aldatan arkadaş ve sonrası

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.610
22.480
Arkadaslar hepinize Merhaba ,

Konuya direk dalış yapmak istiyorum şimdi benim okulda samimi olduğum 2 arkadaşım vardı biri ayşe diyelim diğeri emel mesela. Emel aysenin bir arkadaşıyla beraberdi 3 yıldır . Çok anlasamiyorlardi ama seviyorlardı birbirlerini neyse efendim Emele bu arada okuldan bir arkadaş ondan hoslandigini söylemiş bu arada bu çocuk yakın arkadaşı yani alakasız biri değil o da ona karşı boş olmadığını farketmiş ve sevgilisinden ayrılmaya karar vermiş bunu yüz yüze soyleyemedigi için sevgilisinin şehir dışına çıkmasını beklemış bir 10 gün falan yani bu arada diğer arkadaşla konuşuyor.

Daha sonra ayrılıyor ve ayseye yeni ilişkisini açıklıyor ayşe de tabi aldattığını farkedip baya ağır laflar soyleyerek arkadasliklarini bitiriyor.

Durum bu sorun ise benim arada kalmam Emel pişman ve yaptığının doğru olduğunu iddaa etmiyor ve gerçekten vefalı bir arkadaşım onunla arkadaşlığımı kesmek istemiyorum. Ayseyle de kesmek istemiyorum fakat ayşe sürekli Emele hakaret içerikli mesajlar atıyor benim yanimda da insan onurunu invitici laflar söyledi cok kez olayın üstünden aylar geçmesine rağmen her ortamda laf sokuyor ama öyle böyle değil buraya yazamayacağım kadar ağır şeyler sen çok kisiliksizsin ben çok kişilikliyim vurgusunu da sürekli yapıyor ve benim de onunla konuşmayı kesmem beklentisine giriyor.

Bana onunla bişeyler paylaşabiliyor musun bu kadar şeyin üstüne, o bence seni hiç sevmiyor tarzı şeyler söylüyor ve gündeminde hep bu olay var inanin sürekli bana onunla ilgili bişeyler ispatlama ispatlama derdinde çok sıkıldım.

Size sormak istediğim bu durumda ben çok mu anormal bişe yapıyorum arkadaşlığımı devam ettirmem çok mu garip cidden şaşırmış durumdayım ve arkadaşımın bu kadar sürede bu olayı hala rafa kaldirmaması garip değil mi ?

ben olsam ne emele ne ayşeye yoluma bakarım
iki tarafta diğer tarafı kötüleyeceği için belli bi müddet görüşmesen senin hayrına

bence ayseyı hayatından cıkar emelle devam et ayse cok kıskanc ve karaktersız bırı gıbı geldı bana
emele gelınce evet yptıgı belkı dogru degıl ama erkek arkadaısndan artık hoslanmıosa ve baskasından hoslanıosa ayrılmaları en dogrusu ben ortada bı aldatma görmedım

herkes aysenin tepkisini anormal buluyor yani anlattığım çoğu arkadaş

herkes aysenin tepkisini anormal buluyor yani anlattığım çoğu arkadaş
aklıma su da geldı bence emele yenı teklıf eden cocuktan hıslanıyor olabılır mı ayse bu kadar kabulllenememe ve hakaret başka turlu acıklayamadım ben mesela sen kendını dusun sen bu duruma ne kadar takıldın ayse ne kadar takıldı

ya bu ihtimali düşündüm ama aysenin de sevgilisi var

Olmuyosa zorlamanın anlamı yok emel bunu görüp ayrılmış ve bu çok doğal bişey.Ayşeye gelince hırsından şuan Emele ne yapacağını bilememiş durumda bence ,iki çift anlaşamadıkları için ayrılmış Ayşeye ne yani bence Ayşe'ye birdaha Emelle alakalı bir laf ederse arkadaşlıgınızı gözden geçireceğinizi olayın sizinle alakası olmadıgını anlatın

Olan olmuş nefretini kusmuş. Peki, tamam. Uzatmanın manası ne? İnsanın aklına türlü türlü şeyler geliyor.

evet ayrica emel barışmak için çok uğrasti bu ugrasın üstüne de bu böyle okuldan dune kadar hic de samimi olmadığı insanlarla sürekli sosyal medyada vıcık vıcık fotoğraflar paylaşmaya başladı ki normalde hiç fotoğraf paylaşan biri de değildir.

Bu surekli laf sokan arkadaşa noluyor anlamadim kendi sevgilisi sanki bu ne biçim yara gocundukca gocunuyor.
Kimseyle arkadasligini bitirmek zorunda degilsin
Bir daha sana oyle cumleler kurduğunda duzgun bir sekilde uyar Bence

Ayse ahlak bekcisi mi? Bu ne hirs bu ne kin? Bayaga kiskanmis sanki.
Sen de arkadasimsin o da, artik kimsenin arkasindan konusuldugunu duymak istemiyorum de. Etik kaygilari varsa,dedikodu ve insan kinamak hangi kitapta okeymis?

Bu surekli laf sokan arkadaşa noluyor anlamadim kendi sevgilisi sanki bu ne biçim yara gocundukca gocunuyor.
Kimseyle arkadasligini bitirmek zorunda degilsin
Bir daha sana oyle cumleler kurduğunda duzgun bir sekilde uyar Bence
ona bu konuyu aşamadığını söylediğim zaman da kabul etmiyor inanin ki konuyu kapatıyorum tekrar tekrar acıyor ne diyeceğimi de bilemiyorum artık

Ayse ahlak bekcisi mi? Bu ne hirs bu ne kin? Bayaga kiskanmis sanki.
Sen de arkadasimsin o da, artik kimsenin arkasindan konusuldugunu duymak istemiyorum de. Etik kaygilari varsa,dedikodu ve insan kinamak hangi kitapta okeymis?

Ben de böyle düşünüyorum gerçekten kendisi de mükemmel değil. Ben de kiskanclik ihtimalini düşünüp ona bu olaydan önce de seni rahatsız eden şeyler mi vardı çok hoşlanmıyor muydun diye sordum o da zaten bana garip gelen şeyleri vardı diyerek aslında kendisinin de kesinlikle yaptığı bazı şeyler saydı

ya ben taniyamamışim ya da değişmiş cidden gözleri bile farklı bakıyor bu olaydan sonra
kızda cıııdı anlamda sıkıntı var mesela benım de okulda 3 grubuz benım grup dort kısı sınıf gurubu 7 kısı dıger gurup 4 kısı bı kız var aramızda karsı grupta benım hıc sevmedıh-gım hatta nefret ettıgım bıle denebılır onunla çok samımı ben bunu hıc dert etmedım onu o kız hakkında etkılemeye de çalışsmadım kendı bılır dedım bence normal olanı da budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…