-
- Konu Sahibi GokcenKatun
- #2.401
Bir degil iki degil kac uye sirf bu fakeciler, sarkastik yorumcular yuzunden küstü gitti ondan.Fake diyenler, fake iması yapanlar anladınız işte? Bilmem farkında mısınız konu içinde hala ilk mesaja cevap veren bile var. Herkesin konu içindeki her mesajın, her satırını okuyacak kadar çok boş vakti olmayabilir. Ben şahsen burayı genelde geceleri yatmadan önce okuyorum. Ama sabah akşam aktif olup tek düşüncesi bu konu olanlar var. Bizzat yazmışlar da zaten bunu.
Örneğin ben "sizi düşünmekten uyuyamadım" yazan birine saldırıyor muyum abartmayın diye? O zaman kafası karışanlara da körü körüne inananlar niye yorum yapılıyor babasının konusu gibi onu anlamıyorum ben.
Neyse konuyu dağıtmak istemiyorum gereksiz bir polemikle, konu sahibine gerçekten geçmiş olsun eger kafaya yatmayan bazı noktaları sormamız onu incittiyse kusura bakmasın ama sorgulamadan bir şeye inanmak benim tarzım değil. Konu içinde de zaten bir sürü fake konuyu örnek vermişler bence onlara verin cevabınızı
Bence erkekleri siz tanımıyorsunuz. Belli ki hep yanlış örnekler görmüşsünüz. Eşim pavyona adım atmadı, ayrı kalsakta yapmaz, kadın da bulmaz. Herkes aklı uçkurunda gezmiyor. Herseyin bir normali var. Aldatma anormal , akılsız erkeklerin işi. Eşinizden 5 ay ayrı kalsanız birbirinizi aldatacaksiniz demekBuradaki kadınların hiçbirisi erkekleri tanımıyor gibi geldi bana. Siz uzaktayken eşiniz bir kadın ile cinsellik yaşamasa bile pavyona gider mesela ama bir şekilde aldatır. İddiamın arkasındayım eşinden 5 ay uzak kalan her 10 erkekden 8 i aldatır.
Bende aynısını düşündüm. YazıkAldatmayacağına yüzde yüz emin olamayız eşlerimizin lakin ben kendi adıma konuşayım; eşim pavyona veya masaj salonuna gidecek adam değildir. Üzüldüm size, kimlerle muhatap olmuşsunuz öyle.
Okuduğunuzu anlasanız keşke diyeceğim ama zor gibi.Her şey cinsellik mi sizin için ya? Sevgi, sadakat, vefa gibi şeylerden haberiniz yok galiba. Sırf 5 ay uzaktasınız diye sizi aldatacak biriyle evlenmeyin Bi zahmet. Aldatmanın suçlusu da kadın oldu yani. Uzak kalarak aldatmasına müsaade etmiş oldu e adam haklı. Yazık...
Güvendiğiniz bir arkadaşınıza deseniz o göndersin. Sadece yazışmayı göndersin, hiç yorum, hakaret yapmasın. Bir şey olursa arkadaşınız desinki, bir kadın hakkında böyle konuşmalar döndüğünü bilmesi gerektiği için gönderdim.Nasıl bilmesini sağlarım? Yani kadınla pek muhattap olmak istemiyorum davaya zarar verebilir diye..
Bu konuya nekadar çok mesaj yazıldı farkındasınız değil mi?Son kez açıklıyorum
Anlaşmalı olarak dava açıldı. 3 hafta sonraya alındı. Boşanma protokolü 2 şekilde hazırlandı. Biri anlaşmalı diğeri ise çekişmeli. Eğer dava çekişmeliydi dönüşürse hakim buna karar kılar.
Eğer dönüşmezse eş kişisi protokolü öyle böyle imzalar. Bu taktik davayı daha da hızlandırır avukatım söyledi.
benMune ye özel mesaj attım konunun kapanması için.
Zaten çok zor günler geçiriyorum i, bu fake muhabbeti beni daha da yoruyor.
beni merak eden arkadaşlar bana özel mesaj atabilir onları bu süreçle ilgili bilgilendiririm.
kafamı topladıktan sonra belki ileride yeni konu açarım kızlar. Size saygısızlık etmemek için konuyu bugüne kadar kapattırmadım.
