- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- Konu Sahibi deniz060606
Demek ki internet cafeye oyun oynamaya gitmiyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet barıştım ama hala kabul etmedi ben yapmadım diyor son bikez daha sordum böyle bişey yapsa bile onu bırakmıcağımı sadece dürüst olmasını istediğimi söyledim oda yapmadım dedi bende bi daha açmamak üzere kapattım dedim.. ama hala aklımda sorular dolaşmyor değil :Sson durum ne canım barıştınız dimi
Nasıl bir site bu ki? Canlı birisiyle chat mı yapıyor yani?yanlış anlaşıldım sanırım daha yeni oldu bu olay 1 hafta önce üye olmuş terbiyesiz arkadaşlık sitelerine..
çok teşekkür ederim desteğiniz için..canım kendi kendini yeme böyle şeyler için izlediği p. gerçek hayatta olan bir kadın yok kafanın içine sokup seni kemirmesine izin verme yapmadım diyorsa inanmalısın bunu en önce kendin için yapmalısın bu kadar güzel giden evliliğinizin temelini sarsmayın ve İNANMALISIN CANIM yoksa üzülürsünüz gerek yokta bence SEVİNDİM BARIŞMANIZA MUTLULUKLAR DİLERİM :)
karşılıklı konuşma yok dediğim gibi mail şifresini hatırlayamadığından bağlantıyı tıklıyamamış bilgilerin hepsi doğru ama mail şifresiyle site üyeliğindeki şifresi farklıKarşılıklı konuşmuş mu ? Konuşmadıysa büyük hata yaptınız. Bende seneler önce bana gelen gayet normal bir reklam mailine tıklamıştım, beni arkadaşlık sitesine yönlendirdi ve benim enteresan bir şekilde şifremle girişim olabiliyordu o siteye.. Mail açarken kullandığım şehir isim v.s hepsini kullanmıştı.
Bazen dinlemek gerekiyor hatta dinlemeden önce takip etmek gerekirdi. Sizin yerinizde olsaydım asla bu konudan söz etmezdim eşime. Beklerdim, izlerdim.
evet barıştım ama hala kabul etmedi ben yapmadım diyor son bikez daha sordum böyle bişey yapsa bile onu bırakmıcağımı sadece dürüst olmasını istediğimi söyledim oda yapmadım dedi bende bi daha açmamak üzere kapattım dedim.. ama hala aklımda sorular dolaşmyor değil :S
benimde başından beri anlatmak istediğim buydu işte saolun gerçekten. maili çok eski bi mail şifresini hatırlamıyor benimde hatırlamıcağımı düşünüp galiba onunla o yüzden üye oldu daha sonra şifresini bilmediğinden bağlatıya tıklayamadı ve devam edemedi bilmiyordu galiba bağlantı geleceğini. üye olduğu sitedeki kullanıcı adı şuan oyunlarda oynadığı kullanıcı adı ve şifreside aynı şekilde oyunlardaki şifresi bu kadarı nasıl tesadüf yada yanlışlıkla olabilirBakın kendi kendine üyelik gönderen arkadaşlık siteleri var evet ama saçma sapan bir kullanıcı adı ve çok çok alakasız bir şifre gönderiyorlar ama eşinizin sürekli kullandığı kullanıcı adı ve kendi şifresi ile üye olmuşsa net olarak eşiniz üye olmuştur yoksa rastgele olan bir site eşinizin hangi şifreyi hangi kullanıcı adını kullandığını nereden bilsin takipte kalın.