- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
Aynen, bende öyle olmasını ümit ediyorum. Okuyunca üzülüyorum falan sonra arkasından demezler mi " ben kocamı çok seviyorum, boşanmak istemiyorum" deli oluyorum o zaman...
ben böyle düşünen kadınlara üzülmüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen, bende öyle olmasını ümit ediyorum. Okuyunca üzülüyorum falan sonra arkasından demezler mi " ben kocamı çok seviyorum, boşanmak istemiyorum" deli oluyorum o zaman...
bdvde açılan konuların nedeni akıl almaktır. yoksa konu açılır ,yorum yapılmaz sadece okunur.Bu nasil bir cevaptir yaa. Kadin burda derdini paylasiyor akil istemiyor senin aklin sana kalsin anca yeter zaten.
ben böyle düşünen kadınlara üzülmüyorum
Asıl sendeki nasıl bir üslup? Hanımefendi bir hakaret etmemiş ama sen şuan ona hakaret ediyorsun..Kiblendin haberin olsun!Bu nasil bir cevaptir yaa. Kadin burda derdini paylasiyor akil istemiyor senin aklin sana kalsin anca yeter zaten.
Arkadaşlar ben adlında hepinizi cvaplamaya çalıştım ama,nedense gözükmüyor.Sorun maddiyat diyil,ben sadece siz olsanız ne yaparsınız,benmi abartıyorum diye merak ettim...Karısını seven aldatırmı,yoksa sadece bir kaçamakmı dıyıp gözmü yummak lazım,bilmiyorum işte kafam allak bullak...
Hakaret ediyorsunuz, kib.Bu nasil bir cevaptir yaa. Kadin burda derdini paylasiyor akil istemiyor senin aklin sana kalsin anca yeter zaten.
bu kadarmı .. peki. iyi gecelerTamam,aslında hepiniz gibi düşünüyorum ben de,sadece emin olmak istedim.Böyle düşünmenin kocamın dediyi gibi aşırı kıskanclık,hastalık belirtisi olmadığından emin olmak istedim.Bana zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim hepinize.İyi geceler.
Ozaman akil vermiyorsa o sekil uslupsuz yazmasin kimse ben zaten cvp yazmiyorum genelde. Ama boyle bir konuya oyle bir cevapta akilsizca geldi bana.bdvde açılan konuların nedeni akıl almaktır. yoksa konu açılır ,yorum yapılmaz sadece okunur.
Bu nasil bir cevaptir yaa. Kadin burda derdini paylasiyor akil istemiyor senin aklin sana kalsin anca yeter zaten.
Sayın editörüm kimi kadınlara destek olup cesaret vermek lazım be. Senden iş çıkmaz diyip çaresizliğe kanalize etmek yanlış geliyor bana.bdvde açılan konuların nedeni akıl almaktır. yoksa konu açılır ,yorum yapılmaz sadece okunur.
hoş geldiniz avukat hanım,nasıl cevaplar istersiniz lütfen söyleyin.
sana mı sorulacak yorum yapılırken?
evet,niye yalan söyleyeyim,yaşımın da çok altında gösteriyorum zaten.Ben ona bağımlı deyilim,sadece zor o kararı almak,kolay deyil 9 senemi verdim ona,sadece karısı olmadım,çok şeyler başardık birlikte,dışarıdan örnek çift deseler inan bütün öevremiz bizi gösterir,ama gel gör ki içimiz çürük...
CANIM Allah yar ve yardımcın olsun size şunu söyleyeyim o kadar çok takdir ettim ki sizi sabır en büyük ilaçtır. BEN SENİ TAKDİR EDİYORUM AMA BEN SABREDEMEZDİM BÖYLE BİR DURUMDA. Etrafımda o kadar çok insan varki sizin durumunuzda çok zor. benim size söyleyeceğim sabret, kendine bak kendinden ödün verme kesinlikle , çocukların için yaşa , bu dünyaya bidaha gelmiyecez eşin o şekilde mutlu oluyosa sende kendi çocuklarınla mutlu ol ama kesinlikle onun için üzülme ya zamanı gelince çok pişman olur anlar büyük bir hata yaptığını senin yanında olur yada kendi bilir çünkü o kaybedicek canım
yok ben bir detayı hatırlatmak istedim. konular akıl almak için açılmaz lafına yazdım. yanlış anlamalar olmasın diye. çünkü bdvnin amacı bu. derdini anlatıp, fikir almakSayın editörüm kimi kadınlara destek olup cesaret vermek lazım be. Senden iş çıkmaz diyip çaresizliğe kanalize etmek yanlış geliyor bana.