- 15 Ağustos 2022
- 56
- -39
- 34
- Konu Sahibi Endless love betul
Iyı aksamlar hanımlar. Ben 4 senelik evliyim ve bir cocugum var oglum 2 yasında. Esinle gecen sene cok kotu tartustuk buna ragmen kendisi bana gel tatıle antalayaya gidelim diye ısrarla teklif etti. Ben de inat olsun diye kabul etmedim. Daha sonra gıderkenbana mersine amcasına gideceğini orda kalacağını soyledı uc gunlugıne.ben de teline baktım mersinde Bı otel ayarlamıs kendisine uc gunlugune otele para yollamıs. Küs oldugum ıcın demedim bunu kendisine. Daha sonra brden annemin gazına gelip gıdısının 2.gunu bunu aradım tartışmadan dolayı agzıma geleni saydım.otel olayından hıc bahsetmedim. Bana ben ona demeden mersinde otelde kaldığını parayı yakıp da gelemeyeceğinı soyledı. Daha sonra 3.gun sonunda eve geldi. Telını kurcaladım
Telinde Google aramalarına baktım. Antalyada seks otelleri yazıyordu. Haritalarına baktım antalyada Bı otel ismi gecıyordu. Hemen gece yarısı uyandırdım tısortunu yırttım o travma ile delirdim resmen intihara kalkıştım. Bana otele gittim evet dedi ama o aramayı yapmadım dedi sekmelerdwn çıkmıştır dedi. Ve cok sevdiği asırı duskun oldugu Oglumuz uzerıne yeminler etttı defalarca basını tutup oglumun. Ama benm ıcımde hala daha suphe var unutamıyorum bunu
Telinde Google aramalarına baktım. Antalyada seks otelleri yazıyordu. Haritalarına baktım antalyada Bı otel ismi gecıyordu. Hemen gece yarısı uyandırdım tısortunu yırttım o travma ile delirdim resmen intihara kalkıştım. Bana otele gittim evet dedi ama o aramayı yapmadım dedi sekmelerdwn çıkmıştır dedi. Ve cok sevdiği asırı duskun oldugu Oglumuz uzerıne yeminler etttı defalarca basını tutup oglumun. Ama benm ıcımde hala daha suphe var unutamıyorum bunu