- 2 Haziran 2015
- 16
- 5
- 30
- Konu Sahibi deniz060606
Bence içini rahat tut bu anlattıklarından dolayı bunu yapicak adam olduğuna inanmıyorum biyyanlışlık vardır boşuna kendini üzme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendisi üye olmuş ben de benim nişanlımın mailinde gördüm böyle bir şey tabi delirdim ama kullanıcı adı ve şifresi 15854845465 böyle bir şeydi dedim böyle zeki birisi neden böyle şifre yapmış ona bir sürü bağırdım falan girdim baktım göz rengi mavi yaşı 40 falan yazıyor alakası yok dedi bak bakalım dedi kendim üye olsam neden böyle saçma kullanıcı adı ve şifre yazayım hem neden yaşımı büyük yapayım baktım gerçekten bilerek üye olmamış ama bunda şifre de kullanıcı adı da kendine özel yani bilemicembenimde başından beri anlatmak istediğim buydu işte saolun gerçekten. maili çok eski bi mail şifresini hatırlamıyor benimde hatırlamıcağımı düşünüp galiba onunla o yüzden üye oldu daha sonra şifresini bilmediğinden bağlatıya tıklayamadı ve devam edemedi bilmiyordu galiba bağlantı geleceğini. üye olduğu sitedeki kullanıcı adı şuan oyunlarda oynadığı kullanıcı adı ve şifreside aynı şekilde oyunlardaki şifresi bu kadarı nasıl tesadüf yada yanlışlıkla olabilir
bende bilemiyorum nasıl takipte kalıp napıcam ikimizde çalışıyoruz akşamları bikaç saat görüşebiliyoruz zaten ki artık yapıcağı varsada daha dikkatli olurkendisi üye olmuş ben de benim nişanlımın mailinde gördüm böyle bir şey tabi delirdim ama kullanıcı adı ve şifresi 15854845465 böyle bir şeydi dedim böyle zeki birisi neden böyle şifre yapmış ona bir sürü bağırdım falan girdim baktım göz rengi mavi yaşı 40 falan yazıyor alakası yok dedi bak bakalım dedi kendim üye olsam neden böyle saçma kullanıcı adı ve şifre yazayım hem neden yaşımı büyük yapayım baktım gerçekten bilerek üye olmamış ama bunda şifre de kullanıcı adı da kendine özel yani bilemicem
aynen artık yapsa da öğrenemezsin keşke söylemeden bir kaç gün takip etseydinbende bilemiyorum nasıl takipte kalıp napıcam ikimizde çalışıyoruz akşamları bikaç saat görüşebiliyoruz zaten ki artık yapıcağı varsada daha dikkatli olur
görünce şok oldum kendimi kaybettim söylemeden duramazdımaynen artık yapsa da öğrenemezsin keşke söylemeden bir kaç gün takip etseydin
8 aylık evliyim eşimle 6 yıllık beraberlikten sonra evlendik. çok güvenirdim kendisine kendimden bile çok asla olmaz dediğim şey oldu ve eşim inkar ediyor ne yapacağımı bilemez durumdayım. eşim hiç bir kıza yan gözle bakmaz çok saygılı efendi işinde gücünde biridir. benide çok sever çok ilgi gösterir benim ona gösterdiğim kadar olmasada hergün düzenli saatinde işine gider gelir bende aynı şekilde gün içinde defalarca kez ararız birbirimizi herkesten çok sevdiğini söyler. bende aynı şekilde. eşimi uzun uzun anlatıyorum çünkü gerçekten çok iyi merhametli birisidir tanıyıpta sevmeyen yoktur bazen kendimin ona layık olmadığını bile düşünürüm. hiç kavga etmedik şimdiye kadar hiç birbirimizi kırmadık çok sakin uysaldır. ben zaman zaman agrasifleşşemde o hep ılımlı yaklaşır güldürür beni. fakat bugun tesadüfen iş yerinde intenette 5 sene kadar önce kullandığı mailini açtım ve terbiyesiz ahlaksız sitelere