Aldara krem

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
83
Mune lütfen konuyu tasıma malum hastaneyede gidemiyoruz ilgili alanda yazan olmadı.kadın dogumcum genital siğil teshisi koydu bana.cildiye dondurmalı dedi lakin hastaneye gidemiyorum bulundgm ilde devlet hastaneleri karantinaya alındı özel ne derece bu ara steril orda da risk var.tlfonla konustm baska kadın dogumcuyla oda aldara kremden bahsetti fiyatı 250 TL kullanan varmı faydası gören oldumu vajina girişi dıs girisine sürülüyordu malum cogalıyo bi cözüm bulunmazsa

Merhaba tanıdığıma Tayland'a tatile giden kocasından bulaşmıştı. Aldara krem kullandı ve iyi geldi, sadece cildini tahriş etti daha seyrek kullandı ama genel olarak faydasını gördü.
Doktorunuzun tedavilerini uygulayın, iyileşene kadar eşinizle cinsel ilişkiye girmeyin, hatta eşinizden geçtiyse de mümkünse boşanın.

Bu durumda kocam beni bosamalı onda yok çünkü.artı eşimden baska kimseyle de olmadım.hatta evlenmeden önce bile kimseyle olmadım

Aldara ile ilgili bir sürü başlık ve mesaj yazılmış. Sizin başlığınıza cevap gelmiyorsa, daha önce yazılanlardan faydalanabilirsiniz:

Konu açmamış, ilgili başlıklardan birinde yazmış ve bilgi sahibi olan bir üye cevap vermiş.

Kendisine cevap gelmese bile gelene kadar önce yazılanlardan en azından içini rahatlacak bilgiyi alabilir diye düşündüm. Konu sahibi için baktım da bayağı bir yazılmış bu konuyla ilgili.

Ben de hpv16 var ve doktorum once yakti sonra yine ciktilar birsuru allahim iskenceydi aldarayi soyledi hemen gidip 2 tane aldim ben kullandim ve etkidi oldu suan cok sukur sigil çıkmıyor haziranda gidicem kontrole gel dedi . Aldaranin halen bir kutusu duruyor sigil çıkmadığı için kullanmadım halen almadıysanız daha uyguna vereyim size . Ben 275 almıştım eczaneden

Eklentiler

• 15867841511995186407924066562338.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 729
Ben de hpv16 var ve doktorum once yakti sonra yine ciktilar birsuru allahim iskenceydi aldarayi soyledi hemen gidip 2 tane aldim ben kullandim ve etkidi oldu suan cok sukur sigil çıkmıyor haziranda gidicem kontrole gel dedi . Aldaranin halen bir kutusu duruyor sigil çıkmadığı için kullanmadım halen almadıysanız daha uyguna vereyim size . Ben 275 almıştım eczaneden. Ah ne korkulu gergin dönemler yaşayan bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…