aldatıldığımı bile-bile susuyorum,ruhum param parça

konu kilit ben bişey diyemicem daha fazla normal görüyosan göz yumucaksan ilerde olucaklarada ah vah yapma bence :KK12::KK12:

Adam konuşmaya devam eder ve dil döker, günün birinde karşısında ki kadın adamı kabul eder ve sevgili olurlar... Konu sahibi, o zaman ne olacak? Aynı evde üçünüz beraber mi yaşayacaksınız? Başlarım ben böyle aşkın ızdırabına!

Aldatan es sevilmez. Sadece maddi imkanları hoşuna gidiyorsa o yuzden hala oradasin . El ne der cocuklar kucik yapmayin uzay caginda yasiyoruz artik . Ilk bi kac ay bocalarsinz sonra iyi ki ayrilmisim dersiniz . Yapmayin ne olur ya ..

belki bana her kes kızıcak ama,ben seviyorum kocamı,çünki ilk aşkım,bir erkekten ziyade sığındığım tek varlığım.Annem yok,babam başka kadınla evli,ailemi zamanında ne zorluklarla ikna ettim evliliyime onay verdinler diye,şimdi yüzüm yok şilayet etmeye.Bana öyle bir rol yapıyor ki şimdi boşan diye yazanların hepsi onu görseler yuhlarlar beni boşanırsam

Hee seviyorsan tamam ya. Aynen devam o zaman.
O Karısının yanında kadının birine güzel sözler yazarken sen de koy bir çay için karşılıklı.

Sen bu durumu kanıksamışsın zaten. Herkesin kocası yapar diye kabullenmenin eşiğindesin. Ama sana kötü haber vereyim 'her erkek şerefsiz değildir'

profildeki yaşınız doğru mu? 32 mi?
evet,niye yalan söyleyeyim,yaşımın da çok altında gösteriyorum zaten.Ben ona bağımlı deyilim,sadece zor o kararı almak,kolay deyil 9 senemi verdim ona,sadece karısı olmadım,çok şeyler başardık birlikte,dışarıdan örnek çift deseler inan bütün öevremiz bizi gösterir,ama gel gör ki içimiz çürük...

aldatmaz.kaçamak da yapmaz.

anneannem kızım bazı kadınların şeyi altından bizim ki çaputtan zaar derdi,bence bazı adamların ki de altından

Öyle hissediyorum yakında hintliler gibi damada başlık parası verilecek. Gerçi şimdiye kadar niye yapılmadı ki?

Arkadaşlar ben adlında hepinizi cvaplamaya çalıştım ama,nedense gözükmüyor.Sorun maddiyat diyil,ben sadece siz olsanız ne yaparsınız,benmi abartıyorum diye merak ettim...Karısını seven aldatırmı,yoksa sadece bir kaçamakmı dıyıp gözmü yummak lazım,bilmiyorum işte kafam allak bullak...
Abartıyorsun canım.Her evlilikte olur böyle şeyler zaten.
Adam kaçamak yapmak istemiş ama bence seni seviyor.

Kocama çok çok aşığım.. Ama büyük konuşmiyim beni aldatsa iğrenirim ondan sarılamam öpemem. Hala aşığım deyip aynı yatağa giremem.. Doğrusu da budur. Aldatma en geçerli boşanma sebebi.!
Arkadaş çok dogru yazmış.
Başkasıyla birlikte olmaya çalışan bir insanla nasil birsey olmamış gibi beraber olmayi becereceksin.

Böyle konulara hiç inanasım gelmiyor ve nedense aptal yerine konulduğumuzu düşünüyorum yine..Maddi özgürlüğü olan bir kadın,kocasının başka bir kadınla birlikte olmak için çaba gösterdiğini bilerek nasıl hala o adamın yüzüne bakabilir? Param yok,muhtacım ona desen yine anlayacağım..Ya ben çok katıyım ya insanlar çok saf yada yine kekleniyoruz çözemedim ben...

ama bu konu sahte olsa süper olur.kocam da kocam diye tutturan kadınlar sahte olsun nolur

Aynen, bende öyle olmasını ümit ediyorum. Okuyunca üzülüyorum falan sonra arkasından demezler mi " ben kocamı çok seviyorum, boşanmak istemiyorum" deli oluyorum o zaman...

X