Aldatıldığımı Nasıl Farkettim(Herkesin Okumasını Tavsiye Ederim)

• Konu Sahibi Konu Sahibi duygu_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
emdev sana bir ara katılır gibi oldum bende çektiğim acıyı karşıdakinin yanına bırakmamak hesabını sormak isteyenlerdenim ama yeteri kadar üzüleceğini sanmıyorum son durumda şu 2 tane çok ağır msj attım...
-köpeğe bile bir tas yemek veriyorsun aylarca kapından ayrılmıyor sen hayvandan da betermişsin yazdım bana yazma dedim bu ağır msjdan sonra ne aradı ne sordu tam 1 gündür konuşmadık işte canım çok yandı kızlar olan yine bize oluyor onlar yine mutlu mesut geziyor yalvarır diye bekledim ama ikinci kız aklını başından almış olmalı öyle okadar da çok uğraşmadı diyebilirim yani bana kızla konuşmuyorum dedi madem yazmamı istemiyorsun seni sevdiğimi uzaktanda olsa kanıtlıcam dedi ama pek inandırıcı bulmadım

ben affetme derim
madem o kadar seviyodu ve sevgisini hissettiriyodu bunların hepsinide seni sevdiğinden yapmadı dimi?
demekki senin tahmin ettiğin gibi sevmiyomuş
uzatmanın anlamı yok bence bi kere aldatıldıysanız affetmeyin affedeceksenizde bence peşinizden koşturun biraz burnu sütrsün neye uğradığını şaşırsın
aldatılmak zor olsa gerek yaşamadım ama tahmin edebiliyorum
sende bence affetme ama yok çok seviyorum onsuz yapamam diyosan bırak sürünsün biraz ne kadar yanlış bişey yaptığını anlasın

Sana yalvarsa ne olacak..affetsen aklına takılmayacak mı?acaba yine birileri var mı diye..
Paranoya ile yaşamaktansa kafan rahat olsun..arkana bile bakma seni haketmeyen biri için..
Üzülen yine sen olursun, yine sen..

valla ben düzeleceyinide bilsem affetmem...teni basak kadinin tenine deymis..eli baska kadinin elini tutmus..bana ait olan herseyiylen beraber.kalbini baskasina vermis...baska kadinla cinsel iliski falan öhhhggggg...midem kaldirmaz.....her zaman aklima gelir...olan olmus geriye dönüsü olan hata deyil bu...imkansiz benim icin böyle birseyi affetmek...ihanet eden sahiz benim icin bir ölü gibidir..ölmüs birseyide tekrar diriltemeyeceyime göre böyle bir ahlaksizligida asla hazmedemem ama aslaaa

sende barışmak ister gibi bi hava var. sen bilirsin canım ama ben 5. seneye giriyrum bide nişanlıyım bundan çok daha küçük bi olay için ayrılmayı düşünüyorum sen neden korkuyosun allah askına 7 ay neki ya

bende anlamadim...ben 6 sene süren -sözde- evliligi bitirmistim 2 cocuklan...hanimlar artik bu gibi tiplere yüz verilmese olmazmi..biraz daha güclü olalim lütven ya..artik haddini bilsinler bu gibi tipler:mymeka:

duygucum geçmiş olsun ,kötü bi acı biliyorum...
Nacizhane tavsiyem bırak yoluna gitsin,biliyorum ki kötü insanın başına gelmeden söylemek kolay olur, ama söylediğin gibi başına gelince net bi karar veremez bazı insanlar.
Şunu unutma ne yapıyorsan kendine yapıyorsun şu anda affetmeyi düşünerek bile:)

valla canım biz ne desek boş sen aklından geçeni yapıcaksın bu adam seni aldatmışmı aldatmış.. sensizlik zor filan demiş affet dön bana bile dememiş biraz yalvarsa indiriceksin yelkenleri suya bırak sönmeyen ateş yoktur.. ne kadar çabalarsan çabala bu gene aynısı olucak ve değişmiycek emin ol..

nasıl başlarsa öyle gider güzelim yol ver bence gitsin.senin için zor tabi anlıorm ama ya ikinci kez aynı şeyi yaşarsan ve artk çok geç olursa???

evet kızlar şuan msj üstüne msj atıyor affet olmucak diye ama istanblue arkadaşımında dediği gibi aynı şeyi yaşadığımda ya çok geç olursa ozaman ne yaparım ben ya seviyorum da bir yandan ama öyle bir riskede giremem çok zor bi karar olucak ama burdan tek biriniz bile affet demediniz demekki var bi bildiğiniz ben bu şeyleri tekrar yaşama riskini göze alamam giden 7 ay olsun zararından neresinden dönülse kar tabi bunları mantığım söylüyor hala kendimle çelişiyorum onsuz yaşantıma devam edebilirmiyim mutlu olabilirmiyim çok zor karar vermek birde yüzyüze gelmemiş sadece sanal ortam ama yinede kötü off offff

duygu arkadasim...istersen bir kere daha dene..birde su var..ilerde icin rahat olsun..kendini suclamazsin..keskem bi sans daha verseydim diye kendini üzmezsin.....icin rahat olsun yani ilerde..

