- Konu Sahibi Aglayanpatates
-
Özel doktorda hpv testi verin bence. Kafanızda soru isareti kalmaz. Devlet 30 yas altında bakmıyorYan yana pütürcükler şeklinde ilk başta bir kaç taneydi sonradan sayıları arttı ve içe doğru yayıldı
Bu sorunla yıllardır uğraşıyoruz eşimle maalesef illet bir şey. Aldara krem hic hir işe yaramıyor. Bekar olduğunuzu yazmissiniz. Büyük ihtimalle wcden falan bulaşmıştır küçük bir ihtimal ama oluyor maalesef. Bir başkasının çamaşırıni giymediyseniz, sürtünme yoluyla sevişme yasamadiysaniz tek yol WC kalıyor. He birde bu da çok düşük bir ihtimal ama yine de soylim bilgin olsun. Bindebir ihtimal de olsa eğer anne de varsa doğum esnasında bulaşma oluyor ama dediğim gibi 10 bin kadindan bir tanesinde gibi öyle bir ihtimal belki daha fazlaHerkese merhabalar,
Vajinamın iç kısmında, iç dudaklar ve hymen bölgemde(kusura bakmayın) siğiller var tesadüfen farkettim ve doktora gittim doktor bunların siğil olduğunu söyleyip aldara krem yazdı, dış genital bölgeye uygula dedi ve dediği gibi de kullanmaya başladım, dış genital bölgemde yanma ve küçük küçük kızarıklar kabarmalar var uzun lafın kısası aldara kremi kullanıp yan etkilerini yaşayan var mı, dışa sürüyorum ama iç kısımlarda ki siğillere faydası var mıdır? Siğili var olup bunlardan kurtulan var mı? Yoksa bekarım ve hiç cinsel birlikteliğin olmadı 30 yaş altı olduğum için test yapmadılar
Bekarım ama ilişkim olduBekarsan sana nasıl smear testi yaptılar anlayamadım
Gardasil 9 lu aşı Türkiye’de var diye biliyorumBu sorunla yıllardır uğraşıyoruz eşimle maalesef illet bir şey. Aldara krem hic hir işe yaramıyor. Bekar olduğunuzu yazmissiniz. Büyük ihtimalle wcden falan bulaşmıştır küçük bir ihtimal ama oluyor maalesef. Bir başkasının çamaşırıni giymediyseniz, sürtünme yoluyla sevişme yasamadiysaniz tek yol WC kalıyor. He birde bu da çok düşük bir ihtimal ama yine de soylim bilgin olsun. Bindebir ihtimal de olsa eğer anne de varsa doğum esnasında bulaşma oluyor ama dediğim gibi 10 bin kadindan bir tanesinde gibi öyle bir ihtimal belki daha fazlaimkanin varsa 9lu aşıyı Türkiye'ye getirtebiliyorsan onu getirt vurul ama getirme koşullarına güvenmelisin. Türkiye de 4lü aşısı var gardasilin ama o bulasmdan önce yapılması gereken bir aşı 9lu içinde geçerli bu durum ama maalesef bizim ülkemizde bu asilar çok pahalı ve hepsi olmadığı için insanlar kullanamıyor ayrıca bilgileri yok birçok insanin maalesef. Dondurman çözüm değil onları yaktirman gerek. Dondurucaksanda bağışıklık sistemine çok dikkat etmen gerek ikisi içinde. Ama tavsiyem yaktirman. Üzüldüm sizin için ins kurtulursunuz önemli olan sigilden kurtulmak değil virüsü vücudunuzdan atabilmek eğer atamazsaniz siğil canı ne zaman isterse tekrar çıkar bu 7 yil sonra da olur 20 yıl sonra da olur bunun için sağlıklı beslenip bagisikliga dikkat edilmesi gerek.
O nasıl oluyor kizBekarım ama ilişkim oldu
Evlenmeden yaşanmıyor mu ne nasıl?O nasıl oluyor kiz
Cinsel birlikteliğimiz olmadı nasıl kaptım inanın hiç bilmiyorum. Aşı getirtmek biraz zor gibiBu sorunla yıllardır uğraşıyoruz eşimle maalesef illet bir şey. Aldara krem hic hir işe yaramıyor. Bekar olduğunuzu yazmissiniz. Büyük ihtimalle wcden falan bulaşmıştır küçük bir ihtimal ama oluyor maalesef. Bir başkasının çamaşırıni giymediyseniz, sürtünme yoluyla sevişme yasamadiysaniz tek yol WC kalıyor. He birde bu da çok düşük bir ihtimal ama yine de soylim bilgin olsun. Bindebir ihtimal de olsa eğer anne de varsa doğum esnasında bulaşma oluyor ama dediğim gibi 10 bin kadindan bir tanesinde gibi öyle bir ihtimal belki daha fazlaimkanin varsa 9lu aşıyı Türkiye'ye getirtebiliyorsan onu getirt vurul ama getirme koşullarına güvenmelisin. Türkiye de 4lü aşısı var gardasilin ama o bulasmdan önce yapılması gereken bir aşı 9lu içinde geçerli bu durum ama maalesef bizim ülkemizde bu asilar çok pahalı ve hepsi olmadığı için insanlar kullanamıyor ayrıca bilgileri yok birçok insanin maalesef. Dondurman çözüm değil onları yaktirman gerek. Dondurucaksanda bağışıklık sistemine çok dikkat etmen gerek ikisi içinde. Ama tavsiyem yaktirman. Üzüldüm sizin için ins kurtulursunuz önemli olan sigilden kurtulmak değil virüsü vücudunuzdan atabilmek eğer atamazsaniz siğil canı ne zaman isterse tekrar çıkar bu 7 yil sonra da olur 20 yıl sonra da olur bunun için sağlıklı beslenip bagisikliga dikkat edilmesi gerek.
Aa evet gelmiş uzun zamandır arastirmamistim hamile olduğum için. Mutlaka ilgilenmem gerekGardasil 9 lu aşı Türkiye’de var diye biliyorum
Galiba öyle yapacağımÖzel doktorda hpv testi verin bence. Kafanızda soru isareti kalmaz. Devlet 30 yas altında bakmıyor
Aşıyı doktora reçete ettirip eczaneden alıp sağlık ocağında vurdurabilirsiniz ben öyle yapmayı düşünüyorumCinsel birlikteliğimiz olmadı nasıl kaptım inanın hiç bilmiyorum. Aşı getirtmek biraz zor gibibu hastalığın kesin çözümü de yokmuş araştırdığım kadarıyla gerçekten ne yapacağım bilmiyorum
Türkiye de varsa ben de bakayımAa evet gelmiş uzun zamandır arastirmamistim hamile olduğum için. Mutlaka ilgilenmem gerek
Ban mantıklı geldi, umarım işe yararAşıyı doktora reçete ettirip eczaneden alıp sağlık ocağında vurdurabilirsiniz ben öyle yapmayı düşünüyorum
Canim ben onu demiyorum tabi ki de senin hayatin yasayip yasamadigina kimse bişe diyemez benim sorduğum soru baskaydi anladım şimdi amaEvlenmeden yaşanmıyor mu ne nasıl?
O zaman dediğim ihtimaller arasından birinden kapmissiniz kesinlkle çözümü yok ama asilarini yine de yaptırmanı tavsiye ederim özellikle 9luCinsel birlikteliğimiz olmadı nasıl kaptım inanın hiç bilmiyorum. Aşı getirtmek biraz zor gibibu hastalığın kesin çözümü de yokmuş araştırdığım kadarıyla gerçekten ne yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?