aldatıldığımı bile-bile susuyorum,ruhum param parça

Tamam,aslında hepiniz gibi düşünüyorum ben de,sadece emin olmak istedim.Böyle düşünmenin kocamın dediyi gibi aşırı kıskanclık,hastalık belirtisi olmadığından emin olmak istedim.Bana zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim hepinize.İyi geceler.
Ben de tam bunu diyecektim,aslında konu sahibi neyin ne olduğundan ve ne yapması gerektiğinden çok emin,biliyor...ama bazen insanlar canları yanmasın diye kötü olayları kafalarında bazı senaryolarla yumuşatıp başka şekilde düşünmek isterler ve çevreden de destek beklerler...ama burda bu desteği bulamazsın konu sahibi...lütfen sen de kafanda kurduğun o senaryodan ( sadece kaçamak mı,eşim aslında beni çok seviyor ) kısmından kurtulup öyle düşün ve kararını ver.

Aldatıldığını bile bile susmak nedir yahu? Gerekirse dışarda yatarım ama beni aldatacak kadar karakter yoksunu bir kocayla birlikte olmaya devam etmem!

kimseye sorma,sadece kendine sır,kendini o acıyı yaşayanın yerine koy,koyamıyorsan yorumsuz kala bilirsin

Hayırdır birbirinizin avukatlığı yapmalar falann, bana öyle geliyor ki ikiniz aynı kişisiniz. Ama burada anında öğreniliyor biliyor musun İP adresinden çaaat diye çıkıyor ortaya.

Cok eglendim yaa bana avukat diyen sahis bakiniz siz ve diger avukatlar nasil atladi hemen.
Biz kimseye avukatlık yapmıyoruz..Üslubunuz çirkin ve saygısızlık yapıyorsunuz bu yüzden uyarıyoruz..Burda insanlar fikir alışverişi yapıyor,kimsenin kimseye hakaret etme gibi bir hakkı yok..Ayrıca konu sahibininde nedense siz olduğunuzu düşünüyorum..Yönetim bir an önce inceler umarım bu konuyu!

bazen dayanamyorum ya,gerçekten.

Bazı hanımların boncuk ağacı var :KK45:(nenenin dediğinin modifiyesidir). Kadın konu açmış eşimle evlendiğimizden beri birlikte olamadık diye boncuk ağaçlının birisi bilmem nasıl çamaşır giyin, yok koku sürün diye nasihatte bulunuyor. O tipler bu konuya yorum yapmalı bence :KK53:...

O zaman tüy dikilecek, ramak kaldı...

Nasıl rahatsiniz evlimizsiniz bilmiyorum ama bekarsiniz sanırım ne durumda olduğunu biliyomusunuzda böyle ön yargıyla konuşabiliyosunuz biraz empati kurun lütfen 2 çocuk var ve destek olacak kimsem yok diyo düşünün lütfen .

X