Aldatan bir erkeğin pişmanlığı(yaşanmış bir öykü)

hannah

Önce bebeğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.968
46
Karımı 1998'in sonbaharında kaybettim...
Yedi senelik evliliğimizin iki senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik. Karim, her evlilik yıldönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler, "Bunlar bizim hayatimizin gölgeleri" derdi...
Öldüğünde, yedi tane resmimiz vardı. 97'nin bir gecesinde onu aldattım. Oysa ona sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık alacağımı söylerdim. Ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım. Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece: Biliyorum dedi. İzmire kar yağdığı gün, yani bir ay önce,evdeydim. Fotoğraflarımıza bakıyordum yine... Her çerçevenin altında bir harf olduğunu ilk kez o gün fark ettim.
- A.
- R.
- K.
- A.
- S.
- I.
- N.
Gerisi için yılları yetmemişti. Ama sanırım Arkasına bak yazmaya filan niyetlenmişti. Hemen çerçevelerin arkasına baktım. Hiçbir şey yoktu. Sonra bir şey dürttü beni, hepsini teker teker söktüm.
inanabiliyor musunuz, her birinin arkasından bir mektup çıktı! Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı. 1997'deki resmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı. Ve içinden su sözler çıktı: "14 Mart 1997/Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı/ Söylemene gerek yok, biliyorum"
2002'deyiz. Onu kaybedeli 4, aldatalı 5 yıl oluyor. İçim acıyor simdi. Çünkü kadınlar biliyor, hissediyor...
Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sesiz,sevgi dilsizdi...

alıntıdır.

vaaay.güzelmiş.. hemende tüylerim diken diken oldu. çok hassaslar . böyle hikayelerde hemen ayaklanırlar.. :))

çerçeveyle resimle uğraşmak anlamsız adam yemiş haltı işte kadın yapsa şimdiye vurmuşlardı değilmi?

Karımı 1998'in sonbaharında kaybettim...
Yedi senelik evliliğimizin iki senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik. Karim, her evlilik yıldönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler, "Bunlar bizim hayatimizin gölgeleri" derdi...
Öldüğünde, yedi tane resmimiz vardı. 97'nin bir gecesinde onu aldattım. Oysa ona sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık alacağımı söylerdim. Ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım. Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece: Biliyorum dedi. İzmire kar yağdığı gün, yani bir ay önce,evdeydim. Fotoğraflarımıza bakıyordum yine... Her çerçevenin altında bir harf olduğunu ilk kez o gün fark ettim.
- A.
- R.
- K.
- A.
- S.
- I.
- N.
Gerisi için yılları yetmemişti. Ama sanırım Arkasına bak yazmaya filan niyetlenmişti. Hemen çerçevelerin arkasına baktım. Hiçbir şey yoktu. Sonra bir şey dürttü beni, hepsini teker teker söktüm.
inanabiliyor musunuz, her birinin arkasından bir mektup çıktı! Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı. 1997'deki resmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı. Ve içinden su sözler çıktı: "14 Mart 1997/Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı/ Söylemene gerek yok, biliyorum"
2002'deyiz. Onu kaybedeli 4, aldatalı 5 yıl oluyor. İçim acıyor simdi. Çünkü kadınlar biliyor, hissediyor...
Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sesiz,sevgi dilsizdi...

alıntıdır.

cezmi ersöz'den hallice bir yazı ki büyük ihtimal bir kadın karalamıştır, buram buram hayal kokuyor gibi geldi.

cezmi ersöz'den hallice bir yazı ki büyük ihtimal bir kadın karalamıştır, buram buram hayal kokuyor gibi geldi.

bilmiyorum hayatım internette gördüm aynı başlıkla beğendim paylaşmak istedim yalansa günahları boynuna :KK17:

"Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sesiz,sevgi dilsizdi..."

Kızlar sizce bu doğru mu?
Nedenini de söyler misiniz? :KK31:

:KK14::KK14::KK14:çok kötü oldum yaaa:KK14:
kimse kimseyi aldatmasa keşke çok acı verir insanın sevidğinin başka bir kadına dokunması:KK14:
ALLAH vermesin RABBİM AMİN

"Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sesiz,sevgi dilsizdi..."

Kızlar sizce bu doğru mu?
Nedenini de söyler misiniz? :KK31:

bununla ilgili bi topik açıcam orda beraber öğreniriz. nedense hep düşünür dururum doğrumu ki diye?

aldatan erkeğin pişman olcağına inanmıyorum

koca bi yalan :KK20:

bi erkek bişiyi yapmaya görsün vazgeçilmezi olur :KK4:

kesinlikle kızlar aldatan erkek kesin bir kere daha aynısını yasatır ister 10 gün sonra yasatır ister 10 sene ama yine de tekrar aldatır... Aldatan eşşekse affeden Eşşoğlueşşek !
Bkz:kendimdenbiliyorum.

Son düzenleme:
bu hikaye doğru yada yanlış ama aldatıp çok pişman olan erkek tanıyorum .. bir anlık bir heyecana kapılıyorlar sonrası kötü oluyor ... aynı şeyi kadın yapmıyor .. bir erkek karısı ölünce hemen bir kadın armaya başlıyor evlenmek için ama bir kadın yıllarca bekar kalabiliyor .. biz kadınlar aşk konusunda daha sadığız bu bir gerçek ...

X