• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığımı öğrendim

kaybolanyillarim0602

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2023
2
1
1
31
Arkadaşlar merhaba
Çok zor durumdayım ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum :( 8 yıllık evliyim ve 1 ay önce aldatıldığımı öğrendim. 2 tane çocuğum var biri 7 yalında diğeri 9 aylık. Bir sabah telefonunu şarjda gördüm şeytan dürttü kalkıp bakayım bi dedim sosyal medyalarına falan baktım gayet herşey yolundaydı birde internet geçmişine bakayım neler aratmış diye bakarken ne göreyim kendine başka instagram açmış ve biriyle konuşuyormuş konuşmayı geç görüşmüş bile :’( cinsel birliktelik olmamış güya yersen. Arkadaşıyla konuşmalarına baktım çıplak kadın fotosu atmış arkadaşı buna buda “ bizde bir tık üstünü s.kiyoruz son gelişmelerden haberin yok tabi senin. Neyse burda yazmayayım delil kalmasın. “ demiş. Sorunca hep geçiştirme cevaplar oflamalar puflamalar hep bunumu konuşcaz demeler. Annesini 2 yıl önce kaybetti sürekli bunu bahane etmesi. Ayrılınca senin gidicek bir kapın var benim kimsem yok diyip acıtasyon yapması. sürekli o sahne kafamda çocuklarım yüzünden hiçbirşey yapamıyorum içimde kapanmayan yara açtı boşluğa düştüm ben sizsiz yapamam beni affet ayaklarıma kapanmalar falan ama olmuyor kafamda sürekli acabalarla yaşamak çok zor bu durumla nasıl başa çıktınız ne yaptınız Allah rızası için yardım edin ne uyuyabiliyorum nede hayattan bir zevk alıyorum çocuklarımı etkilememeye çalışıyorum duymasınlar anlamasınlar diye ama ben hergün mafoluyorum :’(

Sizsiz yapamıyor olsaydı böyle pislik yollara sapmazdi. Yakalanmasa kimbilir daha neler neler yapardı. S.siz birde arkadasina anlatıyor, sanki iyi b...k yapmış gibi. Ben çocuk mocuk demem boşardım ama sizin şartlarınızı bilmiyorum. Çok zor , Allah feraha çıkarsın...

İnşallah hastalık kapmamışsındır. Yapacağın şey belli. Boşanmak. Boşanamam diyorsan da en azından bir süre pişman et. Evden bir süre ayrıl. Kolay kolay barışma. Çünkü sustuğunu görüp rahat rahat yapacak

Şartlarınız nasıl maddi anlamda?eğer maddi açıdan hemen yeni bir hayat kuracaksaniz bosanin.bi kere yapan mutlaka yine yapıyor sadece daha dikkatli davranıyor yakalanmamak için.Allah hayırlı bı kapı açsın size ve çocuklarınıza.bosanmayacaksaniz da kurcalayip kendinizi üzmeyin unutmaya çalışın

Arkadaşlar merhaba
Çok zor durumdayım ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum :KK43: 8 yıllık evliyim ve 1 ay önce aldatıldığımı öğrendim. 2 tane çocuğum var biri 7 yalında diğeri 9 aylık. Bir sabah telefonunu şarjda gördüm şeytan dürttü kalkıp bakayım bi dedim sosyal medyalarına falan baktım gayet herşey yolundaydı birde internet geçmişine bakayım neler aratmış diye bakarken ne göreyim kendine başka instagram açmış ve biriyle konuşuyormuş konuşmayı geç görüşmüş bile :’( cinsel birliktelik olmamış güya yersen. Arkadaşıyla konuşmalarına baktım çıplak kadın fotosu atmış arkadaşı buna buda “ bizde bir tık üstünü s.kiyoruz son gelişmelerden haberin yok tabi senin. Neyse burda yazmayayım delil kalmasın. “ demiş. Sorunca hep geçiştirme cevaplar oflamalar puflamalar hep bunumu konuşcaz demeler. Annesini 2 yıl önce kaybetti sürekli bunu bahane etmesi. Ayrılınca senin gidicek bir kapın var benim kimsem yok diyip acıtasyon yapması. sürekli o sahne kafamda çocuklarım yüzünden hiçbirşey yapamıyorum içimde kapanmayan yara açtı boşluğa düştüm ben sizsiz yapamam beni affet ayaklarıma kapanmalar falan ama olmuyor kafamda sürekli acabalarla yaşamak çok zor bu durumla nasıl başa çıktınız ne yaptınız Allah rızası için yardım edin ne uyuyabiliyorum nede hayattan bir zevk alıyorum çocuklarımı etkilememeye çalışıyorum duymasınlar anlamasınlar diye ama ben hergün mafoluyorum :’(
Bizde bi tik ustunu s.kiyoruz ne demek ya allah belasini versin. Esiniz pisman degil yakalandigi icin pisman. Affederseniz gorusmeyi kesecek saniyosunuz. Hayir daha profesyonel devam edecek. Allah evlatlarinizin guzel.gunlerini gostersin size ne diyim

