Aldatılan erkek?

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
6.795
17.692
27
Selamlar,
Çok kısa ve net bir sorum olacak Aldatılmış bir erkek hiç unutmaz mı? 2 tane flörtüm olmuştu ikisi de geçmişte aldatılmıştı. Hep bir dramaqueen modlardaydılar. Bu arada bahsi geçen bu 2 erkek de gayet flörtöz kişiler. Yani öyle efendi erkeğin hayata küsmesi gibi bir durum söz konusu değil.
Arkadaşım da aynısını yaşıyor şu an. 6 aylık bir ilişkisi var ama sevgilisi aldatılmış. Depresif paylaşımlar falan yapıyormuş hala.
Benim flörtleştiğim kişi aldatılalı 1 yıl oldu. Erkekler kendisini aldatan kişiyi unutmaz mı? Bu kişilerle sağlıklı bir ilişki yaşamak mümkün müdür?

Erkekler kazık yedikleri kişilere daha çok deger veriyorlar bence.
Deveyi diken insanı ....... demişler
Bir de bu aralar erkolar çok prensesler anlamadım gitti

Depresiflik geçiyordur da o güvensizlik uzun süre kalıyor ya bence. Kadınlarda da öyle gerçi. Benim eşim aldatılmış, biz ilk sevgili olduğumuzda anamı ağlatmıştı. Ben salak bi birey olduğum için yedim yuttum, sürekli güven vermeye çalıştım o bile ters tepiyordu, düzeldi sonra gerçi ama kimse birbirine bu kadar emek vermemeli

Erkekler uğruna para harcadığı ve ihanete uğradığı kadını unutmaz
Gerçi kadında unutmaz direkt sadakatsizlik unutulmaz
İnsanın egosu incinir hayal kırıklığı olur
Ve bizim kültürümüzde de erkek egosu daha baskın olduğu için daha çok etkilenir
Yani doğrudur erkekler sadakatsizliği hazm edemez kendilerine yakıştıramazlar
Partnerine çok değer verdiğinden veya sevdiğinden değil yani
Kendisi ihanete uğrayamayacak kadar değerli olduğundan

O kadını akıllarından atamıyorlar o zaman :/

Bu karakterle ilgili bence. Aldatılmayı atlatamayan kadın da var erkek de var. Ama erkeklerde daha yaygın tramva bırakıyor bence.

Hey maşallah Bi de erkekler aldatır deriz şuraya bak bütün erkekler aldatılmış.
Arkadaşına söyle 6 aylık sevgilisi hala eski sevgiliye ithafen paylaşım yapıyorsa onun sevgilisi olmayabilir, bi daha baksın.

Unutmaz kadın unutuyor ama erkek unutamıyor
Yıllar geçse de o depresif ve güvensiz hal geçmiyor zor bir ilişki

Erkeklerle ilgili değil aynı dramayi yapan kadınlar da çok. Unutamaz olduklarını sanmıyorum çok hoşlarına giden biri olsa aldatan sevgilileri umurlarında olmaz bence.

Ya da takıntılı tipler olabiliyorlar. O tiplerle asla ilişki yaşamaz hatta flört dahi etmezdim. Dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla bunlar ilişkinin içinde illa gereksiz saçma sapan kıskançlıklarla ruh hastasi gibi davranip sonra tüm yaptıklarını geçmişte aldatılmalarina bağlarlar ve karşılarındaki insanları manipule ederler sen güvenimi kazanmalisin bunun için uğraşmalisin diye. Yani her türlü olmaz bunlardan ve herkes böyle değil.

Ay unutmuyor hatta daha çok değere biniyorlar onlar için .arkadaşım sevgilisini kaç kişiyle aldattı adam yıllardır hala peşinde .
Demek ki aldatmak falan mı gerekiyor püf noktası bu galiba benim çok aşık olduğum bir sevgilim vardı bir buçuk yıl nazını çektim her tribini alttan aldım. Sonunda aşkım bitti tabii bu sefer o rahatlıkla ben gevşek gevşek davranmaya başladım peşimde pervane oldu. İlginç işler deveye diken demek ki

Aynen öyle bunlara sadık olunca sapıtıyorlar

Ben aldatmadim, eşimde aldatmaz onun için bilgi sahibi değilim

Aldatıldıkları hatırlatıldığında çok sinirlendiklerini duymuştum. Bir erkeğin başına böyle bir şey gelmişse hiç olmamış gibi davranmak gerek sanırım

Bir erkek arkadaşım aldatılmıştı. Kız bunu hem aldattı hem de terk etti. Sonra bu çocuk 2 ayrı kadınla evlendi boşandı hala onu aldatan kızı sayıklıyor. Onu teselli edeyim diye yaz tatilim mahvolmuştu hiç unutmam.

Bence kadınlar daha çabuk atlatıyor. Belki erkekler aslansın kaplansın şeklinde büyütüldükleri için onurları paramparça oluyor ne bileyim.

Şahsen bekar olsam yaralı bir adamdan kaçardım. Direkt no yani merci.

Hic Böylesine denk gelmedim
Aldatıldıysa da Dünya hali, yakalayınca g.tune tekmeyi bastiysa ne ala.
Karalar baglayacak bir şey yok, sanki yıllarca baktığı çocuğu başkasından çıkmış gibi triplere hele hiç gerek yok.
hayatımdaki insan bu triplerde olsa da yol veririm, ayrılığını atlatsin, hazmetsin, psikolojisini toparlasin gelsin .
Elin or..pusu'ndan yediği boynuzun cezasını bana kesen adamla hiç işim olmaz.
Böyle şeyler soğutur beni insanlardan

Benim lise döneminde iken bir sevgilim vardı. Kız arkadaşı en yakın arkadaşı ile aldatmıştı. Bu nedenle çocukta hep bir güven problemi vardı. Neticede yürümedi ayrıldık.

Çok iyi bir arkadaş olmasına rağmen sanki aldatan benmişim gibi davranan bir sevgiliye bürününce olamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…