aldatılmakkkk:'(

Böyle devam et cnm yakında ayrılırsın merak etme :KK43:hay allahım ya neden 5yıl onceki mevzuyua raştırıyorsun ,kendin aranmışsın resmen ,rahat ol eşinle geçirdiğin şu en güzel yılları değerlendir kavgayla geçirmeyın ...işte bunlar hep dertsizlikten

nasil terbiyesizliklerdi? Spam Dosyasinda mi buldunuz? Yoksa bi yere kayit olupta oralardan mi mail gelmis üyeligine?
belki sirf reklamdir ve kocanizin gercekten haberi yoktur?

Uyelikle kimseye mesaj atmis mi? Kendi ozelliklerini yazmis mi? Resim fln var mi bunlara bakin.
Yoksa kendi yapmamis otomatik olusturulmustur.

Canım benim eşin yapmamış olabilir ya da daha önce çok başka bir siteye üyeliği varsa ve o iki site birleşmişse oradan da olabilir. Çünkü bende üye olmadığım halde sürekli mesaj geliyordu bana şu kişi sizi ekledi beğendi bende önemsemedim hiç (nasılsa üyeliğim yok ya) üye yapmaya çalışıyorlar sandım. Bir de bakarım ki üyeymişim ve bunu erkek arkadaşım bana söyledi mailime bakıp. Düşünün ki ne haller. Kendimi ispatlayana kadar ne yeminler ne kıvranmalar yani. Ben yapmadığım halde üye gözüküyordum. Olabiliyor böyle şeyler. Çok şükür geçti gitti

öncelikle hepinize teşekkür ederim. bu 5 sene önceki olay değil daha bikaç gün önce olan bi olay mail adresi 5 sene öncesinin. 4clup die bi siteye üyeliği var belki kendiliğinden de olmuş olabilir ama kullanıcı adı oyunlarda kullandığı kullanıcı adı ve şifreside aynı şekilde devamlı kullandığı şifre. garip olanı oyunda kullandığı mail adresi yerine 5 yıl önce kullandığı mail adresiyle üye olmuş bu mailin şifresini hatırlayamadığından galiba gelen bağlantıya tıklayamadığı için devam edememiş yani kimseyle konuşamamış. ilginize teşekkürler tekrar..

son durum ne canım barıştınız dimi
evet barıştım ama hala kabul etmedi ben yapmadım diyor son bikez daha sordum böyle bişey yapsa bile onu bırakmıcağımı sadece dürüst olmasını istediğimi söyledim oda yapmadım dedi bende bi daha açmamak üzere kapattım dedim.. ama hala aklımda sorular dolaşmyor değil :S

Bana nedense aldatmis gibi gelmedi.
Bazi siteler viruslu mail gonderip sanki uyeymis gibi kullanicilarin linke tiklanmasini saglar.
Boylece ya mail adresi calinmis ur yada pc ye virus gondrmis olur.
Bu kadar cok aglamak uzulmek bosa gibi geldi bana. :110:

canım kendi kendini yeme böyle şeyler için izlediği p. gerçek hayatta olan bir kadın yok kafanın içine sokup seni kemirmesine izin verme yapmadım diyorsa inanmalısın bunu en önce kendin için yapmalısın bu kadar güzel giden evliliğinizin temelini sarsmayın ve İNANMALISIN CANIM yoksa üzülürsünüz gerek yokta bence SEVİNDİM BARIŞMANIZA MUTLULUKLAR DİLERİM :)

Karşılıklı konuşmuş mu ? Konuşmadıysa büyük hata yaptınız. Bende seneler önce bana gelen gayet normal bir reklam mailine tıklamıştım, beni arkadaşlık sitesine yönlendirdi ve benim enteresan bir şekilde şifremle girişim olabiliyordu o siteye.. Mail açarken kullandığım şehir isim v.s hepsini kullanmıştı.

