• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan Kadım mı? Erkek mi? boşanır..

Aldatmanin hicbir hakli tarafi yoktur ama bu arkadasinizin ayibi.
Ondan habersiz burda ozelini anlatinca ne bilim sanki hakkina giriyormussunuz gibi hissediyorum.

Mutlu olabilecek 2 aile daha kaydi gok yzunden. Oysa evlilik sicak bi yuva yarakmakti, elinden geldigince " aile" kelimesinden uzaklasmak degildi..

Bahaneler bahaneler.

He cocuk yuzunden bosanamiyormus demek. Vah vah ne dusunceli bir anne. Ne sevgisi Allah askina rezillik bu hatta daniskasi. Seven insan kavusmak ister. Allah islah etsin.

burda bence sorman gereken şey : sizce arkadaşımın bu iğrençliği karşısında ondan eşimi uzak tutmalı mıyım tutmamalı mıyım olmalıydı. mazallah bu tip insanlar sizin kocanızada kuyruk sallayabilir.

Sevgili arkadaşlarım çok yakın bir zaman önce bir arkadaşımın eşini aldattığını tesadüfende olsa öğrendim. Bu arkadaşımla bunu yapmaması gerektiğini söyledim biraz dertleştik. Bu arkadaşım sevgilisiyle birbirlerini sevdiklerini söylüyor. O zaman ayrıl onunla evlen dedim çocuğumu bırakmamak adına kocasına katlandığını söylüyor. O an öğrendimki adamda evliymiş ama adam boşanalım evlenelim diye çok ısrar ediyormuş arkadaşım çocuk yüzünden boşanma taraftarı değil ve ailecek birbirlerini tanıyorlarmış. Sizce bu olayda sevgimi var gönül eğlendirmemi çözemedim.

hayvanlık var...

Sevgili arkadaşlarım çok yakın bir zaman önce bir arkadaşımın eşini aldattığını tesadüfende olsa öğrendim. Bu arkadaşımla bunu yapmaması gerektiğini söyledim biraz dertleştik. Bu arkadaşım sevgilisiyle birbirlerini sevdiklerini söylüyor. O zaman ayrıl onunla evlen dedim çocuğumu bırakmamak adına kocasına katlandığını söylüyor. O an öğrendimki adamda evliymiş ama adam boşanalım evlenelim diye çok ısrar ediyormuş arkadaşım çocuk yüzünden boşanma taraftarı değil ve ailecek birbirlerini tanıyorlarmış. Sizce bu olayda sevgimi var gönül eğlendirmemi çözemedim.
dallas mübarek:KK14:

Çocuk içinde ayrılmayanları anlamıyorum.
Sürekli kavga eden resmen birbirine düşman 1 hafta iyi ise 1 ay küs bir anne babanın çocuguyum.
Annem bizim için ayrılmamış.
Keşke ayrılsaydı hepimizin çocukluğu korku ve psikolojik baskı ile geçti.

Kadın sevmiyor yeteri kadar, gönül eğlendiriyor, çocuğu farkında olmadan bahane ediyor.
Erkek boşanmayı düşünüyorsa bayaa abayı yakmıştır. Ben bu sonucu çıkardım. aksi durumda ikisi de boşanırdı.

duyguları değişmiş olabilir ama boşandıktan sonra olması gereken durumlar bunlar. Çocuğunu da kendini de eşini de kandırmasın.

Adem baba cennetten kovulma pahasına yasak meyveyi yediğinden beri ademoğluna haram tatlı gelmiştir, bu yüzdendir aldatmanın daha güzele daha yakışıķlıya meyil olmaması, yasak olması en çirkini cazip yapar, insanın savaşı nefsiyle, nefsini her anlamda terbiye etmeli insan, ama bizde ramazan bile sadece aç kalmak olarak algılandığı için arpa boyu yol alamıyoruz, bu işin dinle harmanlanmış yorumu idi

gelelim aok ne diyor kısmına, karakterler dökülmüş güzel kardeşim, vereceğin akıl şu: boşanın evlenin ya da evlenmeyin ne b.k yiyosanız öyle yiyin

vay arkadaş kadın aldatılır dayak yer,hor görülür;"çocuğum için boşanmıyorum" der,kadın kendisi aldatır;yine "çocuğum için boşanmıyorum" der...lütfen her bokunuza şu çocuklarınızı alet etmeyin..
başka adam için boşanmış olmamak adına kadın ayrılmıyor,hem de yasak olanın zevkine varıyor..bu lakdar basit..öyle derin mevzular değil yani bu işler..

Arkadaşınız başka biriyle görüşürken çocuğunu düşünmemiş şimdi çoçuğum diyor. Madem bu işe bulaştı bari çoçuğu hasar almadan ya eşinden ayrılsın ya da o adamdan.

karaktersizlik var ne olcak..

Back
X