Aldatıldım.. boşanmak için fikir verin. Cesaretim olsun 😟

Denizhuzurum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
141
130
36
Herkese merhaba.
Dün yine eşim şu Instagram da para için video yayınlayan kadınlar la takipleşmiş. İş yerine bi bayan gelse takip eder, 40lı yaşlarda gecelikle video çeken kadının resimlerine bakmış 😠 Kadın buna profilimde gezinmişsin mutlu olmak istermisin? yazmış.
Yine yalnız yaşayan bi bayanın bütün resimlerini beğenmiş. Gözü dışarıda!!
Boşanmayı düşünüyorum gerçekten düşünüyorum ama nasıl?
Asgari ücretle çalışanım 3 yaşında kızım var. Çok borç var diye kv bakıyor ben çalışıyorum cebime kalan 300tl param borç borç. Böyle Instagram da beğeniler delil olur mu? Evim yok asgari ücretle çalışan biri için mahkeme ne der,boşandım diyelim ki çalışayım çocuğuma kim bakar? Kreş çok pahalı bakıcı 1500 civarında. Boşanmamak için bahane değil bunlar. Boşanmak için çare arıyorum. Sigortasız çalışıyor eşim işsizim dese hak talep edemem belkide. Ne yapmalıyım? Lise mezunu değilim diye iş zor buldum dışarıdan okusam çocuğum büyüse diyorum ama onun da böyle saçma sapan kadın takıntısı nefret ettirdi kendisinden beni 😒
Yolumu bulamıyorum fikir verin lütfen 🙏 tükendim artık değersiz hizmetçi gibi olmaktan çocuğumla bir dünyam olsun istiyorum sadece ama nasıl?? Bana da fikir veriniz.

Dün yine eşim şu Instagram da para için video yayınlayan kadınlar la takipleşmiş.
yani büyük ve kesin konuşmayı pek sevmem ama genelde sadakati ilgilendiren konularda taviz tavizi doğuruyor ve 1 seferlik bile olsa güvenin yerle bir olmasına neden oluyor...

kaçıncı vukuatı bu?

hukuki kısmıyla ilgili bilgim yok maalesef :KK43:

aileniz arkanızda mı? eş dost akrabanız var mı güvenebileceğiniz?

Allah yardımcınız olsun :KK200:

Durumunuza çok üzüldüm keşke belediyelerde bunun için maddi olanağı olmayan veya çalışmak zorunda olan anneler için kreş açılsa. Çok minimum sadece gider ücreti alınsa da insanlar ayaklarının üzerinde yaşamaya devam etmeleri için destek olsa.

Borcunuz sizin üzerinize mi ? Mutsuzluk çok zor ve yorucu , devlet ana okulu veya kreşleri veya bir sübyan kuran kursu olarak geçen daha uygun yerler var bir göz gezdirebilirsiniz lakin yolunu net çizmeden ayrılmayın . Sırf maddi imkansızlık yüzünden ona muhtaç olup dönerseniz daha kötü muameleyle karşılaşabilirsiniz.
Allah tan kolaylik dilerim sizin için 🧡

Herkese merhaba.
Dün yine eşim şu Instagram da para için video yayınlayan kadınlar la takipleşmiş. İş yerine bi bayan gelse takip eder, 40lı yaşlarda gecelikle video çeken kadının resimlerine bakmış 😠 Kadın buna profilimde gezinmişsin mutlu olmak istermisin? yazmış.
Asgari ücretle çalışanım 3 yaşında kızım var. Çok borç var diye kv bakıyor ben çalışıyorum cebime kalan 300tl param borç borç. Böyle Instagram da beğeniler delil olur mu? Evim yok asgari ücretle çalışan biri için mahkeme ne der,boşandım diyelim ki çalışayım çocuğuma kim bakar? Kreş çok pahalı bakıcı 1500 civarında. Boşanmamak için bahane değil bunlar. Boşanmak için çare arıyorum. Sigortasız çalışıyor eşim işsizim dese hak talep edemem belkide. Ne yapmalıyım? Lise mezunu değilim diye iş zor buldum dışarıdan okusam çocuğum büyüse diyorum ama onun da böyle saçma sapan kadın takıntısı nefret ettirdi kendisinden beni 😒
Yolumu bulamıyorum fikir verin lütfen 🙏 tükendim artık değersiz hizmetçi gibi olmaktan çocuğumla bir dünyam olsun istiyorum sadece ama nasıl?? Bana da fikir veriniz.
Çocuğu 3 yaş grubu olan bir devlet ana okuluna yazdırabilirsiniz gelecek sene için. Kayıtları erken açılır, kontenjanlar çabuk dolar iyi takip etmek lazım. Aylık 300 lira falan aidatları.