Arkadaşlar merhaba
Çok zor durumdayım ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum :KK43: 8 yıllık evliyim ve 1 ay önce aldatıldığımı öğrendim. 2 tane çocuğum var biri 7 yalında diğeri 9 aylık. Bir sabah telefonunu şarjda gördüm şeytan dürttü kalkıp bakayım bi dedim sosyal medyalarına falan baktım gayet herşey yolundaydı birde internet geçmişine bakayım neler aratmış diye bakarken ne göreyim kendine başka instagram açmış ve biriyle konuşuyormuş konuşmayı geç görüşmüş bile :’( cinsel birliktelik olmamış güya yersen. Arkadaşıyla konuşmalarına baktım çıplak kadın fotosu atmış arkadaşı buna buda “ bizde bir tık üstünü s.kiyoruz son gelişmelerden haberin yok tabi senin. Neyse burda yazmayayım delil kalmasın. “ demiş. Sorunca hep geçiştirme cevaplar oflamalar puflamalar hep bunumu konuşcaz demeler. Annesini 2 yıl önce kaybetti sürekli bunu bahane etmesi. Ayrılınca senin gidicek bir kapın var benim kimsem yok diyip acıtasyon yapması. sürekli o sahne kafamda çocuklarım yüzünden hiçbirşey yapamıyorum içimde kapanmayan yara açtı boşluğa düştüm ben sizsiz yapamam beni affet ayaklarıma kapanmalar falan ama olmuyor kafamda sürekli acabalarla yaşamak çok zor bu durumla nasıl başa çıktınız ne yaptınız Allah rızası için yardım edin ne uyuyabiliyorum nede hayattan bir zevk alıyorum çocuklarımı etkilememeye çalışıyorum duymasınlar anlamasınlar diye ama ben hergün mafoluyorum :’(
Offfff bu ne iğrençlik ya, "onu si..tim, buna so..tum" leş leş ağızlar gerçekten aşağılık karaktersizin önde gideniymiş.
Bu bi de bu ağızla babalık yapacak, pislik.

Boşanın, tertemiz önünüze ve çocuklarınızın geleceğine bakın lütfen.

Arkadaşlar merhaba
direk ayrıldım çok ağladı çok bekar ne pok yerse yesin pislik herif.

Her anasını kaybeden eşini mi aldatıyormuş, öyle saçma bahane mi olur 😒 boşansanız çocuklarınızla ayakta durma imkanınız var mı? Bana kalırsa bu travmayı atlatamaz, unutamazsınız. Şimdilik özür diliyor biraz daha uzatirsaniz sıktın artık, aldattiysam aldattım, konuşmaya devam edersen yine yaparım vs vs gibi tepkiler alacaksınız. Önünüzde iki yol var ya ayrılıp sıfırdan hayat kurmak ya da unutup bir daha gündeme getirmeden eskisi gibi evliliğe devam etmek. Sonsuza kadar nazlanip adamın pişmanlıktan ayaklarınıza kapandığı bir senaryo mümkün değil. Tavır yapmaya devam ederseniz o da işi artık pişkinliğe vuracak.

Rezil kocanız burda ne demek istemiş?
Hemen tercüme edeyim. Erko dili ve edebiyatına yatkın oldum maalesef.
Arkadaşı buna iyi görünen bir çıplak kadın fotosu atmış. Bu da ben de daha iyisini düdüklüyorum demiş işte. Erkekler feci dedikoducudur. Her boku anlatıyorlar birbirlerine hem de ayrıntısıyla.

Olen annesi: Ben ne alaka?

Bosayin bunu adam olamamis ki baba olsun. Elinizde mis gibi kanit var cocuk mocuk diyerek ne yapmaya calisiyosunuz kendi kendinizi manipule ederek sadece o koca bozuntusuna daha cok alan acmis olursunuz. Bi diger hesabi kapatir alenen kendi hesabindan yapmaya baslar. Cekincesi kalmaz herifin. Ayy sutlayin gitsin boyle en ufak bi rampada yuvarlanan toplari, uzaklara cok uzaklara.

Back