlanmış terketmiş sizi fen lisesi mezunusunuz gelecegini düşüncegn yerde bi adamı stalkliyosunuz !!! 5 ay obsesif gibi üstelik aklınızıbaşınıza alın adamdan bol bişi yok sokakta mesleğini düşün
Ben gorusmedim degil ki kendisi gelmedi. Surekli bahaneler buldu. Sorumlusu ben mi oldum? Lutfen biraz dikkatli okuyun. Terk etmekten ziyade bu aldatmak farkindaysaniz? Ben gormesem boyle devam edecekti. Simdi problemli olan ben mi oldum?

Aldatılmak kabullenmen gereken bişey değil. Çünkü aldatmak aldatan ile alakalıdır, aldatılan ile değil. Yani kabullenmen gereken şey karşındaki insanın nasıl aşağılık karaktersiz ve zayıf bir insan olduğudur. Kabullenmen gereken şey ben nasıl bu aşağılık mahluku sevdim durumudur. Sonrasında kurtulduğuna şükür eder sadaka verir kurban kesersin.
Bu arada c2 falan da nedir be kardeşim?? Ne işiniz var böyle saçma sapan iğrenç ortamlarda. Böyle yerlerde ancak bu tipler dolaşır. Çamurlu yolda gezersen üstüne çamur sıçrar.
Efendim haklisiniz ama soyle bir sey var ben c2 kullanan insan degilim normalde kendisine de sordugumda cok kullanmadigini soyledi ve zaten sonra kapatti. Genelde universite hakkinda bilgi almak icin yaziyorlar dedi. Ben nerden bilebilirim? Evet orda bastan hata yaptim ama boyle karaktersiz oldugunu bilemedim ki... Dogrusunuz. Kabullenmem gerek.

Bi kendine gel millet hayatini yasayacak sen oldugun yerde sayacaksin yok öyle bir dünya. Senden yasi büyük olabilir karakteri oturmamis biri icin fazla bile üzülmüssün. Iste ayaklarinin üzerinde dur kendine deger ver sonra karsidan deger bekle. Bosver herkesi. Kendin icin toparlan.
Haklisiniz. Artik kendime gelmem sart. Cok sag olun.

