- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.558
Sizin de her yorumunuzda bir hakaret, o nasıl olacak. Kib.Ozaman akil vermiyorsa o sekil uslupsuz yazmasin kimse ben zaten cvp yazmiyorum genelde. Ama boyle bir konuya oyle bir cevapta akilsizca geldi bana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin de her yorumunuzda bir hakaret, o nasıl olacak. Kib.Ozaman akil vermiyorsa o sekil uslupsuz yazmasin kimse ben zaten cvp yazmiyorum genelde. Ama boyle bir konuya oyle bir cevapta akilsizca geldi bana.
Bu konudan hepimize ekmek çıkar ...çok mu saldırganım ne
Bu nasil bir cevaptir yaa. Kadin burda derdini paylasiyor akil istemiyor senin aklin sana kalsin anca yeter zaten.
Bu konudan hepimize ekmek çıkar ...
Ben de tam bunu diyecektim,aslında konu sahibi neyin ne olduğundan ve ne yapması gerektiğinden çok emin,biliyor...ama bazen insanlar canları yanmasın diye kötü olayları kafalarında bazı senaryolarla yumuşatıp başka şekilde düşünmek isterler ve çevreden de destek beklerler...ama burda bu desteği bulamazsın konu sahibi...lütfen sen de kafanda kurduğun o senaryodan ( sadece kaçamak mı,eşim aslında beni çok seviyor ) kısmından kurtulup öyle düşün ve kararını ver.Tamam,aslında hepiniz gibi düşünüyorum ben de,sadece emin olmak istedim.Böyle düşünmenin kocamın dediyi gibi aşırı kıskanclık,hastalık belirtisi olmadığından emin olmak istedim.Bana zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim hepinize.İyi geceler.
Konu bana biraz nabız yoklama gibi geldi bilmiyorum. 2-3 üyelik durumu çıkarsa hiç şaşırmayacağım.
kimseye sorma,sadece kendine sır,kendini o acıyı yaşayanın yerine koy,koyamıyorsan yorumsuz kala bilirsinhoş geldiniz avukat hanım,nasıl cevaplar istersiniz lütfen söyleyin.
sana mı sorulacak yorum yapılırken?
Cok eglendim yaa bana avukat diyen sahis bakiniz siz ve diger avukatlar nasil atladi hemen.
kimseye sorma,sadece kendine sır,kendini o acıyı yaşayanın yerine koy,koyamıyorsan yorumsuz kala bilirsin
kimseye sorma,sadece kendine sır,kendini o acıyı yaşayanın yerine koy,koyamıyorsan yorumsuz kala bilirsin
Süper:)))biz zaten avukatız mesleğimiz bu bilmiyor musun?
oldu.valla o acıyı yaşayan hala kocamı seviyorum diyorsa devam etsin yaşamaya derim ben.yorum yapma hakkım var.
Biz kimseye avukatlık yapmıyoruz..Üslubunuz çirkin ve saygısızlık yapıyorsunuz bu yüzden uyarıyoruz..Burda insanlar fikir alışverişi yapıyor,kimsenin kimseye hakaret etme gibi bir hakkı yok..Ayrıca konu sahibininde nedense siz olduğunuzu düşünüyorum..Yönetim bir an önce inceler umarım bu konuyu!Cok eglendim yaa bana avukat diyen sahis bakiniz siz ve diger avukatlar nasil atladi hemen.
bazen dayanamyorum ya,gerçekten.
Cok eglendim yaa bana avukat diyen sahis bakiniz siz ve diger avukatlar nasil atladi hemen.