• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak!!

Zgmzsvrr

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
113
104
18
34
Herkese merhaba ,
Aldatan bir gün aldatılır mı ettiğini çekermi biz bunu görür duyarmıyız.. kıymetimiz bilinir mi ?3 kuruşluk şırfıntı için evliliğini bitiren adam bir gün benim yaşadıkları mı Yaşar mı ? Tek isteğim kapıma gelip köpekler gibi yalvarması ama sadece yalvarması!!! Varmı çok severek evlenip bir orospu yüzünden evliliği biten bide utanmadan seni de seviyorom onuda seviyorom o aklımda iken sana dokunamıtorkm diyip aylarca salonda yatan bi adam gözünü bu kadar karartıp kafada bitirip giden bi adam .. allahtan tek dileğim benim yuvam yıkıldı onunda o uğruna evliliğini bitirdiği kadın tarafından ihanete uğraması 😔

Kadinla esiniz ayni oranda suclu. Esiniz sadik olsaydi o kadina bakmazdi, kadin namuslu olsaydi kocanizla birlikte olmazdi. Kimse yuvanizi yikmadi, kocanizin kendi tercihiydi. Oncelikle bunu kabullenin. Yasadiklariniz evet cok zor ama boyle bi adam icin daha ne kadar yipranacaksiniz? Karsiniza yeni ve daha iyi insanlar cikmasini temenni ediyorum.

O zaten %100 suçlu bitmiş bir evliliğim var deyip nişanlı olan birine nişanlından ayrıl gel diğerininde askerde olan nişanlısını bırakıp gelmesi var üstüne bana boşanmak istediğini söylediği gün ben hamile olduğumu öğrendim direndim çocuğu isteyende kendisi idi zaten sonra ne oldu biliyomusun o pislik kadında hamile kalmış ve ondanda çocuk aldırmış bu kadar aşşalık yani yaşananlar bunlsrı bana vicdanını susturamadığı için itiraf edende kendisi

Şu kadınlar kulübündeki bazı kadınları anlamak zor! Cidden zor.

Bakın söyleyeyim, sizin evliliğiniz bir or*spu yüzünden bitmemiş. Bunu anlayın artık ya. Sizin evliliğiniz karaktersiz kocanızdan dolayı bitmiş.

O olmasaydı, başka bi kadın olacaktı, başka bi kadın olmasaydı, öteki kadın olacaktı, öteki olmasaydı beriki olacaktı. Mutlaka ve mutlaka olacaktı. Çünkü o ettiğiniz küfür “kadın”dan çok, mayası bozuk kocanızın karakterinde. Anlatabiliyor muyum?

Sorun KOCANIZ. Sizi altadan KOCANIZ. Evliliğinizi bitiren KOCANIZ.

Herkese merhaba ,
Aldatan bir gün aldatılır mı ettiğini çekermi biz bunu görür duyarmıyız.. kıymetimiz bilinir mi ?3 kuruşluk şırfıntı için evliliğini bitiren adam bir gün benim yaşadıkları mı Yaşar mı ? Tek isteğim kapıma gelip köpekler gibi yalvarması ama sadece yalvarması!!! Varmı çok severek evlenip bir orospu yüzünden evliliği biten bide utanmadan seni de seviyorom onuda seviyorom o aklımda iken sana dokunamıtorkm diyip aylarca salonda yatan bi adam gözünü bu kadar karartıp kafada bitirip giden bi adam .. allahtan tek dileğim benim yuvam yıkıldı onunda o uğruna evliliğini bitirdiği kadın tarafından ihanete uğraması 😔
geçmiş olsun
ama böyle bi adam kıymetinizi bilse ne olur bilmese ne olur
çok zor muhakkak yaşadıklarınız, ama bi yerde önünüze bakmaya çalışmanız ve pişman olur mu kapıma gelir mi diye düşünmekten vazgeçmeniz gerekiyor gerçekten mutlu olabilmek için

Şerefsiz işte ya başka bir kelime yok bunlara. hoş bütün kelimeleri saydan da anlayacak mı sanki :sinirli: ..

Aynı sizin gibi bir detten yanıyor arkadaşımın içi ve hala evli 5-6 senedir çekiyor adamı ailesi arkasında durmadigi için. Umarım sizin durumunuz daha iyidir??

EN BÜYÜK İHANETİ SİZ KENDİNİZE YAPIYORSUNUZ ÖYLE BİR ADAMIN YANINDA DURMAKDA İHANETTİR.
BENCE BİR KÖŞEYE GEÇİN OTURUN
SIRLAR DÜNYASINI İZLER GİBİ İZLEYİN
Ne ÖYLE Bİ KOCANIN YANINA NEDE O KADININ YANINA KALMAZZ

Şöyle biri yanında bir ömür olmasın daha iyi Nesine güvenilir bu adamın. Üzülmemen için yazmıyorum, gerçekten böyle birinin yanında olmasına, eşin olmasına gerek yok.
Kadın olmanın zor olduğu bi dünyada yaşıyoruz bi adama güveniyosunuz tamam bu adam Benim hayatım diyorsunuz evlenmek istiyor evleniyosunuz bu kadar çok değer verip sevip bunları yaşayınca konduramıyosunuz bir süre

EN BÜYÜK İHANETİ SİZ KENDİNİZE YAPIYORSUNUZ ÖYLE BİR ADAMIN YANINDA DURMAKDA İHANETTİR.
BENCE BİR KÖŞEYE GEÇİN OTURUN
SIRLAR DÜNYASINI İZLER GİBİ İZLEYİN
Ne ÖYLE Bİ KOCANIN YANINA NEDE O KADININ YANINA KALMAZZ
Kızın nasıl bi pislik olduğunu öğrendiğimde lağyığını bulmuşsun dedim zaten ne canına kıydığım evladımın me de benim ahım yerde kalmasın ve ben bunlsrı göreyim ya

Back