Merhaba arkadaşlar. Buraya bugün kayıt oldum. Gerçekten kendimi kötü hissettiğim için sizinle bu derdi paylaşmak istiyorum. Lütfen benimle fikirlerinizi paylaşın çok çaresizim. 99 doğumluyum. Üniversite sınavına hazırlanıyorum, mezunum. Fen lisesi bitirdim ve hedefim büyük. Bu durumdan kurtulamazsam ömür boyu kendimi suçlayacağım.
11. sınıfta üniversite gezisine gitmiştik. Boğaziçi beni çok etkilemişti. İnternetten c2 diye anonim sohbet hesabı vardı. Ben de belki Boğaziçi hakkında bilgi alabilirim niyetiyle profiller aradım ve hayatımı mahveden erkekle konuşmaya başladık. Kendisi 94'lü. Her neyse konuştuk konuştuk sonra olay telefona geçti ve yakınlaştık ve bana dedi ki ben bulunduğun şehire gelirim görüşürüz. İçimden pek inanasım gelmedi. Tanıştıktan 2 ay sonra benim şehrime geldi. Burslarını biriktirip geliyordu. Konuşma esnasında zaten flörtleşiyorduk, iyi bir derecesi vardı. Derslerimde yardım ediyordu. Çok üzerime titriyordu. Her neyse 1 sene böyle geçti. Bulunduğum şehre 3 kez geld ve geldiğinde kalıyordu. Bu süreçte sevgili olmuştuk. Sonra ben 12'ye geçtim. O mezun olup işe girdi. İlişkimiz telefondan devam etmeye başladı. Çalıştığı için yoğun olduğunu gelmek isteyip gelemeyeceğini söylüyordu. Bense zaten yeterince masrafa giriyor diye üstelemiyordum. Üstelik sınav hazırlığındaydım. Her neyse ben mezuna kaldım işte. Bu 2018 Eylül gibi şirketlerine Ankara'dan bir grup gelmişti staj için. Onun yanına stajyer bir kız vermişler. Bana telefonda bahsetmişti. Bunlar iki gün içinde instagramdan takipleşince şüphelendim, ağzını yokladım. Bana dedi ki kız takip etti. Ayıp olmasın diye takip ettim gidince çıkarırım dedi. Yine laf etmedim. Kız pek tekin gelmedi. Sahte hesaplardan takibe aldım. 1 Kasım'da kavga ettik. Onu arkadaşıma ayarlayacaktım ama kız sevgili yapmış dedi meğersem kendisiymiş. O gün çok üzüldüm ona güvenmediğim için. Bana nasıl güvenmezsin falan dedi ama kız geldiğinden beri çok konuşamıyorduk. Benim içime doğmuştu zaten hep bir sıkıntım vardı. Zaten bir yıldır yanıma gelmiyordu. Her neyse sonra 15 Kasım'da kız instagram'da bunu hikaye olarak paylaşıp ne kadar minnoş bir bey yazınca kan beynime sıçradı. Titremelere başladım. Defalarca onu aradım en sonunda anlamış olacak ki aramalarımı engelledi. Sonra wp'den yazdım. En sonunda ne desen haklısın uzun zamandır sana karşı eskisi gibi değilim söyleyemedim falan dedi. Soğutmaya çalıştım başaramadım dedi. Çok kötü oldum. Tabi o arada kıza instadan durumu anlattım. Haberi olsun diye. Çocuk bana kızın haberi yok dedi. Söyledim dedim, en doğrusunu yaptın dedi. Sonra kız bana bir şey demeden iyi akşamlar deyip engeli bastı. Hiçbir şey demedi. Nasıl haberi olmaz? Niye bunu kabul etti. Çocuk da beni bir gecede her yerden engelledi. 1 sene ayakta uyumuşum resmen. 5 ay olacak hala kötüyüm. Sonra kız bir iki kez sosyal medyadan ruh hastası falan dedi sanıyorum ki kıza benim küçük olduğumu ve tek taraflı bir şeyler olduğunu söyledi kızın yaptığı da terbiyesizlik. Benim baktığımı bildiği için onunla her fotoğraf attığında instagramın gizliliğini açtı sonra kapadı. İnanıyorum ki beni üzmek içindi. Şu an ilişkileri hala devam ediyor. Kız Ankara'da oğlan İstanbul'da. Kızın üniversite bu sene bitiyor. Belki evlenirler ama canım çok yanıyor. Ben kullanılmayı hiç hak etmedim. Üzülsün, pişman olsun istiyorum. 5 ay her gün onları stalklayarak geçti bırakamıyorum takibi. Zaten her yerden engelliyim. Hiç mi bunun cezasını çekmeyecek? Geleceğim mahvolacak diye korkuyorum. Üstelik insanlara inancım kalmadı. Sevme duygum bir daha gelmeyecek gibi. Benim babam da annemi aldattı bunu bile bile aynısını bana nasıl yaptı? Çok kötüyüm, çocuk yerine koyarak beni duygularımı, sevgimi kullandı. Nasıl 25 yaşındaki bir erkek olgunlaşamaz? Lütfen bana bir şeyler söyleyin. Hala ilk gün gibi olduğum yerdeyim. Aşamıyorum. Psikologa bile gittim. İşe yaramadı...
Daha o kadar gençsin ki. İlerde çok şükür kurtulmuşum dersin. Oku, iyi bir hayat kur. En güzel intikam o görmese bile güzel bir hayat kurmaktır

