aldatan arkadaş ve sonrası

hadi emelin yeni çıktığı çocuktan ayşe hoşlanıyor olsa tepkisini normal bulucam
hoşlandığı çocukla çıkıyor diye ama onunda sevgilisi varmış
eee sırf arkadaşından ayrıldı diye mi bu tepki çok tepki veresin varsa toptan bağlantıyı kes ne bu sürekli laf çakma dil uzatma halleri
yine emel dayanıklı kızmış sağlam bir laf söyleyip oturtmuyor hani emelde ikisini idare etme durumları da olmamış

ben şunu düşündüm başka bir durumdan dolayı ayşe emele kızgındı bu patlak noktası oldu bu olay üzerinden konuşuyor
yada ayşe sürekli emeli kıskanıyor ona bir şey diyemiyordu bu olayın arkasına sığınıp istediği lafı söylüyor

ben olsam ayşeyi bir uyarır bu gidişle emelle değil kendisiyle arkadaşlığımı bitireceğimi söylerdim

Emel e bak sen :)
Canım sen neden arkadaşlığını kesesin, seni bağlamaz ki onun özel hayatı.
Zaten okulun bitmesine birşey kalmadı azıcık daha idare et.
Okuldan demi kızlar?

birlikte idare ettiğini düşünüyor ayşe işte o olaylar karışık ikisi de farklı şeyler anlatıyor ...

aslında tam olarak sizin gibi düşünüyorum acaba başka bi kıskançlığı mi vardı diye

Emel e bak sen :)
Canım sen neden arkadaşlığını kesesin, seni bağlamaz ki onun özel hayatı.
Zaten okulun bitmesine birşey kalmadı azıcık daha idare et.
Okuldan demi kızlar?

evet okuldan cıñım

ama bu olay etkiledi beni de haliyle piskolojik baskı hissediyorum üzerimde

kimin doğru söylediğini yada önceden aralarında ne geçip geçmediği bilinmez
ama beni aranıza almayın ben kimseyle arkadaşlığımı bitirmeyi düşünmüyorum siz isterseniz görüşmeyin ama bana karışmayın vs diyebilirsin ama her koşulda yıpranan sen olacaksın

zaten bunu bin kere söyledim inanın ki ilk başta normaldi sonradan ayşe resmen benimle ilişkisini kesme noktasına geldi benim tanıdığım ponti bu karakterde biriyle görüşmezdi falan dedi. Ben gayet makul mantıklı şeyler söylüyorum ama dinlemiyor bile kendi sözlerini sıralıyor ard arda piskolojisinin normal olmadığını düşünmeye başladım ister istemez

Ayse cok kiskanc, kibirli, fesat ve kinci biri bence. Ayseyle arkadasliginizi yavas yavas bitirin derim.

Ben sevgilimi aldattım diye kız arkadaşım benimle neden küssün ayol?
O ne öyle.
Kişilerin özel hayatları, dostlarıyla olan muhabbetlerinden son derece bağımsız ve alakasızdır, ayşe gereksiz kasmış.
Sen de gereksiz kasıyorsun, ayşe'ye konuyu açtığı bi ara "pff abi taam aldattıysa aldattı, ben napayım? sıkıldım bu mevzudan, sen de sttiret artık yav" de geç yani.

hay ağzına sağlık aynen bu cümleyi kurdum ben de sevgili ve arkadaş ilişkileri bence bağımsızdır diye. Dediklerini demek istiyorum ama beraber yapmamız gereken bi proje var ve köprüleri dengede tutmam gerekiyor malesef

Aaa pontimm gelmiss dertlerini bırakıp da geleydin kız

Şimdi mevzuya gelecek olursak; ayşenin tavrı çok sinir bozucu. Emel,hem pişman olmuş,hemde aslinda aldatmak niyetiyle böyle bişey yapmamış. Biraz cesaretsiz buldum sadece.

Ayşe,kendi dogrulariyla yaşasın,sana müdahale etmeye çalışması çok saçma. Seninde aklin var sonuçta. Onun ahlak değerlerine göre mi hareket edeceksin?

Ben olsam ayseyle bir konuşma yapardım,baktım hala aynı şeyi yapmaya devam ediyor onunla arama mesafe koyardim.

Ben bu hikayenin sonunu merak ettim sonunuda yazarsan memnun olurum diğer kız neden o kızla görüşmeni istemiyor acaba bunu çözersen bize sorman gereksiz

aynen öyle harbim cesaretsiz ben olsam saç baş girerdim.

ben konuşma yaptım ama aynı noktaya döndü hep

Ben bu hikayenin sonunu merak ettim sonunuda yazarsan memnun olurum diğer kız neden o kızla görüşmeni istemiyor acaba bunu çözersen bize sorman gereksiz

ya diyor ki sen nasıl o karaktersız kızla görüşürsün seni sevmiyor bence zaten falan ama asıl sebep kızın yalnız kalmasını istemesi olabilir

insan olayların içinde olmadn bilemez emel de kendince haklı gibime geldi çok güvenilir bir insan gibi görünmese de
ben olsam ayşeye derim ayşe ben emelle yüzyüze bakıyorum onun hakkında konuşmayalım olur mu kendimi kötü hissediyorum sana biçok konuda hak veriyorum ama bunları duymak beni huzursuz ediyor derdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…