Bazen dinlemek gerekiyor hatta dinlemeden önce takip etmek gerekirdi. Sizin yerinizde olsaydım asla bu konudan söz etmezdim eşime. Beklerdim, izlerdim.

mail adresi çalınsa şifreler aynı kalırmıydı? şifre kullanıcı adı doğum tarihi herşeyi aynıydı. benden önce kimse olmadı biz çok uzun zamandır sevgiliydik 4 clup die bi site aynen karşılıklı konuşma ama dediğim gibi eşim mail adresinin şifresini hatırlayamadığından mailne girip bağlantıyı tıklayamamış ve devam edememiş daha sonra farklı bi mail adresiyle tekrar aldımı bilemem tabi

canım kendi kendini yeme böyle şeyler için izlediği p. gerçek hayatta olan bir kadın yok kafanın içine sokup seni kemirmesine izin verme yapmadım diyorsa inanmalısın bunu en önce kendin için yapmalısın bu kadar güzel giden evliliğinizin temelini sarsmayın ve İNANMALISIN CANIM yoksa üzülürsünüz gerek yokta bence SEVİNDİM BARIŞMANIZA MUTLULUKLAR DİLERİM :)
çok teşekkür ederim desteğiniz için..

Bakın kendi kendine üyelik gönderen arkadaşlık siteleri var evet ama saçma sapan bir kullanıcı adı ve çok çok alakasız bir şifre gönderiyorlar ama eşinizin sürekli kullandığı kullanıcı adı ve kendi şifresi ile üye olmuşsa net olarak eşiniz üye olmuştur yoksa rastgele olan bir site eşinizin hangi şifreyi hangi kullanıcı adını kullandığını nereden bilsin takipte kalın.

Karşılıklı konuşmuş mu ? Konuşmadıysa büyük hata yaptınız. Bende seneler önce bana gelen gayet normal bir reklam mailine tıklamıştım, beni arkadaşlık sitesine yönlendirdi ve benim enteresan bir şekilde şifremle girişim olabiliyordu o siteye.. Mail açarken kullandığım şehir isim v.s hepsini kullanmıştı.

Bazen dinlemek gerekiyor hatta dinlemeden önce takip etmek gerekirdi. Sizin yerinizde olsaydım asla bu konudan söz etmezdim eşime. Beklerdim, izlerdim.
karşılıklı konuşma yok dediğim gibi mail şifresini hatırlayamadığından bağlantıyı tıklıyamamış bilgilerin hepsi doğru ama mail şifresiyle site üyeliğindeki şifresi farklı

evet barıştım ama hala kabul etmedi ben yapmadım diyor son bikez daha sordum böyle bişey yapsa bile onu bırakmıcağımı sadece dürüst olmasını istediğimi söyledim oda yapmadım dedi bende bi daha açmamak üzere kapattım dedim.. ama hala aklımda sorular dolaşmyor değil :S

:) Bu kadınların en büyük yalanıdır " dürüst ol valla birşey yapmayacağım " Erkek dürüst olsa hem ondan ayrılmaz hemde bir ömür boyu kavgada ya da bir hatada yüzüne vurup durur. Erkeklerde sonuna kadar inkar politikasını uygular.
Maili çalınmıştır eşinizin. Bu herkesin başına gelebiliyor.

Bakın kendi kendine üyelik gönderen arkadaşlık siteleri var evet ama saçma sapan bir kullanıcı adı ve çok çok alakasız bir şifre gönderiyorlar ama eşinizin sürekli kullandığı kullanıcı adı ve kendi şifresi ile üye olmuşsa net olarak eşiniz üye olmuştur yoksa rastgele olan bir site eşinizin hangi şifreyi hangi kullanıcı adını kullandığını nereden bilsin takipte kalın.
benimde başından beri anlatmak istediğim buydu işte saolun gerçekten. maili çok eski bi mail şifresini hatırlamıyor benimde hatırlamıcağımı düşünüp galiba onunla o yüzden üye oldu daha sonra şifresini bilmediğinden bağlatıya tıklayamadı ve devam edemedi bilmiyordu galiba bağlantı geleceğini. üye olduğu sitedeki kullanıcı adı şuan oyunlarda oynadığı kullanıcı adı ve şifreside aynı şekilde oyunlardaki şifresi bu kadarı nasıl tesadüf yada yanlışlıkla olabilir

X