Sana iyi gelebilcek en iyi şey kesinlikle nolursa olsun onlara bakmamak azaltarak falan değil kendine bi söz ver ve tek seferde kapat o fake hesabı biliyorum cok zor ama inan ki bakmak sana senin tahmininden çok zarar veriyor.. bak yazmışsın kız fotograf attıkca açıyo hesabını diye sen neden böyle adi bir insanı haklı çıkarıp bakıp o fotograflara üzüleceksin ki en başta bunu düşün onu, onları mutsuzluğunla mutlu etme....... Şuan canın acıyor ama emin ol aylar sonra eskisi gibi acıtmayacak bunu bilmek üzüntünü azaltmayacak ama ağlarken bile aklının bi köşesinde olsun azar azar azalıcak ve bitecek.. evet izi kalıcak belki ama acıtmıcak. Kendini mutlu etmeyi ilk kendini sevmeyi ilke edin.. bunları sana söylüyorum akıl vermek olarak değil bende yaşadım bende kendimi sevmeyi yeni yeni öğrendim kendimi mutlu edebilmeyi.. Ve yürekten inanıyorum aldıkları ahlar yanına kalmıcak. Belki bir sene sonra belkide beş ama bir gün mutlaka vicdanlarının sesini duyacaklar inşallah..

Aman güzelim sinavlarina çalış hayatına yön ver allah aşkına kocanmida bukadar üzdü seni sanki 5 çocukla ortada kaldın yolun daha çok basindasin senin yaşındayken bizde o dusuncelerdeydik ama boş zman kaybetme onları düşünerek giden zman birdaha gelmiyor coxuk aşkları ve boş insanlar için hayati zindan etmeye gerek yok güle güle de olsun bitsin

Ünv ye giden hiç bı erkek etrafinda o kadar kız varken liseli hele ki farklı şehirde olup da göremeyeceği liseli bı kızı alıp sevgilisi yapmaz. Bu zaten normal bı durum değil ayrıca bı senede üç kere gorusmussunuz bana ortada bı aşk varmış gibi de gelmedi. O boş vaktini değerlendirmiş sizde hayal kurmussunuz. Böyle biri içinde üzülmeye sınavlarını mahvetmeye degmez. Çünkü ünv ye gittiğinde bu tip erkekelerden daha çok taniyacaksin malesef.

25 yas ne ki 30 dan once olgunlasma bekleme erkeklerden tabi istisnalar vardir buda karakter meselesi aslinda olgun olup olmamak da degil daha 20 yasindasin hayat yeni basliyor ileride su uzuldugune bile guleceksin oyuzden zamana birak herseyi karsina baskalari cikacak belki aradigini hemen bulamiycaksin ki cogu insanin basina geliyor onemli olan erken zamanda ne mal olduklarinj farkedip zamanindan caldirmaman

Bu kadar kafaya takarsan geleceğini kuramazsın, silkelen kendine gel kendi hayatına odaklan, tut kendini araştırma stalk falan yapma. Giden zaman senin hayatından gidiyor evet dile kolay diyeceksin ama bunu yapmak zorundasın şurda bir kaç zaman sonra keşke o zamanlar o kadar kafama takmasaydım şu an güzel bir bölüm okuyordum ya da güzel bir meslek edinmiştim diyeceksin.

Bu kadar kafaya takarsan geleceğini kuramazsın, silkelen kendine gel kendi hayatına odaklan, tut kendini araştırma stalk falan yapma. Giden zaman senin hayatından gidiyor evet dile kolay diyeceksin ama bunu yapmak zorundasın şurda bir kaç zaman sonra keşke o zamanlar o kadar kafama takmasaydım şu an güzel bir bölüm okuyordum ya da güzel bir meslek edinmiştim diyeceksin.
Haklısın. Olan bana oluyor. Cidden ne kadar safmışım ona harcadığım zamanda diyorum. Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için...

25 yas ne ki 30 dan once olgunlasma bekleme erkeklerden tabi istisnalar vardir buda karakter meselesi aslinda olgun olup olmamak da degil daha 20 yasindasin hayat yeni basliyor ileride su uzuldugune bile guleceksin oyuzden zamana birak herseyi karsina baskalari cikacak belki aradigini hemen bulamiycaksin ki cogu insanin basina geliyor onemli olan erken zamanda ne mal olduklarinj farkedip zamanindan caldirmaman
Çok ilişkim olmadığı için ve erkeklerle ilgili bilgim olmadığı için 25 yaş falan bana hep olgun bir yaş gibi gelirdi, maalesef sonunu gördüm. Bu bana iyi bir ders oldu. Artık bu tarz şeylerden uzak duracağım. Kendimi geliştirmeye bakacağım. Belki ileride iyi ki olmuş diyeceğim...

