aldatiliyor muyum ne olur yardim!!!

msl_ysmn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
16
1
Esimin telini dugunumuz oldugu aksam bi arkadasima msj icin aldim bir kizla mesajlasma vardi iste cok zor sevdigin adamin evlendigini gormek falan yazmis bisuru sey daha ilk basta sordum o gece agladi o beni seviyormus cekmis cevap yazmadim vs dedi ki o kiz dugunumuzde caprazimizda oturuyordu sonra bi iki gun gecti dayanamadim ben kiza msj yazdim kiz kabul etmedi tabi biz samimi arkadasiz ben onu eski sevgilim icin yazmistim bunlari yazdim diye yolladim dedi sonra esimde bana guvenmedin gor iste falan dedi bilerek seviyor dedim dedi bana sonra zaman gecti esimin bi yabanci numara ile msjlastigini gordum teli vermedi bana facede kizin isminiarattigini gordum kabul etmedi gecen gun o kizin numarasina birazdan ara yazmis yollamamis taslak olarak kaydetmis tel bunu gordum. Bi arkadasim tel gcmisine bak dedi baktim ki nisanli iken gece 2lere kadar sabah 6larda msjlasmalar baslamis..gecen okulda bi ogrenci ask testi yapmis 6 tane kiz ismi sormus ilk onun ismini soylemis ve benim adimi israr etmis ogrenciler ama soylememis aklim gidecek artik aldatiliyor muyum ?

erkek aldatıyorsa bile itiraz eder suç üstü yakalaman lazım madem gece mesajlaşıyormuş gece uyuyormuş numarası yap telefonu eline alır almaz suç üstü yap sana davranışları nasıl?

Of of of nasıl bir durum bu ? Ne desem bilemedim

Bir erkek bir kizla bu kadar konusamaz aksi takdirde demi arkadas olma olasiligi olmaz

Bilmiyorum hicbirseyi kabul etmiyor hala gozlerime bakip sevdigini soyluyor bana ;( evlendigimizden beri arada msj cekmis kiza tek tuk konusma var mi bilmiyorum

Aynı kız mı devamlı konustugu..Zaten ılk gunden ortadaymıs sevdıgının evlenmesı zor yazmıs kız kocan ıcın ama senı kandırmıs baskasına yazdım dıyerek..Sen ne kadarlık evlısın?Madem baskası var hala neden senle evlenmıs ben bunu anlamadım sacmalıga bak ..Pislikler.

okulda aşk testimi yapmış öğrencisi ilginç öğrenciler öğretmeniyle aşk testi yapıp eşlerinin ismini falan mı söylettiriyor.
bunu siz nerden duydunuz.?

Of bu ne böyle ya.. Ne salakça madem bi halt yemek istiyosun nişanlıyken terket adam gibi sonra başkasına git. Ama aldatma nedir ya!

evet aldatılmışsın ve aldatılmaya devam ediyorsun

o bahanelere çocuk bile kanmaz keşke o gece bitirseydin.

Biz ayni okulda calisiyoruz suan ogrenciler kanser mi ne oyle bisey yaziyorlarmis esimede soyle demisler esimde soylemis ben derse girdigimde soylediler

ohaaa , aklı ondaysa senle niye evlendi anlayamadım

Bilmiyorum@nisanli iken gece msjlasmislar turkcellden baktim oyle gorunuyor vallavalla... Gecen aksam sulari da birazdan ara yazmis kiza iste

Herkes kendisini aldatır bunu unutmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…