- Konu Sahibi pembesalyangoz2
kızar bugün sevgilimden ayrıldım . çok olaylı olmasada kırıcı şeyler söyledik birbirimze . ayrılma nedenimizde çok komik çok saçma . neyse esas sorun şu ben tamamen tesadüf sonucu sevgilimin beni 3 4 ay önce bi kızla aldattığını öğrendim . tek gecelik bişey . ve şok oldum . herkes yapar ama benim sevgilim asla yapmaz derdim hep. hala inanamıyorum . birbirmizin üzerinde o kdar emeğimiz geçti . nasıl yaptı bana bunu ve okdar zaman nasıl yüzüme bakabildi hiçbişey olmamış gibi ?
şimdi ben ne yapayım ? gidip hesabını soryaım mı bu yaptığının ? ayrıldık diye seni ilgilendirmez falan derse ne diyeceğim peki ?son bi kaç saattir eski sevgilim oldu ama hiç bişey söylemeden duramicam . çok kötüyüm kızlar ya daha ayrılığın şokunu üzerimden atamamışken şimdi bide aldatıldığımı öğrendim . ne yapayım ben şimdi ??
şimdi ben ne yapayım ? gidip hesabını soryaım mı bu yaptığının ? ayrıldık diye seni ilgilendirmez falan derse ne diyeceğim peki ?son bi kaç saattir eski sevgilim oldu ama hiç bişey söylemeden duramicam . çok kötüyüm kızlar ya daha ayrılığın şokunu üzerimden atamamışken şimdi bide aldatıldığımı öğrendim . ne yapayım ben şimdi ??