Bu tür fedakarlıklar sadece kullanılıyor , erkeği kadına bağlayan şeyler değil maalesef. Evin temizlikçisi ve aşçısı gibi davranırsak adamlar da bi süre sonra sadece temizlikçi/aşçı gibi görmeye başlayabilir. Bunu farketmek Ve buna göre güncellenmek lazım... Söylemeden geçemedimBu konu beni çok etkiledi. Eşimle farklı şehirlerde çalışıyorduk. 8-9 saatlik mesafe. Git gel 18 saat. Her haftasonu veya iki haftada bir gelip gidiyordum. Evin temizliğini haftalık yemeği yapıp dönüyordum. Bir buçuk sene böyle geçti. Ben de aldatıldım mı beynimi kemiriyor bu düşünce. Bu kadar fedakârlık yapmışken aldatılmış olmak çok yıkar beni.
Burda altına fake mi yazılmayan konu yok gibi G GokcenKatun , konunuz çok reaksiyon aldığı için çok fazla olumsuz yorum da oldu haliyle. Hiç takılmayın derim, yıllar yıllar önce benm konuma da fake mi diyenler olmuştu burda ama gayet gerçekti herşeySon kez açıklıyorum
Anlaşmalı olarak dava açıldı. 3 hafta sonraya alındı. Boşanma protokolü 2 şekilde hazırlandı. Biri anlaşmalı diğeri ise çekişmeli. Eğer dava çekişmeliydi dönüşürse hakim buna karar kılar.
Eğer dönüşmezse eş kişisi protokolü öyle böyle imzalar. Bu taktik davayı daha da hızlandırır avukatım söyledi.
benMune ye özel mesaj attım konunun kapanması için.
Zaten çok zor günler geçiriyorum i, bu fake muhabbeti beni daha da yoruyor.
beni merak eden arkadaşlar bana özel mesaj atabilir onları bu süreçle ilgili bilgilendiririm.
kafamı topladıktan sonra belki ileride yeni konu açarım kızlar. Size saygısızlık etmemek için konuyu bugüne kadar kapattırmadım.
Oo bir girmedim siteye 161 sayfa olmus son durum ne kardeslerimyapmis mi adam dusunduklerimizi gercekten
Öyle yapıştırılmaz böyle yapıştırılır işte helal sizeAnnem bırak gelsin diyor yüz yüze konuşun. Çağırıcam gelsin. Zaten sürekli aramaktan telefonumun şarjını bitiriyor
Demin hüngür hüngür ağlamasına şahit oldum
Bana bir de sen iste işimi bırakır yurtdışına yanına da gelirim diyor.. hiç güleceğim yoktu
Niye böyle bir şey yapıyordunuz ki, çok şaşırdım. Adam kendi temizliğini yemeğini yapabilirdi. Hatta madem o kadar uzak mesafe vardı, eşiniz gidip gelmeliydi sizi görmek için.Bu konu beni çok etkiledi. Eşimle farklı şehirlerde çalışıyorduk. 8-9 saatlik mesafe. Git gel 18 saat. Her haftasonu veya iki haftada bir gelip gidiyordum. Evin temizliğini haftalık yemeği yapıp dönüyordum. Bir buçuk sene böyle geçti. Ben de aldatıldım mı beynimi kemiriyor bu düşünce. Bu kadar fedakârlık yapmışken aldatılmış olmak çok yıkar beni.
Aynen, benim de çok farkettiğim bir şey bu. İlk yorumlarda nasıl tepkiler geldiyse, diğer yorumlarda da aynı tepkiler oluyor. Çok ilginç bir şey gerçekten.Valla ya. Bide burda bi gercek var bazi konularda goruyorum guzelce soru sormus ilk cevaplayan dalga geçtiyse dier yorumlarda hep dalga konusu oluyo. Koyun sürüsü hesabi..
Konu sahibi ban aldi neden aldigini bilmeden birisi ortaya atildi devami geldi.
Konuyu basindan beri sessizce takip ediyorum, biz bile bıktık bu muhabbetten kiz ne yapsin.
Okuduğunuzu anlasanız keşke diyeceğim ama zor gibi.