- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
-
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
Şimdi bu olaylardan emel in yeni sevgilisinin haberi var mı ki
hadi emelin yeni çıktığı çocuktan ayşe hoşlanıyor olsa tepkisini normal bulucam
hoşlandığı çocukla çıkıyor diye ama onunda sevgilisi varmış
eee sırf arkadaşından ayrıldı diye mi bu tepki çok tepki veresin varsa toptan bağlantıyı kes ne bu sürekli laf çakma dil uzatma halleri
yine emel dayanıklı kızmış sağlam bir laf söyleyip oturtmuyor hani emelde ikisini idare etme durumları da olmamış
ben şunu düşündüm başka bir durumdan dolayı ayşe emele kızgındı bu patlak noktası oldu bu olay üzerinden konuşuyor
yada ayşe sürekli emeli kıskanıyor ona bir şey diyemiyordu bu olayın arkasına sığınıp istediği lafı söylüyor
ben olsam ayşeyi bir uyarır bu gidişle emelle değil kendisiyle arkadaşlığımı bitireceğimi söylerdim
Emel e bak sen :)
Canım sen neden arkadaşlığını kesesin, seni bağlamaz ki onun özel hayatı.
Zaten okulun bitmesine birşey kalmadı azıcık daha idare et.
Okuldan demi kızlar?
kimin doğru söylediğini yada önceden aralarında ne geçip geçmediği bilinmezbirlikte idare ettiğini düşünüyor ayşe işte o olaylar karışık ikisi de farklı şeyler anlatıyor ...
aslında tam olarak sizin gibi düşünüyorum acaba başka bi kıskançlığı mi vardı diye
kimin doğru söylediğini yada önceden aralarında ne geçip geçmediği bilinmez
ama beni aranıza almayın ben kimseyle arkadaşlığımı bitirmeyi düşünmüyorum siz isterseniz görüşmeyin ama bana karışmayın vs diyebilirsin ama her koşulda yıpranan sen olacaksın
Bunu yarın masaya yatıralım..evet okuldan cıñım
ama bu olay etkiledi beni de haliyle piskolojik baskı hissediyorum üzerimde
Ayse cok kiskanc, kibirli, fesat ve kinci biri bence. Ayseyle arkadasliginizi yavas yavas bitirin derim.
Ben sevgilimi aldattım diye kız arkadaşım benimle neden küssün ayol?
O ne öyle.
Kişilerin özel hayatları, dostlarıyla olan muhabbetlerinden son derece bağımsız ve alakasızdır, ayşe gereksiz kasmış.
Sen de gereksiz kasıyorsun, ayşe'ye konuyu açtığı bi ara "pff abi taam aldattıysa aldattı, ben napayım? sıkıldım bu mevzudan, sen de sttiret artık yav" de geç yani.
Aaa pontimm gelmissdertlerini bırakıp da geleydin kız
Şimdi mevzuya gelecek olursak; ayşenin tavrı çok sinir bozucu. Emel,hem pişman olmuş,hemde aslinda aldatmak niyetiyle böyle bişey yapmamış. Biraz cesaretsiz buldum sadece.
Ayşe,kendi dogrulariyla yaşasın,sana müdahale etmeye çalışması çok saçma. Seninde aklin var sonuçta. Onun ahlak değerlerine göre mi hareket edeceksin?
Ben olsam ayseyle bir konuşma yapardım,baktım hala aynı şeyi yapmaya devam ediyor onunla arama mesafe koyardim.
Ben bu hikayenin sonunu merak ettim sonunuda yazarsan memnun olurum diğer kız neden o kızla görüşmeni istemiyor acaba bunu çözersen bize sorman gereksiz
insan olayların içinde olmadn bilemez emel de kendince haklı gibime geldi çok güvenilir bir insan gibi görünmese deArkadaslar hepinize Merhaba ,
Konuya direk dalış yapmak istiyorum şimdi benim okulda samimi olduğum 2 arkadaşım vardı biri ayşe diyelim diğeri emel mesela. Emel aysenin bir arkadaşıyla beraberdi 3 yıldır . Çok anlasamiyorlardi ama seviyorlardı birbirlerini neyse efendim Emele bu arada okuldan bir arkadaş ondan hoslandigini söylemiş bu arada bu çocuk yakın arkadaşı yani alakasız biri değil o da ona karşı boş olmadığını farketmiş ve sevgilisinden ayrılmaya karar vermiş bunu yüz yüze soyleyemedigi için sevgilisinin şehir dışına çıkmasını beklemış bir 10 gün falan yani bu arada diğer arkadaşla konuşuyor.
Daha sonra ayrılıyor ve ayseye yeni ilişkisini açıklıyor ayşe de tabi aldattığını farkedip baya ağır laflar soyleyerek arkadasliklarini bitiriyor.
Durum bu sorun ise benim arada kalmam Emel pişman ve yaptığının doğru olduğunu iddaa etmiyor ve gerçekten vefalı bir arkadaşım onunla arkadaşlığımı kesmek istemiyorum. Ayseyle de kesmek istemiyorum fakat ayşe sürekli Emele hakaret içerikli mesajlar atıyor benim yanimda da insan onurunu invitici laflar söyledi cok kez olayın üstünden aylar geçmesine rağmen her ortamda laf sokuyor ama öyle böyle değil buraya yazamayacağım kadar ağır şeyler sen çok kisiliksizsin ben çok kişilikliyim vurgusunu da sürekli yapıyor ve benim de onunla konuşmayı kesmem beklentisine giriyor.
Bana onunla bişeyler paylaşabiliyor musun bu kadar şeyin üstüne, o bence seni hiç sevmiyor tarzı şeyler söylüyor ve gündeminde hep bu olay var inanin sürekli bana onunla ilgili bişeyler ispatlama ispatlama derdinde çok sıkıldım.
Size sormak istediğim bu durumda ben çok mu anormal bişe yapıyorum arkadaşlığımı devam ettirmem çok mu garip cidden şaşırmış durumdayım ve arkadaşımın bu kadar sürede bu olayı hala rafa kaldirmaması garip değil mi ?