aldatıldığımı bile-bile susuyorum,ruhum param parça

CANIM Allah yar ve yardımcın olsun size şunu söyleyeyim o kadar çok takdir ettim ki sizi sabır en büyük ilaçtır. BEN SENİ TAKDİR EDİYORUM AMA BEN SABREDEMEZDİM BÖYLE BİR DURUMDA. Etrafımda o kadar çok insan varki sizin durumunuzda çok zor. benim size söyleyeceğim sabret, kendine bak kendinden ödün verme kesinlikle , çocukların için yaşa , bu dünyaya bidaha gelmiyecez eşin o şekilde mutlu oluyosa sende kendi çocuklarınla mutlu ol ama kesinlikle onun için üzülme ya zamanı gelince çok pişman olur anlar büyük bir hata yaptığını senin yanında olur yada kendi bilir çünkü o kaybedicek canım

Bu kadar korkak olucak ne var? Tamam kabul ediyorum bekara koca boşamak kolaydır ama,eliniz ayağınız tutuyor sonuçta,neden aldatma delillerini toplayıp bu delillerle dava açarak nafakada isteyip parasınıda o yokken çatır çatır yememek ve ayrıca bir işe girip çalışarakta gelir sağlamamak çocuklarına ve kendine bakmamak? Neden susmak yani neden boşanmamak? Bu düşünceniz inanılmaz mantıksız bence.Ayrıca 55 yaşındada değilsiniz ki ''kim beni mağazaya kasiyer,tezgahtar olarak alsın artık'' diye düşünesiniz? Yaşınızda 20'li yaşlardan biraz fazla.Bu kadar? Ki aldattığı içinde afedersin Eşş.. gibi nafakayıda ödemek zorunda.Çalışamam edemem özgüvensizliği varsa o noktada Allah yardımcınız olsun.Bireysel güven herşeyi halleder.Gece yanınızda başkasını düşünerek uyuyan bi adamla ömür geçirmektense günde 15 saat iş yerinde koşturmak daha dik bir duruş bence.

Aldatıldığı halde dünyadaki sevebileceği tekkk erkekk kocasıymış gibi davranan kadınlardan nefret ediyorum gerçekten. Boşanamayanı anlarım,boşanırsam gelip beni vurur gebertir desen,elim ayağım yok tekerlekli sandalyeye mahkumum desen eyvallah.Ama ne kaçamağı Allah aşkına.Adam seni gözden çıkarmış sen hala seviyorum diyosun. Müstehak konusuna bende değindim şuan.

Tamam,aslında hepiniz gibi düşünüyorum ben de,sadece emin olmak istedim.Böyle düşünmenin kocamın dediyi gibi aşırı kıskanclık,hastalık belirtisi olmadığından emin olmak istedim.Bana zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim hepinize.İyi geceler.

Arkadaşlar ben adlında hepinizi cvaplamaya çalıştım ama,nedense gözükmüyor.Sorun maddiyat diyil,ben sadece siz olsanız ne yaparsınız,benmi abartıyorum diye merak ettim...Karısını seven aldatırmı,yoksa sadece bir kaçamakmı dıyıp gözmü yummak lazım,bilmiyorum işte kafam allak bullak...

aldatma nasıl normal görülür ya da kabul edilir mümkün mü?

teyzenin lafı hele yok herkesinki öyleymiş. böyle diye diye erkeklere bu hakkı verdiniz zaten.

kesinlikle boşanmalısın seni aldattığını kanıtla ama önce. mahkemede lazım olur delil olarak.

Tamam,aslında hepiniz gibi düşünüyorum ben de,sadece emin olmak istedim.Böyle düşünmenin kocamın dediyi gibi aşırı kıskanclık,hastalık belirtisi olmadığından emin olmak istedim.Bana zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim hepinize.İyi geceler.
bu kadarmı .. peki. iyi geceler

bdvde açılan konuların nedeni akıl almaktır. yoksa konu açılır ,yorum yapılmaz sadece okunur.
Sayın editörüm kimi kadınlara destek olup cesaret vermek lazım be. Senden iş çıkmaz diyip çaresizliğe kanalize etmek yanlış geliyor bana.

evet,niye yalan söyleyeyim,yaşımın da çok altında gösteriyorum zaten.Ben ona bağımlı deyilim,sadece zor o kararı almak,kolay deyil 9 senemi verdim ona,sadece karısı olmadım,çok şeyler başardık birlikte,dışarıdan örnek çift deseler inan bütün öevremiz bizi gösterir,ama gel gör ki içimiz çürük...

yalan mı diye sormadım
bazen profildeki yaşa göre yorum yapıyoruz
yanlış çıkıyor, o yüzden sordum

diğer yazdıklarınıza yorum yapamayacağım
çünkü; büyük konuşmak istemem ama
ben de 13 senelik evliyim
eşim böyle birşey yapsa ayrılmak için 1 sn düşünmem
kendim ve çocuklarımdan başkasını da umursamam

bu yüzden sizi anlayamıyorum, gerçekten anlayamıyorum, lafın gelişi değil
Allah hakkınızda hayırlısını versin.

CANIM Allah yar ve yardımcın olsun size şunu söyleyeyim o kadar çok takdir ettim ki sizi sabır en büyük ilaçtır. BEN SENİ TAKDİR EDİYORUM AMA BEN SABREDEMEZDİM BÖYLE BİR DURUMDA. Etrafımda o kadar çok insan varki sizin durumunuzda çok zor. benim size söyleyeceğim sabret, kendine bak kendinden ödün verme kesinlikle , çocukların için yaşa , bu dünyaya bidaha gelmiyecez eşin o şekilde mutlu oluyosa sende kendi çocuklarınla mutlu ol ama kesinlikle onun için üzülme ya zamanı gelince çok pişman olur anlar büyük bir hata yaptığını senin yanında olur yada kendi bilir çünkü o kaybedicek canım

Neye ne için sabretsin kim için sabretsin? Neden sabrediyor? Ya bir kadın neden silik olmayı, ezik olmayı seçer. Neden bazı kadınların kadınlık gururu gelişmemiş. Neden sabrediyor bu kadın ya? Aldatıyor adam farkında mısın, kumar oynar sabret dersin, içki içer sabret tedavi olması için destek ol dersin (ki bunlarada bir yere kadar dayanılır) aldatılmak bu ya başka kadın hani hangi mide kaldırır bunu? Takdir edilecek nesi var. Güçlü kadın takdir edilir. Onurunu ayaklar altına alan değil.

Sayın editörüm kimi kadınlara destek olup cesaret vermek lazım be. Senden iş çıkmaz diyip çaresizliğe kanalize etmek yanlış geliyor bana.
yok ben bir detayı hatırlatmak istedim. konular akıl almak için açılmaz lafına yazdım. yanlış anlamalar olmasın diye. çünkü bdvnin amacı bu. derdini anlatıp, fikir almak

X