• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılan Kadın...

Sileli

Hadi Hayırlısı......
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
841
0
96
36
İstanbul
Kızlar dün duyduğum bı olayı anlatıcam sizlere.

Bi akrabamızın kızı 22-23 yaşlarında.17 yaşında kaçarak evlendi şimdi iki kızı var.biri 3 biri 5 yasındadır herhalde...

Kız anlattıgı kadarıyla eşiyle cok ıyı anlaşıyodu,sohbet muhabbet ılgı alaka ıyıydı yani,bunu bende gözlemledim.Fakat yaklaşık 1,5 - 2 yıl once kız egzaman hastası oldu,ağır gecırdı.ellerı yara bere,kaşınıyor,kanıyor butun vucudu sarkı,kızlarına dokunamıyordu kendı sacını dahı tarayamıyordu.gıtmedıgı doktor hastane kalmadı,en son annemın tavsıyesı ıle bıyere gıttı ve iyileşti çok şükür.:Saruboceq:

Herşey yolunda derken dün kızın annesıyle konustuk,damadının bır yıldır sevgılısı olduğunu,bırlıkte yaşamaya başladıklarını,eşyaların paylaşılıp davanın acıldıgını söyledı. :1shok:

Biz tabı dumur.. :1shok:

Buarada ıkı komsumuz var bızde toplam dört kişi oturuyoruz.kapattıktan sonra ben hariç herkes,keşke bı ortak noktayı bulsalardı,hemen ayrılınır mı,cocuklarda var,tüh fılan dedıler.

Ne ortak noktası dedım olan olmuş,adam nıye düşünmedı cocuklarını giderken,resmen aldatmış ortasımı kalmış bunun.kızdırlar bana.Hemen bırakılır mı cocuklarda var fılan dedıler.kötükedihüso

Nişanlıyım,karı boşaması kolay gelıyo herhalde ama hersey ortada degıl mı.bıle bıl nasıl evlılık yürütülür? kötükedihüso

Benım gıbı düşünenler varmı aramızda?

ınsanın iki çocuk verdiği insanın hastayken en çok ihtiyacı olunan zamanda böyle yapması çok üzücü
o bayan şimdi karmakarışık aşağılanmış onuru kırılmış hissediyordur ama böyle bir adama insan arkasını bile dönmememeli
bırakın aynı yastığa baş koymayı..

Bencede öyle...

Ve sanırım bu hastalık sırasında buldu sevgılıyı.Cunku hastalık sebebıyle pek yakınlaşamadılar.. Ne kötü.. Erkek hasta olsa kadın yaparmıydı hiç...

Ben evliyim ama bana da bu durumda boşaması kolay gürünüyor valla.
Büyük konuşmayayım ama donunu bile vermem evden.
Ne orta yolu, yolu tepesinden geçiririm adamın..

erkek milleti işte hiçbi zaman kendinden daha fazla değer vermeyeceksin bunlara bak hemen karışının bi hastalığında sapıtıvermiş

Artı bu kız sana kaçmış.ok seviş,iki tane evlat vermiş.hiç mi değeri önemi yoktu bunların...

Bir yuva daha bu yüzden yıkıldı.Şimdi kız yarın bırgun yıne evlenır öyleya genç.kızlar var,üvey baba... off çok zor...:1no2:

Benim de kuzenim evli olduğu halde kız kaçırmış duyunca utandım o salakla akraba olmaktan iki tane de çocukları var gördüğüm yerde suratına tükürmem şart.Ben evliyim ama boşarım niye affedeyim ki.

benim tanıdığım hiç bir kadın eşi aynı durumda hasta olsa ihanate kalkışmaz...ama bunu birçok erkek yapıo maalesef...allah düşmana vermesin...evlerden ırak...aynı durumda olsam deyip büyük konuşmak istemiorum ama asla kalbim ona karşı birdaha doğrulmazdı:1no2:

Iste erkeklerle aramizdaki tek fark...Onlar bencil biz fedakar.
Onlar hasta oldumu bizimde icimiz acir,biz hasta oldukmu,aman
kadin hasta oldu rahatim bozuldu diye düsünürler.........

Aynen yaa.fırsat bildi demekki,öyle doldurdu boşluğu.. Ne kötü,ne acımazsızca..

Allah vermesin,insan gercekten affedemez :1no2:

buarada benım tanıdıgım bır kadın kocasını aldatıyodu kocası affetti :kahve:

pislik bu erkek milleti uckur davasinda ama buyuk Rabbim o adamada vermeye cekinmez boyle bir dert o zamn terkedilince anlar eski karisini yakinlasamadi diye hop git baska dala erkekler gercekten hem zavalli hem beyni cinsel organi seviyesinde calisan varliklar onun basina gelse esi kul kole olurdu eee bizde enayilik kupasini erkeklere kaptirmayiz vallahi 10cocukta olsa ara yolu bas yolu yok bu isin adam herhalti yiyecek cocuklari var diye affedilme imkani verilcek ohhhhhhhhhhhhhhh kebap kadin yapsa orta yolu olurmuymus acep?????????????????????????????????//

iyi günde kötü günde beraber olmak değil midir evllilik...
onunki bir bahanede olmuş olabilir şimdi aldatmasaydı yarın yada ertesi gün
çok iyi olmuş ayrılmaları,çocuklar içinde böylesi daha iyi sevgisiz bir ortamda büyüyeceklerdieğer ayrılık olmasa...

Haklısınız.5 yaşındaki kızı anlıyormuş zaten.İstemıyormus babasını,diğeri küçük,farkında değil.Dün kızla konuştum,zaten bunun öncesınde kaç kez affetmiş,cocuklarım ıcın unutmaya razıyım demiş,adam onunla evlenıcem ikinizide görürüm diyormuş kötükedihüso

Ya kabul edersin ya kapının sapı... diyince gece dörtte cıkmış kız evden.Artı adam bir sürü borç yapmmış,kızlara para yedirmiş.

He buarada aldattığı kız 17 yaşında...CADIARZU

Back