• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan Kadım mı? Erkek mi? boşanır..

bu bildiğin kanı bozukluk başka bir şey değil. bi insan evleniyor o adamla cocukları oluyor bilmem ne sonra gidip başka bir kanı bozuk bulup onun yuvasını da yıkma pahasına seviyorum ama bilmem ne bahaneleriyle bu terbiyesizliği yapıyor. bunun hiç bir geçerli sebebi olamaz. onurlu haysiyetli insan bir başkasına gönlünü kaptırmadan önce birlikte olduğu kişiyi hayatından çıkarır. sonuçta evli barklısın senin kocan ve cocugunun babası var bir anda baskasına aşık olmak cok sacma olmaz mı ? ya sevmiyorsundur ya da aşkın bitmiştir. o zaman başkasına gönül vermeden bu işi bitir. çocugummuş bilmem ne ? hikaye hepsi arkadasım yaaa. bu kadar cocugunu dusunsen bu terbiyesizliği yapmazdın, başkasının yuvasına da mudahele etmezdin. arkadasına söyle geçsin bu hikayeleri madem cocugunu cok düşünüyor bosansın kocasından haysiyetli bir yasam sursun.

Ya ben şu aldatan kişiye duyulan sevgiyi saygıyı merhameti anlayamıyorum.

Şimdi bu arkadaşın seviyor diyelim, ya karısını aldatan adam bu arkadaşını da aldatmaz mı?

Sen bu arkadaşını seviyorsun diyelim, kocasını çocuğunu aldatan kadın seni bir gün yarı yolda bırakmaz mı?

Konu sahibi bu tarz kişilerle arkadaşlık kurmamanı tavsiye ederim nacizane.

arkadaşın bildiğin affına mahçuben yollu evliyim ama kafama göre takılayım diye bişey mi var çocuğunun yüzüne nasıl bakıyor ha diğer karaktersiz de evliymiş zaten onlar evlenmez rahatlığını bozmaz asla eşi duysa çok güzel boşanır çouğu bile vermez

bir kere bu olayı burda gelip arkadaşın için senin soruyor olman enteresan.
böyle bir ahlaksızlığın soruluyor olması zaten enteresan.
zina yapılıyor ve çocuk için durum böyle deniyor olması akıl alır değil.

aldatmak çok acizce o sevgi gerçek olsa göğsünü gere gere taşırdı onu çocuk var boşanamam falan demezdi saçma geliyo bana bunlar çocuğunu düşünüyosan ilerde onun yapmasını istemeyeceğin bir şeyi sen yapma başta

Zavallı çocuklar anneleri babaları onları bahane ederek her türlü kötülüğü yapıyorlar, sonra o çocuklar büyüdüklerinde dünyanın en mutsuz insanları oluyorlar.

Sevgili arkadaşlarım çok yakın bir zaman önce bir arkadaşımın eşini aldattığını tesadüfende olsa öğrendim. Bu arkadaşımla bunu yapmaması gerektiğini söyledim biraz dertleştik. Bu arkadaşım sevgilisiyle birbirlerini sevdiklerini söylüyor. O zaman ayrıl onunla evlen dedim çocuğumu bırakmamak adına kocasına katlandığını söylüyor. O an öğrendimki adamda evliymiş ama adam boşanalım evlenelim diye çok ısrar ediyormuş arkadaşım çocuk yüzünden boşanma taraftarı değil ve ailecek birbirlerini tanıyorlarmış. Sizce bu olayda sevgimi var gönül eğlendirmemi çözemedim.

Boyle insanlardan uzak durmak var net !

Bazen diyorum yargılama...
bilemessin ne yaşayıp,nasıl bir sınavdan geçtiğini ama yine de böyle insanları boş birer et yığını görmekten kendimi alamıyorum...akıl ve kalp olsa böyle olmazlardı sanki...bilemiyorum...

Iyy ne iğrenç bir ilişki durumu. Karmakarışık resmen, kadın tümden sapıtmış zaten...Şimdi kendini evli mi sanıyor bu kadın? Çocuk için katlanmak bu mudur? bariz düzeni ve rahatı için kımıldamıyor, bozulmasın diye. Çocuğu da bahane ediyor. Yoksa ortada evlilik falan yok zaten. Çürümüş, parçalanmış zaten her şey. Tanrı korusun da çocuk olsam, annem babama böyle bir şey yapıyor olsa bir de üzerine beni bahane edip, babama gün be gün sırtından bıçak saplasa o anneyi asla affetmezdim. Bu nasıl bir acizliktir ki küçücük çocuğun arkasına saklanılıyor?

bir yerde okudum,aldatan evliler cidden heyecan içinmişmiş,boşanınca o zevki almıormuş,başka bır durummuş,yanı sağlıklı ruh durumu olmadığı kesın,nıye şaşılıyor yazmaktan yorulmadım,ne kadar aldatan evli erkek varsa o kadar evli kadın var,yanı her aldatan bekar bulmuyor,uzaylıda bulmuyor,hiç üzülme,o iki karakterısızın eşleride belki onları aldatıyordur,ama ben böle biri ile arkadşa olmazdım,yakın arkdaşım onu aldtan boşanalım dıye yalvaran adamı boşamdı,anlatı,anlattı,baktım anlatıp negatıf enerjını bana yüklüyor anında kestım görüşmeyi...

"Sevgi" olmadığına eminim.
Sevebilen insan,karısına ve kocasına kıyamazdı, böyle elalemin karısı-kocasıyla sevgili olmazdı.
İkisi için de geçerli.

Back
X