Ünv ye giden hiç bı erkek etrafinda o kadar kız varken liseli hele ki farklı şehirde olup da göremeyeceği liseli bı kızı alıp sevgilisi yapmaz. Bu zaten normal bı durum değil ayrıca bı senede üç kere gorusmussunuz bana ortada bı aşk varmış gibi de gelmedi. O boş vaktini değerlendirmiş sizde hayal kurmussunuz. Böyle biri içinde üzülmeye sınavlarını mahvetmeye degmez. Çünkü ünv ye gittiğinde bu tip erkekelerden daha çok taniyacaksin malesef.
Her geldiğinde kalıyordu. Ben de böyle düşünmezdim ama benim için aldığı bursları biriktirip yanıma geliyordu. Her geldiğinde para ödettirmiyordu. Cinsel olarak hiçbir şeye zorlamadı beni. Ders çalışmam için elinden geleni yapıyor tüm dertlerimi ilk zamanlar dinleyip üzerime titriyordu. Benim param olmadığında tl yükletip seninle konuşmamaya dayanamam lütfen aramızda bu tarz şeylerin lafı mı olur diyordu. Benim kitaplarımın aynısını alıp yapamadığında sor ben sana kitaba çözüp anlatayım diyordu hep ne bileyim o kadar üzerime titredi ki aşk var sandım. Keşke gerçek yüzünü görmeseydim böyle sonradan.

Aman güzelim sinavlarina çalış hayatına yön ver allah aşkına kocanmida bukadar üzdü seni sanki 5 çocukla ortada kaldın yolun daha çok basindasin senin yaşındayken bizde o dusuncelerdeydik ama boş zman kaybetme onları düşünerek giden zman birdaha gelmiyor coxuk aşkları ve boş insanlar için hayati zindan etmeye gerek yok güle güle de olsun bitsin
Kurtulduğuma şükretmeliyim, çok doğrusunuz. Artık mutlu olmalıyım.

Sana iyi gelebilcek en iyi şey kesinlikle nolursa olsun onlara bakmamak azaltarak falan değil kendine bi söz ver ve tek seferde kapat o fake hesabı biliyorum cok zor ama inan ki bakmak sana senin tahmininden çok zarar veriyor.. bak yazmışsın kız fotograf attıkca açıyo hesabını diye sen neden böyle adi bir insanı haklı çıkarıp bakıp o fotograflara üzüleceksin ki en başta bunu düşün onu, onları mutsuzluğunla mutlu etme....... Şuan canın acıyor ama emin ol aylar sonra eskisi gibi acıtmayacak bunu bilmek üzüntünü azaltmayacak ama ağlarken bile aklının bi köşesinde olsun azar azar azalıcak ve bitecek.. evet izi kalıcak belki ama acıtmıcak. Kendini mutlu etmeyi ilk kendini sevmeyi ilke edin.. bunları sana söylüyorum akıl vermek olarak değil bende yaşadım bende kendimi sevmeyi yeni yeni öğrendim kendimi mutlu edebilmeyi.. Ve yürekten inanıyorum aldıkları ahlar yanına kalmıcak. Belki bir sene sonra belkide beş ama bir gün mutlaka vicdanlarının sesini duyacaklar inşallah..
Fake hesapları kapattım. Uzaklaşmaya çalışıyorum. İkisini de gördükçe aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaya başladım. Zaten kızın resmini görünce buz gibi oluyorum. O kadar üzülüyorum ki harcandığım için... Yazıklar olsun diyorum. Güzel tavsiyeleriniz için çok sağ olun. Uygulamaya çalışacağım iyi ki varsınız.

Üniversiteye gideceksin
Napacaksın ki çalışan adamı
Üniversitede el ele konsere, festivale oraya buraya gezmeye gidebileceğin yaşına yakın biri olsa daha iyi değil mi?

X