• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıp geri dönmek suçmu ?

HaYDuT06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
180
0
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar çokkk büyük ama çok büyük bir derdim var :( özetle size derdimi anlatmaya çalışacağım bana biri akıl fikir versin gerçekleri yüzüme vursun yada beni anlayan biri varsa yardımcı olsun :(

5 ay önce biriyle tanıştım ikimizde ne olduğunu anlamadan birbirimize deli gibi aşık olduk çok mutluyuz eğleniyoruz ayaklarımız yerlere basmıyor. fakat onun 8 yaşında bir çocuğu olduğunu ve eşinden yeni boşandığını öğrendim tanışmamızın 1. haftasında. 2. ayımızı doldurmak üzereyken tlf gelen bir msj yakaladım ve karşı tarafın numarasını aldım. arayıp konuştuğumda kız 3 hafta önce tanıştıklarını kendisininde daha önce bir evlilik yaptığını şuan birbirlerini tanıma aşamasında olduklarını benden haberi olduğunu (hayatımda şuan biri var beni çok seviyor bende onu seviyorum fakat ailesi beni kabullenmeyecek vs diyerek benden bahsetmiş) 3 saate yakın bir konuşma yaptık. sonuç olarak erkek arkadaşımın kafasının karışık olduğunu 8 yıllık evliliğinden sonra bir boşluğa düştüğünü ne istediğini bilmediğini bunları bile kendimi onun yerine koyarak azda olsa anlamaya çalıştım onu. özür diledi yaptığının hoş olmadığını fakat yaptığını dile getirdi. aradan 2 ay geçti (biliyorumki benim gibi oda beni unutamadı biliyorumki oda beni benim onu sevdiğim kadar çok seviyor hani insan bunları hissederya... biliyorummm) beni arayıp görüşmek istediğini söyledi ve görüştük eskisi gibi çok mutluyuz havalara uçuyoruz. fakat ben hazmedemiyorum aklım karman karışık ne yapacağımı ona nasıl davranacağımı bilemiyorum ve bunu onunla konuşuyorum diğer kişiyle ilgili bir sürü sorular soruyorum yeri geliyor bağarıyorum azarlıyorum içimi soğutuyorum bir şekilde.. dün tekrar konuyu açtığımda onunla görüşüp görüşmediğini sordum 2 hafta önce 5-10 dk gördüğünü onun aradığını onun görüşmek istediğini söyledi. ona onu istemediğini söylediği halde olmayacağını söylediği halde onun halen aradığını görüşmek istediğini ve onun "ben seni beklerim" dediğini ifade etti. tabi bende boş durmuyorum cevaplarımı veriyorum ama onları buraya yazarsam yazı çok uzayacak. senden birşey istiyorum dedim şimdi onu arıyosun ve benimle birlikte olduğunu söylüyorsun bir daha rahatsız etmemesini söylüyorsun dedim. yapamam ben bunu o değil kimseye yapamam dedi üzülür yazıktır dedi. (bana yazık değil sanki) sensiz yapamıyorum olmuyor ne yapsamda unutamıyorum diyor. sona geleyim.. ben bu kadar geniş olamıycam dedim bırak beni hayatıma devam edeyim dedim daha bir sürü konuşma ve sonrasında bugün ben kendimi çok kötü hissediyorum ölecek gibiyim durduk yere gözlerimden yaşlar akıyor aklım fikrim onda biliyorum oda benim gibi ne yapacağımı bilmiyorum ne gurur kaldı ne başka bişiy ne lanet bişeymiş bu sevgi denen şey insanda ne onur ne gurur bırakıyor..

not : o kıza okkalı bir mesaj yazdım. hem bizim birlikte olduğumuzu bilsin hemde biraz aklı başına gelsin veee ben üzülüyorsam bu kadar o mutlu olacaksa oda üzülsün istedim! ona daha öncede sana söylenmesine rağmen bi kezde ben sana söylüyorum dedim biz birbirimizi seviyoruz kopamıyoruz. bunları bile bile aramaya görüşelim demeye devam ediyosun. istenmediğin ve sevilmediğin halde zorluyorsun dedim. maşallah kız dirayetli çıktı cevap bile vermedi..

yardım yardım yardım kulaklarım çınlıyor canım yanıyor zamanmı ilacım şimdi benim geçicekmi bu unutup gidicekmiyim :43: kendimden korkuyorum şuan onu aramamak için kendimi zor tutuyorum o ararsa cevap vermemek için nasıl dayanacağım nasıl unutacağım ben onu

