E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
insanoğlu çiğ süt emmiş, o yüzden de hiç kimseye ama hiç kimseye %100 güvenmeyin.
bakın sonrasında böyle hayal kırıklıkları yaşanıyor.
canımm bence bi hata yapmış ama seni fiziksel olarak da aldatabilirdi ve bu çok daha kötü bir durum.
bazen bi anlık boşluklarına geliyor ve böyle çocukça şeyler yapıyorlar.
ama eminim bu ona çok büyük bir ceza olacak ve asla böyle hatalar yapmayacak..
fakat şuraya takıldım: sizi eve neden kilitledi? Allah korusun bi yangın falan çıksa, çocuğunda varmış üstelik..
çok saçma bi harekette bulunmuş bence..
önce gercekten ne yapacagina karar ver...
sonra ailenle paylasirsin durumu...
esinin gözü seni eve kitleyip gidecek kadar kararmissa dikkatli ol derim...
ayrica esininki asktan sevgiden bambaska birsey yani onunki resmen hastalik...
allahım neyi hangi birini anlatayım,öyle öok şey varki,olağan olmayan...
bana kızınca ,tarışınca kızma kötü davranıyor,itip kakıyor onu da..yapma diyorum onun suçu ne, sen canını nasıl acıtacağım o zaman diyor,bana iyi davranırsan bende ona iyi davranırım diyor..ailemle ilgili olsun tüm sevdikleri ve dayanağım olan insanları bile öldürmekle tehdit ediyor eger gidersem ve boşanmak istersem..bütün kapılarımı kapaıp,çaresiz bırakmak amacındaailemi bile bazen komsumu arkadaşımı bile kıskanıyorr..
allahım neyi hangi birini anlatayım,öyle öok şey varki,olağan olmayan...
bana kızınca ,tarışınca kızma kötü davranıyor,itip kakıyor onu da..yapma diyorum onun suçu ne, sen canını nasıl acıtacağım o zaman diyor,bana iyi davranırsan bende ona iyi davranırım diyor..ailemle ilgili olsun tüm sevdikleri ve dayanağım olan insanları bile öldürmekle tehdit ediyor eger gidersem ve boşanmak istersem..bütün kapılarımı kapaıp,çaresiz bırakmak amacındaailemi bile bazen komsumu arkadaşımı bile kıskanıyorr..
bence konusunda uzman bi kliniğe yada doktora götürün ne demek ya kızının canını acıtarak sizin canınızı acıtmak istemesi... bence ciddi sorunları var hemde çok cidditüp bebek yoluyla bebek arayan biri olarak şiddetle kınıyorum eşinizi kusura bakmayındakötükedihüso sizi de anlamış değilim ki buna nasıl müsade ediyosunuzCADIARZU
bilemiyorum,abartıyomuyum,yoksa bir birikim bu bendeki..sessiz çığlıklar atıyorum hep içimde zaman zaman,bunları dışa vuruyorum belki de..bilemiyorum..bende yinede seviyorum aslındaama kabullenemediğim gerçekler var...birikim bu sanırım...ne olur empati yapın ,baştan sona okuyun tüm msjlarımı hepsinde bir başka sorun var aslında...
ama rahatlattınız biraz da olsa..daha sakinim,daha kendimde..çok tşk ederim hepinize...
aslaaaaaaa.aslaaa edemem,etmiyorum da..o yüzden ya canımı daha çok acıtması,beni cezalandırı gibi davranması...'' onu seviyorsun sen ,beni niye onun kadar sevmiyorsun,niye ona verdiğin değeri ben yaşamıyorum ''diyor ve onada o an kinleniyor..
dr. gitmeyi çok teklif ettim ama ihtiyacım yok diyor.beraber gidelim desemde kabullenmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?