- 7 Aralık 2018
- 6.795
- 17.692
- 27
-
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Erkekler kazık yedikleri kişilere daha çok deger veriyorlar bence.Selamlar,
Çok kısa ve net bir sorum olacakAldatılmış bir erkek hiç unutmaz mı? 2 tane flörtüm olmuştu ikisi de geçmişte aldatılmıştı. Hep bir dramaqueen modlardaydılar. Bu
Selamlar,
Çok kısa ve net bir sorum olacakAldatılmış bir erkek hiç unutmaz mı? 2 tane flörtüm olmuştu ikisi de geçmişte aldatılmıştı. Hep bir dramaqueen modlardaydılar. Bu arada bahsi geçen bu 2 erkek de gayet flörtöz kişiler. Yani öyle efendi erkeğin hayata küsmesi gibi bir durum söz konusu değil.
Arkadaşım da aynısını yaşıyor şu an. 6 aylık bir ilişkisi var ama sevgilisi aldatılmış. Depresif paylaşımlar falan yapıyormuş hala.
Benim flörtleştiğim kişi aldatılalı 1 yıl oldu. Erkekler kendisini aldatan kişiyi unutmaz mı? Bu kişilerle sağlıklı bir ilişki yaşamak mümkün müdür?
O kadını akıllarından atamıyorlar o zaman :/Erkekler uğruna para harcadığı ve ihanete uğradığı kadını unutmaz
Gerçi kadında unutmaz direkt sadakatsizlik unutulmaz
İnsanın egosu incinir hayal kırıklığı olur
Ve bizim kültürümüzde de erkek egosu daha baskın olduğu için daha çok etkilenir
Yani doğrudur erkekler sadakatsizliği hazm edemez kendilerine yakıştıramazlar
Partnerine çok değer verdiğinden veya sevdiğinden değil yani
Kendisi ihanete uğrayamayacak kadar değerli olduğundan
Kendisini başka erkeğe tercih etmiş kadının fiziğini karakterini sevgisini falan değil ihanetiniO kadını akıllarından atamıyorlar o zaman :/
Bu karakterle ilgili bence. Aldatılmayı atlatamayan kadın da var erkek de var. Ama erkeklerde daha yaygın tramva bırakıyor bence.Selamlar,
Çok kısa ve net bir sorum olacakAldatılmış bir erkek hiç unutmaz mı? 2 tane flörtüm olmuştu ikisi de geçmişte aldatılmıştı. Hep bir dramaqueen modlardaydılar. Bu arada bahsi geçen bu 2 erkek de gayet flörtöz kişiler. Yani öyle efendi erkeğin hayata küsmesi gibi bir durum söz konusu değil.
Arkadaşım da aynısını yaşıyor şu an. 6 aylık bir ilişkisi var ama sevgilisi aldatılmış. Depresif paylaşımlar falan yapıyormuş hala.
Benim flörtleştiğim kişi aldatılalı 1 yıl oldu. Erkekler kendisini aldatan kişiyi unutmaz mı? Bu kişilerle sağlıklı bir ilişki yaşamak mümkün müdür?
Unutmaz kadın unutuyor ama erkek unutamıyorSelamlar,
Demek ki aldatmak falan mı gerekiyor püf noktası bu galibaAy unutmuyor hatta daha çok değere biniyorlar onlar için .arkadaşım sevgilisini kaç kişiyle aldattı adam yıllardır hala peşinde .
Aynen öyleDemek ki aldatmak falan mı gerekiyor püf noktası bu galibabenim çok aşık olduğum bir sevgilim vardı bir buçuk yıl nazını çektim her tribini alttan aldım. Sonunda aşkım bitti tabii bu sefer o rahatlıkla ben gevşek gevşek davranmaya başladım peşimde pervane oldu. İlginç işler deveye diken demek ki
Ben aldatmadim, eşimde aldatmaz onun için bilgi sahibi değilimSelamlar,