Son düzenleme:
valla senın erkek arkadaşında var bir bozuklu kusura bakma arkadaşım. oda ne demek dıger kızı arayıp söyleyemıyor muş falan falan sevıyorsa yanında arasaydı .bence erkek arkadaşın dıger kızıda isitoyr nedemek üzülür o kız yazık falan ..bence senı oyalıyor o adam...

normali beni bulmazki zaten.. çok sevdiğim için konduramıyorum sanırım göremiyorum sanırım gerçekleri. fakat dediğim gibi hani hissedersin karşındakinin sana karşı beslediklerini bunları görebiliyorum. şaşırdım kaldım bilemedim ben..

Kendini bu kadar değersiz görme çocuklu çoluklu adam o sana yalvarsın ...Çok pişkinler çokk ağlamana değmeyecek birisi bu kadar soru işaretiyle bir ilişki yürümez...

haklısın arkadaşım neden ben kendimi bu kadar küçük düşürüyorumki :43: şimdi aklıma geldi birde bu olayların üstüne beni suçlar gibi "madem yakaladın ne diye aradın aramaman gerekiyodu sessizce ... git dediği yer işte bana" düşündükçe aklıma geliyor yaptıkları söyledikleri benim ona yaptıklarım. o kıza ben söylerim dediğimdede eğer böyle birşey yaparsan seni tanımam demişti :) e size hayırlı başarılar o zaman demekten başka çarem yok sanırım..

Kendini bu kadar değersiz görme çocuklu çoluklu adam o sana yalvarsın ...Çok pişkinler çokk ağlamana değmeyecek birisi bu kadar soru işaretiyle bir ilişki yürümez...

içim kan ağlasada sevmek bazen vazgeçmektir deyip acımı yaşayıp kendi içimde unutmaktan başka yapacağım bir şey kalmıyor geriye... canımı tek yakan şey ise onunda beni sevdiğini biliyorum diyeceksinizki seven insan bunları yapmaz sevdiğine bunları yaşatmaz doğrudur yapmaz ama hayatta her şey biz insanlar için..

geldim 30 yaşıma sanırım bu gidişle bu iyi niyetimle affımla bi 30 sene daha gidicem böyle :1:

konuya baslik olarak verebilecegim tek cevap var "evet, direk kendine karsi isledigin SUC" hem de.

kızda neden kabahat buluyorsun ki? belki inandı güvendi o da senin kadar sevdi
sen nasıl kopamıyorsan unutamam diyorsan o da aynısını düşünüyor
ikinizi birlikte idare etmiş adam, öyle de devam etmek istiyor ki ikinize de bitsin bu ilişki diyemiyor
işin aslı bu. devam edersen de adam iyice yüzsüzlüğe vurur belki de gider onunla evlenir yine de seninle görüşür. çünkü onunla muhtemelen evlilik amaçlı konuştu senden ayrılacagını söyleyerek.
unut gitsin, daha kimler çıkar karşına...
benimde eşimin 9 yaşında kızı var, annesinde kalıyor dert olmuyor bize, hem eşimin çocugudur başımın üstünde yeri var evim ona her zaman açık, seve seve bakarım
keşke adam çocuğu dert edeceğin gibi sacma düşüncelere dalmasaymış, seven insanın gözü görmez böyle şeyleri. bunlar sorun oluyorsa sevgide eksiklik vardır

Son düzenleme:
bu adamın herkese nazar boncuğu dağıma potansiyeli var... aman şu kırılmasın bu üzülmesin derken beyefendi herkesi idare edecek aklınca... halbuki üzülüp kırmak istemediği ne o kız ne de sensin...sadece kendi kendisini üzmekten korkuyor... herkes elinin altında olsun istiyor... senin de kabahatin yok... nerden bilecektin sonradan böyle tuhaf adam çıkacağını... ne yap et kurtul bu adamdan... bundan sonraki ilişkilerinde de sakın tanışmanın üzerinden uzunca bir zaman geçmeden aşırı duygusal şekilde bağlanma karşındakine...aşırı bağlanmalar erken dönemde olunca ayrılması da zor oluyor... yanlışları görsen bile vazgeçmek zor geliyor...

