Aldatılan kadın böbreğini geri istedi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898

İngiltere’de Samantha Lamb adlı kadın, kocası tarafından aldatıldığını öğrenince eşine verdiği böbreğini geri istedi.
Samantha ve Andy Lamb çiftinin 2007 yılında evlenmesinden 4 yıl sonra Andy’nin böbreklerinde sorun çıktı. Bu süre zarfında haftada 3 gün diyalize giden Andy’ye daha sonra eşi Samantha böbreğini verme kararı aldı. Operasyonun gerçekleşmesi için kilo dahi veren Samantha, böbreğini bağışlaması sonrasında ise eşinde garip davranışlar sezmeye başladı. Eşinin kendisine soğuk davrandığını kaydeden kadın, eşinin bilgisayar başında çok zaman harcamaya başladığını kaydetti. Bir gün eşini bilgisayar başında başka kadınlarla uygunsuz olarak yakalayınca Samantha, Andy’nin kendisini aldattığını anladı.

GERİ ALABİLİR Mİ ?

Olay sonrası boşanmaya hazırlanan Lamb, vücudundaki ameliyat izine baktığında böbreğini geri alma fikri aklına geldi. Konu hakkında açıklama yapan Samantha, “Tekrar operasyon yapılmasını istiyorum. Fakat böbreği ona vermeyeceğim. Ondan nefret ediyorum. Eğer böbreği geri alabilirsem bir başkasına vereceğim” şeklinde konuştu. Aile hukuku avukatı Fred Silberg ise Samantha’nın böbreği alma ihtimalinin düşük olduğunu belirterek ABD’de böbrek için mülkiyet hakkı olmadığını dile getirdi. Silberg ayrıca hiçbir mahkemenin bir başkasının bedeninde olan bir parça hakkında yargılama hakkına sahip olamayacağını kaydetti.

Samantha ise böbreği geri alamasa bile boşanacağını dile getirerek, “En azından böbreğinin nereden geldiğini hatırlaması için bir neden var” dedi. milliyet

çok ilginç bir haber, siz olsanız napardınız?

Allah a havale etmekten başka yapacak birşey yok........türkan şoray ın benzer bir filmi vardı........çocuk hasta yurt dışı sağlık masrafları karşılığında türkan şoray zengin ama böbrekleri iflas etmiş bir adamla anlaşma yapar.........lakin adam anlaşmaya uymayıp çocuğu yurt dışına çıkardım diye yalan söyler ve çocugu ölüme terk eder.......bunu fark eden türkan hanım böbrrğini verdigi adamdan böbreğini geri ister.......istemekle kalmaz tabancayla öldürür

Aynı durumu yaşayan tanıdığım bir aile var.
Kadın böbreğini verdi eşine ve aldatıldı.
Şuan boşandılar ve hatta adam tekrar evlendi.
Kadının hiç aklına gelmedi ama böbreğini istemek,''çocuklarımın babasına verdim ben böbreğimi onlara feda olsun ''dedi.
Biz Türk kadınları fazla fedakar,gereksiz mi arabeskiz ne.

hiç hatırlamıyorum bu filmi, merak etmedim değil:26:

o da çok koca yürekliymiş, insan pişman olmazda hani, ona feda olsunda demez

Filmin ismi azap.........yalnız bu film anneligi anlatıyor

Onlara derken bahsettiği kocası değil tabii ''çocuklarına feda ediyor,kocada çocukların babası olduğundan yırtıyor''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…