Çocuk için de nafaka talep edersiniz. Kolay olmaz, yaşam şartlarınız iyi olmaz ama huzurunuz olur.

Arkanızda anne babanız varsa onlar elinizden tutmaz mı ?

Ayrıca babaannesi bakmaya devam etse güzel olurdu. Neticede boşanma gerçekleşse bile o çocuk onun torunu. Ve torununun iyi yaşaması için yardımcı olabilir.

Zira benim annem kendi öz kardeslerinden çok yeğenlerini ve gelinlerini sever. Var böyle büyükler yani.

Çocuğu 3 yaş grubu olan bir devlet ana okuluna yazdırabilirsiniz gelecek sene için. Kayıtları erken açılır, kontenjanlar çabuk dolar iyi takip etmek lazım. Aylık 300 lira falan aidatları.

Çocuk için de nafaka talep edersiniz. Kolay olmaz, yaşam şartlarınız iyi olmaz ama huzurunuz olur.
Benim arkadaşım belediye kreş öğretmeni 900tl olmuş belediye kreşleri konu sahibi işi zor gibi 😒

Herkese merhaba.
aldattigini kanitlayamazmisin konusma olur telefonda mesajlasma falan. ailenin yanina gitsen bakmazlarmi çocuklara sen gene çalışırsın. Durumun cok zor Rabbim yardimcin olsun

aldattigini kanitlayamazmisin konusma olur telefonda mesajlasma falan. ailenin yanina gitsen bakmazlarmi çocuklara sen gene çalışırsın. Durumun cok zor Rabbim yardimcin olsun
Teşekkür ederim annem ev aldı diye çalışıyor işten çık diyemem borcu var. Kanıt olarak beğeni falan var telefon numarası kaydetmiş bi kadının yarı çıplak ben kaydetmedim dedi. Tazminat değil kendime yetecek hayat istiyorum

Arkanızda anne babanız varsa onlar elinizden tutmaz mı ?

Ayrıca babaannesi bakmaya devam etse güzel olurdu. Neticede boşanma gerçekleşse bile o çocuk onun torunu. Ve torununun iyi yaşaması için yardımcı olabilir.

Zira benim annem kendi öz kardeslerinden çok yeğenlerini ve gelinlerini sever. Var böyle büyükler yani.
Babaannesi bakmaz boşanma gerçekleşirse.

Belediye değil devlet anaokullarından bahsediyorum ben. Bağımsız anaokulu diye geçer, hemen hemen her ilçede vardır mutlaka. Geçen yıl 225 liraydı.
Devlet anaokulu çok uzakta var servisi ücretli ve 450tl dediler cuma günü görüştüm bikaç yerle.

Durumunuza çok üzüldüm keşke belediyelerde bunun için maddi olanağı olmayan veya çalışmak zorunda olan anneler için kreş açılsa. Çok minimum sadece gider ücreti alınsa da insanlar ayaklarının üzerinde yaşamaya devam etmeleri için destek olsa.

Borcunuz sizin üzerinize mi ? Mutsuzluk çok zor ve yorucu , devlet ana okulu veya kreşleri veya bir sübyan kuran kursu olarak geçen daha uygun yerler var bir göz gezdirebilirsiniz lakin yolunu net çizmeden ayrılmayın . Sırf maddi imkansızlık yüzünden ona muhtaç olup dönerseniz daha kötü muameleyle karşılaşabilirsiniz.
Allah tan kolaylik dilerim sizin için 🧡
Amin 🙏 borç benim üzerime 30 milyar var eşimin üzerine 215 milyar var fazla maaş almak için siyortasız çalışıyor. Tazminatı onun olsun kendime çocuğuma nasıl yeterim düşünüyorum.

Bu şartlarda çalışıp muhtemelen eşinin borçlarını ödüyorsun ben olsam çalışmam baksana beyefendi çok rahat ki nette kadın peşinde geziyor. İsten çıkma ama maaşının büyük bir kısımını biriktirmeye başla bu adamla fazla uzun sürmez zaten sen çalışırsın o kadınlara yedirir.

Istedigi yere baksin,he he diyin uzerimizdeki borcu bitirin,cocugunuz biraz buyusun ,okula baslar sizde daha rahat valisirsiniz o zaman bosanirsiniz ,ev arkadasi gibi dusunun

Önce üzerindeki borcu bitir ve arada alısverıs ıcın 100 lıra alsan 30 unu artır köşeye at altın yap ondan gizli biriktir eğer ayrılırsan gecıcı olarak senı ıdare eder bunlar

X