Adam seni de onu da idare ediyor arkadasım açık bu. Seni onu düşünmekten elinde telefon arasın diye beklemekten alıkoyacak ne varsa hayatında onları yap...İşine asıl, tatile çık, ortam değiştir, yakın arkadaşlarını ara boş bırakmasınlar seni bi süre Üzülmen ağlaman geçer emin ol geçiyor sadece kedini küçük duruma düşürmüş, boş yere değmeyecek bir insan için üzmüş olduğundan kendine duydugun öfke kalıyor. Sonra bi hataydı yaptım geçti gitti diyorsun.

kızda neden kabahat buluyorsun ki? belki inandı güvendi o da senin kadar sevdi
sen nasıl kopamıyorsan unutamam diyorsan o da aynısını düşünüyor
ikinizi birlikte idare etmiş adam, öyle de devam etmek istiyor ki ikinize de bitsin bu ilişki diyemiyor
işin aslı bu. devam edersen de adam iyice yüzsüzlüğe vurur belki de gider onunla evlenir yine de seninle görüşür. çünkü onunla muhtemelen evlilik amaçlı konuştu senden ayrılacagını söyleyerek.
unut gitsin, daha kimler çıkar karşına...
benimde eşimin 9 yaşında kızı var, annesinde kalıyor dert olmuyor bize, hem eşimin çocugudur başımın üstünde yeri var evim ona her zaman açık, seve seve bakarım
keşke adam çocuğu dert edeceğin gibi sacma düşüncelere dalmasaymış, seven insanın gözü görmez böyle şeyleri. bunlar sorun oluyorsa sevgide eksiklik vardır

haklısın kızında kabahati yok ve acı bir gerçek ikimizide idare etmeye çalıştı. benim onu çok sevdiğimi biliyor ne yaparsa yapsın dönüp geldiğinde onu kabulleneceğimi biliyor. ama şuan içimdeki öfkeyi sevgisini nefrete dönüştürdüğünü bilmiyor..

bu adamın herkese nazar boncuğu dağıma potansiyeli var... aman şu kırılmasın bu üzülmesin derken beyefendi herkesi idare edecek aklınca... halbuki üzülüp kırmak istemediği ne o kız ne de sensin...sadece kendi kendisini üzmekten korkuyor... herkes elinin altında olsun istiyor... senin de kabahatin yok... nerden bilecektin sonradan böyle tuhaf adam çıkacağını... ne yap et kurtul bu adamdan... bundan sonraki ilişkilerinde de sakın tanışmanın üzerinden uzunca bir zaman geçmeden aşırı duygusal şekilde bağlanma karşındakine...aşırı bağlanmalar erken dönemde olunca ayrılması da zor oluyor... yanlışları görsen bile vazgeçmek zor geliyor...

sonradan düşündükçe benimde aklıma bunlar geldi "ben herkese boncuk dağıtayım ama dağıttığım boncuklar hep cebimde dursun elimin altında ben ne zaman istersem onlarla oyun oynarım" mantığı..

Adam seni de onu da idare ediyor arkadasım açık bu. Seni onu düşünmekten elinde telefon arasın diye beklemekten alıkoyacak ne varsa hayatında onları yap...İşine asıl, tatile çık, ortam değiştir, yakın arkadaşlarını ara boş bırakmasınlar seni bi süre Üzülmen ağlaman geçer emin ol geçiyor sadece kedini küçük duruma düşürmüş, boş yere değmeyecek bir insan için üzmüş olduğundan kendine duydugun öfke kalıyor. Sonra bi hataydı yaptım geçti gitti diyorsun.

çok büyük bir ders oldu bu bana hayatta her zaman birşeyler öğreniyor dersler alıyoruz. şimdiye kadar hiç bi ilişkim için bu kadar küçük düştüğümü onurumu gururumu bu kadar yerlere attığımı hatırlamıyorum..

çok acı çekiyorum fakat buda geçicek bigün onu unutucam herkes kendine yakışanı yapar o kendine yakışanı yaptı ama ben bana yakışmayan bir çok şey yaptım :50:

bende senin durumuna yakın bir durum yaşadım.. biliyorum şuan burdan şöyle et böyle et demek çok kolay yaşamayan bilemez ve insanı en delirten şey kimsenin seni anlayamaması ciddi anlamda. tamam ortada bir gerçek var bu adamın sana yaptıkları sana yaşattıkları ama diğer yandan başka bir gerçekle daha yüz yüzesin. ben devam ettim şuan çok mutluyum fakat hiç bir şeyi unutamıyorum.. hakkında hayırlısı olsun diyebileceğim şey bu sana sabırlı günler diliyorum..

Back