kaydının olduğunu gördüm aynı şekilde crom hesabından terbiyesiz şeyler izlediğini gördüm. iş yerinde duramadım çok ağladım üzüldüm belki bazılarınız bunda abartcak büyütcek bişey yok diyebilir ama bana göre ben aldatıldım aldatma aynı yatakta olmaz sadece midem çok bulandı tiksindim eve geldim şimdi evdeyim iş arkadaşım getirdi yolda eşimi aradı eve çağırdı arkadaşım gidince konuştuk biz böyle bişey yapmadığını söylüyor fakat onun mail adresi şifresini bilen yok kullanıcı adı hep kullandığı adı şifresi bile aynı bu kadar tesadüf olabilirmi? ben yapmadım bilmiyorum nsıl olduğunu ama ıp adresinden bulcam ispatlıcam ondan sonra yüzüme nasıl bakacaksın bakalım diyo hayatımda ilk defa bugün ağladığını gördüm bana nasıl yakıştırırsın kendime yediremiyorum diyor bende hiç yakıştıramıyorum ama bu kadar tesadüf olamaz napcam bilmiyorum onu nasıl ne derece sevdiğimi anlatamam tarifi yok çünkü bi annenin evladını sevdiği kadar çok sevdim ama seviyorumda.. yardımınıza ihtiyacım var..
sana dediğime bakma bende gördüğüm an söylemeden duramıyorum çünkü bir şeyi gördükten sonra öyle görmemiş gibi sakin ve sıcak davranamam yüzünü göresim bile gelmezgörünce şok oldum kendimi kaybettim söylemeden duramazdım
aynen canımmm çookkkk teşekkür ederimm desteğinizz içinsana dediğime bakma bende gördüğüm an söylemeden duramıyorum çünkü bir şeyi gördükten sonra öyle görmemiş gibi sakin ve sıcak davranamam yüzünü göresim bile gelmez
zaten acaba yanlışlıkmı var dememdeki tek sebep ona güvenmem yoksa kesinlikle inanmazdımbu kadar inancınız varken bu kadar güveniyorken yapmadım diyorsa yapmama ihtimalini de düşünün, bende evliyken bi ara bana da mail gelmiş bakmamışım eski eşim malimi açık görünce kahrolmuştu bunlar nee diye, bi bakmıştım arkadaşlık siteleri ama böyle çıplak resimler var bana sürekli başkalarından hadi güzelim çıplak fotonu yolla tarzı mailller gelmiş, sonra bi baktık meğerse bunlar virüs gibi bişeymiş ama öyle bir site de var, akladım kendimi ama nasıl akladım ben bilirim üzerine birde güvenim sarsıldı çok kırıldım böyle birşeyle itham edilmekten, yani yanlışlık vardır belki diyeceğine direk sen bana nasıl böyle bişi yaparsın demişti, (ha kendisi beni 3 kere aldatmış diye boşandık orası da ayrı konu ) sizde iyice bi bakın olaya araştırın edin eğer yanlışlık varsa karşı tarafı çok fena kırmış olursunuz..
çok teşekkür ederimKendim yazılımcı olduğum için söylüyorum.. aldatmama ihtimalide var çünkü
1. Böyle bir şey yapsa iş maili ve iş bilgisayarından yapmaz..
2. Üye olduğu siteler varsa mail adreslerini satıyor.. özellikle mayıs ayında çıkan kanundan sonra üyelik yapmaya çalışıyor firmalar veya siteler.. eşiniz başka siteye üye olmuşsa oradan bilgilerini çekmek hiç zor değil. Sanki üye olmuş gibi gösterebilmek inanın çok kolay. Hatta kullanılan aktif bir mail adresiyse daha çok tercih edilir. İnanın sanal cambazlık sizin düşünebildiğinizin ötesinde işliyor..
Eğer gerçekten kendi isteğiyle üye olmamışsa.. alınmakta savunmakta çok haklı tabi ki de sizinde böyle karşılamanız çok doğal olayı..
Umarım sorun en kısa zamanda çözülür.. Bu kadar güzel anlattığınız evliliğiniz kaldığı yerden devam eder.