• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmaya nasıl katlanırım?

kabakiz

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
915
141
323
Amasya
merhabalar.evet cogu kadinin yasadigi seyi yasadim ve aldatildim.belkide hala aldatilmaktayim.ayrilmak kolaydir belki ama insanin 2 yasinda oglu oldumu ayrilmak öyle kolay olmuyormus.ama zor katlaniyorum.artik paranoya olmaya basladim.esimin herseyini kontrol ediyorum.bu arada esim de güven vermiyor bana.ne biliyim bizimle biraz ilgilenmek istedigini hissetsem bu kadar kötü bi psikolojide olmiycam.esime nasil davranacagimi bilemiyorum,her seyi denedim bi cok üstüne düstüm.üstüne düstükcemi bilmiyorum iyice kacti.küsüyorum olmuyor.bagiriyorum olmuyor.simdi kendi haline biraktim.artik ne onu ariyorum nede sevgi msjlari yolluyorum.sabah eve geldiginde nerden geldin diye bile sormuyorum.ama bi yandanda icim icimi yiyor.bana söyleyebilirmisinz.nasil davranmaliyim.esimden bosanmak istemiyorum.hem onu seviyorum bazende ondan nefret ediyorum.benim psikolojimin bozuldugunu yavrum bile anliyor....evliligimi yürütebilmem icin,esimin yaptiklarina ve hala yapmaya devam ettigini bildigim iliskisiyle nasil basa cikicam.ne olur yardim edin.artik dayanamiyorum.ayrilmayi cok düsündüm.ama sirf yavrum icin onu bana vermezler düsüncesiyle duruyorum.daha 2 yasinda kim bilir nelerle doldururlar aklini benden nefret eder diye korkuyorum.bu sebeple ayrilamiyorumda.sizin fikirlerinize vede tavsiyelerinize ihtiyacim varmafoldumben

ne ickisi ne de dayagi var.evine de bakiyor.ama bakmakla kaliyor.ne yapyim.2. kadin olmaktan baska carem nevar.sölyeyin bana.kac defa defolup gitmeyyi planladim.ama cocugumun sesi kokusu durdurdu.cocugumu alip gitsem.burasi türkiye degil.benim ne isim nede evim var.mahkeme dogal olarak cocuga kim rahat maddi yönden bakabiliyorsa o kisiye veriyor.esimin yabanci pasportu var bu ülkenin vatandasi ben ise türk vatandasiyim diye direk esime veriliyor cocuk.cocuk acisina katlanabilecegimi bilsem suan bile giderim ama olmuyor...sizlerin tavsiyelerinize ihtiyacim var.allahim kimsenin basina vermesin.

barbieveken kardesim haklisin.ben de evli olmadan önce basi derte olan kadina hep derdim.bu adamimi cekicen.git ayril alirsin cocugunuda yanina.iste bulursun gül gibi gecinip gidersin derdim.onlarda derlerdi öyle deme cocuk oldumu isin zorlasiyor.sakin sakin evlenip hemen cocuk yapmayin.ilk bi kac yil düzenli hayatiniz oluyorsa yapin.ben nasil yapiyim simdi...katlanilmasi cok zor.daha 23 yasindayim.4 yillik evliyim.hayalimde asla ve asla olmayan bi evlilik yasiyorum.ben evlendim ilk yilda verem olmusum haberim yok.agzimdan kan geldi.doktora gittim.ozaman 20 yasindayim.doktor bile cok oldu cigerinde ceviz kadar yara olusmus dedi.simdi anca iyilestim.doktorum bes yasinda baslasan sigaraya ancak olurdun bu hastaliga yakalnirdin dedi.

ozdenarda kardesim esimle cok konustum.bana bi hata yaptigini bi daha yapmaycagani söyledi.bunun gibi palavralari sölyedi yani.suan ilk esimle bugünki esimin bana karsi tavirlari,hareketleri hep ayni.heryönüyle diyim siz anlayin.eskiden telefonlarini sakliycak delik arardi ama simdi ulu ortada birakip gidip yatiiyor.rahatlikla telefonuna bakiyorum.telefonuna bakmasamda aylik telefon dökümanina bakiyorum.kimlerle konusmus diye.iyice paranoya oldum yani.

esim bi fabrikada calisiyor.suan gececi.o yokken bi icimi dökiyim dédim.ailem türkiyede.onlarada bisey anlatmiyorum.onlar orda ben burda ne yapabilirlerki.babam dellenip gel kizim diycek.bende yok dedimmi.baban iyice kafayi yiycek.babamin haberi olsa bi dakka tutmaz beni burda.benim annemde ben 12 günlükken defolup gitmis böyle ama ona kizgin olmadim hicbirzaman.babaminda bi hatasi vardi belliki diye düsündüm.babam baska anlatiyor ayriliklarini annem baska anlatiyor.dedim beni ilgilendirmiyor ayriligiiniz dedim.demek bi neden vardki ayrildilar.iste ben öyle olmak istemiyorum.yavruma demesinler bak annenin anneside böyle cekip gitmisti diye.yavrumun psikolojisini düsünüyorum .ezik,kendisine güveni olmayan,utangac,icine kapanik biri olarak büyümesin ve biyandan benden nefret etmesin diye duruyorum.

evet dil ögrenmeye basladim.bazi islerimi kendim halledebiliyorum artik.oturma hakkimi aldim.aama vatandaslik icin cok iyi dil lazim.belli sinavlar var burda dogmus kisiler bile bu sinavi kazanamayabiliyorlar.yinede sagolun arkadaslar.tavsiyeleeriniz icin.yasam zor bizimde kolaylastirmamiz lazim.ama bazen tikanabiliyoruz

Kabakız, çocuğunuzu size vermemek diye bir seçenek yok. Hem yaşı çok küçük hem de kusurlu taraf eşiniz. O nedenle, çocuk her halükarda sizde kalır.
Size böyle davranan bir eş ile bir evliliği sürdürmek için çok iyi düşünmeniz lazım. Bu bir kere yapılmış bir "hata" da değil. Halen devam ediyor. ÇEşitli sebeplerle evliliğinizi devam ettirmek zorundaysanız, eşinizle gönül ilişkinizi kesmek durumunda kalırsınız, sağlığınızı korumak için. Bir evin içinde iki yabancı gibi yaşarsınız, ki asla önerilen bir seçenek değildir.
Bu durumda yapılması gereken en doğru davranış, eşinizle durumunuz hakkında bir karara varmadan, bir evlilik danışmanına başvurmak olacaktır.

Back