- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belki bana her kes kızıcak ama,ben seviyorum kocamı,çünki ilk aşkım,bir erkekten ziyade sığındığım tek varlığım.Annem yok,babam başka kadınla evli,ailemi zamanında ne zorluklarla ikna ettim evliliyime onay verdinler diye,şimdi yüzüm yok şilayet etmeye.Bana öyle bir rol yapıyor ki şimdi boşan diye yazanların hepsi onu görseler yuhlarlar beni boşanırsam
evet,niye yalan söyleyeyim,yaşımın da çok altında gösteriyorum zaten.Ben ona bağımlı deyilim,sadece zor o kararı almak,kolay deyil 9 senemi verdim ona,sadece karısı olmadım,çok şeyler başardık birlikte,dışarıdan örnek çift deseler inan bütün öevremiz bizi gösterir,ama gel gör ki içimiz çürük...profildeki yaşınız doğru mu? 32 mi?
aldatmaz.kaçamak da yapmaz.
anneannem kızım bazı kadınların şeyi altından bizim ki çaputtan zaar derdi,bence bazı adamların ki de altından
aldatmaz.kaçamak da yapmaz.
anneannem kızım bazı kadınların şeyi altından bizim ki çaputtan zaar derdi,bence bazı adamların ki de altından
Abartıyorsun canım.Her evlilikte olur böyle şeyler zaten.Arkadaşlar ben adlında hepinizi cvaplamaya çalıştım ama,nedense gözükmüyor.Sorun maddiyat diyil,ben sadece siz olsanız ne yaparsınız,benmi abartıyorum diye merak ettim...Karısını seven aldatırmı,yoksa sadece bir kaçamakmı dıyıp gözmü yummak lazım,bilmiyorum işte kafam allak bullak...
Arkadaş çok dogru yazmış.Kocama çok çok aşığım.. Ama büyük konuşmiyim beni aldatsa iğrenirim ondan sarılamam öpemem. Hala aşığım deyip aynı yatağa giremem.. Doğrusu da budur. Aldatma en geçerli boşanma sebebi.!
Aldatmakla kaçamak arasında ki farkı birisi bana açıklayabilir mi?
Aldatmak; fikri hür vicdanı hür kadın veya erkeğin gördüğü durum.
Kaçamak; konu sahibi fikrinde ki kadınların bildiği.
Bu nasil bir cevaptir yaa. Kadin burda derdini paylasiyor akil istemiyor senin aklin sana kalsin anca yeter zaten.E bosanmiyosan sesini cikarmayip oturacan ne akil verelim sana biz
ama bu konu sahte olsa süper olur.kocam da kocam diye tutturan kadınlar sahte olsun nolur
Aldatmak; fikri hür vicdanı hür kadın veya erkeğin gördüğü durum.
Kaçamak; konu sahibi fikrinde ki kadınların bildiği.