• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldara siğil ilaci kullanan var mi acillll cvp bekliyrum kizlar

clkarahan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
78
1
28
Esimin genital bolgesinin ust kisimlarinda cok fazla sigil cikmisti onlari bugun yaktirmaya geldik sebebi ise bende bi tane anac sigil varmis ondan bulasmis esimdende tekrar bana bulasma riski varmis rahim kanserine yol acar dedi doktor simdi bir kadin dogumcuya gidip kan testi fln yaptircaz aklimiz karisti boyle bir durumla karsilasmis veya bilgisi olan var mi acaba lutfen cvp yazin

Geçmiş olsun, iki yöntem var bildiğim kadarıyla kriyoterapi ve koter.Yakıldıktan sonra tekrarlama riski mevcut, bağışıklığı kuvvetli tutmakta fayda var.Rahim ağzı kanseri hemen gelişen bi olay değil seneler yıllar alıyor, dolayısıyla düzenli kontrol olmak gerekli bundan kastım simir testi.

Esimin genital bolgesinin ust kisimlarinda cok fazla sigil cikmisti onlari bugun yaktirmaya geldik sebebi ise bende bi tane anac sigil varmis ondan bulasmis esimdende tekrar bana bulasma riski varmis rahim kanserine yol acar dedi doktor simdi bir kadin dogumcuya gidip kan testi fln yaptircaz aklimiz karisti boyle bir durumla karsilasmis veya bilgisi olan var mi acaba lutfen cvp yazin

6 ayda bir simir testini düzenli yaptırmayı ihmal etme.yakılsada dondurulsada çıkıyo illet çoğalarak ben gnt siğil tem diye bişey ile kurtuldum.denemediğim bir yol kalmamıştı.bu işin uzmanları kadın doğumcular değil dermatologlar ama geniş bilgi vermiyorlar.ben tavsiye üzerine buldum araştırdım.

Bende de çıktı eşimde de var, tekrar çıkabiliyomuş ama kanser riski yıllar sonra ortaya çıkarmış koruyucu aşı olabilirsin

Back