• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan karısına ve aşığına baskın yaptı! Dövdü ve kayda aldı...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Gayrimeşru ilişki yaşayan insanlar, yakalanmamak için kendi yaşadıkları yerden uzak, daha çok izbe yerlerde bulaşmayı tercih ederler. Fakat bu iki kişi büyük bir hataya düşerek, evli olan kimliği belirsiz kadının evinde buluşmaya karar vermişler. Az sonra olacaklardan ise tamamen habersizler...
Sitene Ekle

İnternete sızan bu videoda evli çiftin yatak odasında, olaylardan habersiz koca tarafından basılan çiftin başına neler geldiği gösteriliyor. Video yüzü kan içinde, yatağın köşesine yığılmış kimliği belirsiz bir adamla başlıyor. Fakat uygulanan şiddeti yeterli görmeyen öfkeli koca adamı yakalıyor, yerde sürüklüyor ve tekrardan dövmeye başlıyor. Bununla yetinmeyen adam kendisini aldatan eşi yerden kıyafetlerini toplarken kadının yüzüne tekme atıyor.

Her ne kadar videodaki konuşmalar yabancı bir dilde olsa da aldatılan kocanın habersiz bir şekilde eve geldiği ve eşiyle sevgilisini yakaladığı ortada. Video başlarken adamın yüzünün kan içinde olmasından da video çekilmeye başlamadan önce öfkeli kocanın, eşinin sevgilisine şiddet uygulamaya başladığı anlaşılıyor.

fft16_mf5998089.Jpeg

http://www.milliyet.com.tr/aldatan-karisina-ve-asigina-baskin/dunya/detay/2109114/default.htm

herşey iyi güzelde bunu kamereya kim çekiyor peki aldatılan adam herşeyden habersizdi diyor demek ki gizli çekim yok ortada

bunları basmışken videoya almayı nasıl akıl etti?

Aferim en güzel haraketi bu asalakları öldürmeyerek yapmış:KK5:
Bu igrenç yaratıkların kanıyla elini kirletip geri kalan ömrünü hapiste geçirerek kendi hayatını da işkenceye çevirmeyerek ne kadar mantıklı ve akıllı bir Adam oldugunu göstermiş. Kutuluyorum bu Adamı:KK9:Cezasını devlet ve halk versin bu asalakların

herşey iyi güzelde bunu kamereya kim çekiyor peki aldatılan adam herşeyden habersizdi diyor demek ki gizli çekim yok ortada

bunları basmışken videoya almayı nasıl akıl etti?
Bence yakalayıp adamı dövdükten sonra aklı başına gelince akıl etmiş demek ki...
Bence en güzelini yapmış ibreti alem için tüm dünyaya rezil etmiş bu asalakları. Belki sözlü bir itham olsa bir çok kişi inanmayacaktı ama ortada görüntüler olunca inanmıyorum diyen 1 Allahın kulu çıkmaz:-)
Eşini bu şekilde yakalayan erkeklerin yapması gereken en güzel hareket bu bence :KK70:
Öldürüp de hem kendi hayatını yakacaksın hemde katil olarak ahiretini yıkıyorsun. Bırak onlar rezil olsun sende kendi hayatına bak. Değil mi ama?

Benim yorumumun neresinden benim Şiddet yanlısı olduğumu çıkardınız acaba?
Ben Türkiyed e eşlerini yakladıkların da elini kana bulayanların yanlış yaptıgını söyleyerek mi şiddet yanlısı oldum acaba?!:KK57:
Yorumum özellikle size değildi. Ama evet ortalığı kan gölüne çeviren adamı destekleyerek şiddet yanlısı oluyorsunuz.

Yorumum özellikle size değildi. Ama evet ortalığı kan gölüne çeviren adamı destekleyerek şiddet yanlısı oluyorsunuz.
Bak LÜTFEN diyorum ama LÜTFEN yazdıklarımı objektif bir gözle bakıp yorumlayın!...
Ben Türkiye de elini kana bulayanlara ithafen İşte böyle yapın boş verin öldürmeyin demek istedim ama siz beni şiddet yanlısı ettiniz. Benim anlatmak istediğim dayak değil, Ölümlere karşı bırakın boş verin salıverin gitsin demek istedim:KK39:

Bak LÜTFEN diyorum ama LÜTFEN yazdıklarımı objektif bir gözle bakıp yorumlayın!...
Ben Türkiye de elini kana bulayanlara ithafen İşte böyle yapın boş verin öldürmeyin demek istedim ama siz beni şiddet yanlısı ettiniz. Benim anlatmak istediğim dayak değil, Ölümlere karşı bırakın boş verin salıverin gitsin demek istedim:KK39:

kardelen,bazilarini ciddiye alma bosver görmemizlikten gel

kardelen,bazilarini ciddiye alma bosver görmemizlikten gel
Huyum Kurusun işte bende böyleyim canım ya. Haksızlıga hiç gelemiyorum ve gerçekleri anlatmaya çalışıyorum. Sanal olmayan hayatta da böyleyim nerede bir haksızlık görsem şıp diye oraya damlayıp müdahale ediyorum:KK70:
Gaziantep'de masal park diye bir yer var geçen sene oraya gittik. Baktım türk gençleri bir suriyeli çocugun başına çöküp dövecekler, suriyeli çocuk bunların boynuna sarılmış ''KArdeş Müslim Müslim diyor'' korkarak :KK61: Ben yerimden fırladım koştum ( Oysaki park ana baba günü gibi büssürü erkek kadın var) Gençlere '' Ne yapıyorsunuz o sizin din kardeşiniz, Biz Osmanlı torunlarıyız üç kıtaya hükmetmişiz herkese kuçak açmış bir milletiz. Sizlere hiç yakışıyor mu gençler dedim. Saolsun gençler beni dinledi Çocuga vurmakdan vazgeçtiler..Böylelikle çocuk bir kaç yumruk darbesiyle atlatmış oldu bu kavgayı.Komşum bana yolda gelirken kızıyor neden müdahale ediyorsun senide dövseler ne yapacaksın diyor. Ama orada mazlum bir çocuk var ve korkudan titrerken ben nasıl sesiz kalayım:KK61:
Huyum Kurusun Bende Böyle bir saçma Kadınım işte

Ohhh çok iyi olmuşşş..
Aldatan erkek ya da kadın farketmezz dayağı hakediyor bence.. :KK62:

Bu olay bile dayagi hak etmiyor ....
kusura bakmasin kimse....
aldatmak bir tercihtir ...ve sen bunu dayakla boykot edemezsin
aldatildin iste...
agsalayici bir bakisla bakip donup gitsen
o kadin bunu hayatta unutmazdi....

Bu olay bile dayagi hak etmiyor ....
kusura bakmasin kimse....
aldatmak bir tercihtir ...ve sen bunu dayakla boykot edemezsin
aldatildin iste...
agsalayici bir bakisla bakip donup gitsen
o kadin bunu hayatta unutmazdi....

belki de aldatılmayı hak etmiş bi erkekti kim bilir dört duvar arası
şimdi diyebilirsin ki kimse aldatılmayı hak etmez, valla adamın en büyük korkusu oysa belki de hak eder bilemiyorum

Back