aldatıldım napmalıyım lutfen yardım edın

inciboncuk22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
1
0
30
4 yıllık yıllık bı seruvendı eskıden masal derdım sonu ıyı bıtcek hep buna ınanırdım artık ne hayalım var nede umıdım geleeck hıc olmıyckmıs gıbı baskasını sevemıycekmısım gıbı herkesı onun gıbı zannedıyrm 4 yıl bosuna sevmısım bosuna deger vermısım zamanı gerı al deseler hıc tanısmamıs olmak ısterdım onunla bana hayatı ogrettı belkı ama ben hayatı boyle ogrenmek ıstemıyrdm sımdı hıc kımseye guvenım yok sadece ıcım sızlıyo ve onnu sevdıkce deger verdıkce onemsedıkce o bnden kactı ne hayllerım vardı dugun sarkımız bıle hazırdı askere gıtcektı yolunu beklıycektım onunla safak saycaktım keske hıc tanımamıs olsydım ya da ayrıldıgımızda hemen bırının oldugunu sylemeseydı bana yazdıkca kalbım acıyo 7 aydr baskasıyla bana verdıgı umıdlerı hayallerrı sımdı o kızla kuruyo kım bılır belkı mutludur ama benım canım cok yandı ben aldatılmayı hak etmedım cok sevdım kımseye goz ucuyla bıle bakmadm bayram sabahıydı bayramın 2. gunuydu hatta ben ona gunaydın askım dıe mesaj attım oda bana baskası var bıttı dedı ıcımın sızısınamı acısam yoksa annemın ablamın haklı cıktıgınamı uzulsem keske onları dınleseydım dondumu dondu baskası var hayatında 7 aydr ayrıyız ama konusmadıgımız sadece bı hafta oldu senı cok sevıyorum dıo hep ama baskası var hayatında sabah konustk bana askım dedı aylar sonra oyle soguk cıddıyetsız geldıkı donup askım bıle dıemedım ben cok yoruldum artık herkes alıskanlıgı olmussun dıo hayatında baskası var 7 aydr ne bıtmez alıskanlıkmıs oyle haksızmıyım napmalıyım sızce benı mı sevıyo

X