Eski günlerim aklıma geldi, hala atabilmiş değilim içimden..Bazen paranoyak derecesinde güvensizim..Sen zaaflarına yenik düşeceksin gibi geliyo..Aynen benim gibi..Ama sonra yaşayacağın şeyler ne biliyomusun, güvenini tekrar nasıl kazandıracak sana, bence çok zor..Ben bunu yaşıyorum, ben de dedimki onsuz olmak istemiyorum, tekrar döndüm ama kocamann bir ama var şuan..Güvenmiyorum anlıyomusun, nereye kadar bilmiyorum..:sinifsinif:

esincim sen affedeli ne kadar oldu?hala affettiğin insanla berabersin sanırım?peki pişman mısın affettiğin için ?

esincim sen affedeli ne kadar oldu?hala affettiğin insanla berabersin sanırım?peki pişman mısın affettiğin için ?

2 aydır tekrar beraberiz, ama ben ona güvenemediğimi baştan söyledim, o herşey eskisi gibi olsun istiyor ama yaşadığımız şeyler buna elvermiyor, yüzük falan da takamam artık, emin olabilecekmiyim, inancımı tekrar nasıl kazanıcam bilmiyorum, geri dönerken sadece şunu düşündüm, biz ayrıldığımızda çok yıprandık kaybettik, aradan 7 ay geçti tekrar başladık, ben bu ayrılık döneminde yeterince mahvoldum, bundan sonra yaşanacak şeyler varsa yani kötü bişeyler yaşanacaksa, eski yaşanan şeylerin tekrarı olacak, ve ben tekrar ayrılırsam, bu sefer geri dönüşü olmayacak..Pişman olmamak için döndüm..Yada kendimi böyle mi kandırıyorum acaba..

ben cesaret edemiyorum ama kesin olarak wazdageçemiyorum bir andan içimde kalmasın denesem mi diyorum bir yandan tekrar aldatırsa pişman olmaktan korkuyorum ki affedersem uzun bir süre tekrarlamaz herhalde yani tekrarını yaptığında bayağı bi vakit geçmiş ve ben ona tekrar alışmış olucam ve tekrar yaralanıcam ama sevgim için tekrar denemeye de değer diye düşünüyorum çok zor bir ikilem bakalım nasıl olucak şu an sadece msj atıyor bende olmaz diyorum ben kazanıcam gönlünü diyor bakalım artık ben elimden geldiğince gücüm yettiğince kalbim el verdiğince ne kadar üzülsemde sert cvplar vermeye çalışıyorum yelkenleri suya indirmemeye çalışıyorum

Sen bilirsin canım ama bu süreyi biraz uzat ve net konuş, sadece ben olmalıyım hayatında de, başkası olacaksa bu nasıl sevgi olur de, sana güvenemiyorum de..Her mesajıma cevap yazma, 5 atıyorsa 1 ine cevap yaz, pişman olduğunu gör ondan sonra dön barii

en guzeli erkek almıycan hayatına berbat ediyolar hep supheyle yasamak zorundamıyız biz ya

7 aylık ilişki için verdiğim emekler ne olacak gibi bir mantıksızlığı kabul etmiyorum ben.hangi emek yılı bile dolmamış.ayrıca emekse size göre o adam bunu hak etmiyor.kadının gururu incinir böyle adamı ağzına dahi almaz.evliler çoluğunu çocuğunu bırakıyor neleri göğüslüyor.siz yılı bile dolmamış bir ilişkiden sanki yıllarınızı vermiş gibi konuşuyorsunuz.ayrılmak istemiyorsan o zaman sonuçlarına katlan.bile bile hatta evlen bu adamla.bir kaç yıl sonrada kocam beni aldatıyor ama seviyorum emeklerim var ben napim diye sor.değiştirin bu kafaları değiştirin.kendinize saygı duymayı öğrenin önce.

Affet affet,yazıktır,sonra bir daha aldatsın ama bu sefer evli ve gebe ya da kucağında bebe olacak..
Yol yakınken ez geç,acıma,acınacak duruma düşme sonrasında da.
ınanma,kendini de bu yalanlara inandırma.
Yalan küçük de olsa büyük de olsa yalan,ihanet reel de olsa sanal da olsa ihanettir..
Mutlu ol,mutlu ol ki şimdiden gördün karanlık yüzünü.
Atmaca gibidir bu erkekler,kolunun altında sevgili,elinin altında metres,arabasının bagajında stepne bir kadın daha..
Böyle yola çıkarlar.
En iyisi ona iyi yolculuklar dilemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…