Aldara krem kullananlar

duru159

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
47
2
38
Merhaba bende genital sigil vardı smear testim temiz çıktı dondurma işlemi yaptım sigiller gitti ama şimdi başka yerde 3 tane daha çıktı doktor aldara krem verdi daha önce kullananlar var mı bu krem yeni çıkanlari gecirirmi acaba çok küçükler yardimci olabilir misiniz lütfen

İyi geliyor o krem. Ayrıca elma sirkeside küçük sigillerde ise yariyormus bilgin olsun

Nasıl kullanayim Elma sirkesini kremi birer gün arayla sürüyorum ara da elma sirkesi i sürsem olur mu acaba birde ne kadar sürede geçer sizce

Nasıl kullanayim Elma sirkesini kremi birer gün arayla sürüyorum ara da elma sirkesi i sürsem olur mu acaba birde ne kadar sürede geçer sizce
Canım tam hatırlamıyorum ama pamukla üzerine tampon yapılacak sanırım yanlız çok tahriş edip yakabilir. Onun yerine yarı yarıya suyla karıştırıp her lavabo sonrası vajinal duş yapsan daha iyi olur zaten aldara kullanacak sın

İnş geçer yarın baslicam sirkeye daha 5 aylık evliyim

İnş geçer yarın baslicam sirkeye daha 5 aylık evliyim
Geçmiş olsun canım bağışıklık la çok alakalı bu durum kendine iyi bak sağlığına dikkat et geçer sirkeyi çok koyma yalnız yarı su yarı sirke yap hatta günde 2 kere kullansan yeterli :) Ayrıca iç çamaşırları nin orta kısmını mutlaka ütüle bakteri mikrop kalmasın. Günlük olarak değiş ve mümkünse pamuk iç çamaşırı kullan :)

Kremle beraber kullanma sıkıntı olmaz heraldi sirkeyi pamuğa döküp biraz bekletcem demi

Arkadaslar benimde genital volgemde sigil cikti kafayi yicem kucuk tuvaletimi yaparken canimdan can gidiyor,sizinde boyle oluyor mu acidan ne yapacagjmi bilemiyorum tuvalet sonrasi 1 saat nerdeyse kavruluyo yaniyor ama oluyorum resmen normal mi bu.aldara krem verdi doktor ama bir kere surebildim cunku adetim geldi hemen.

Merhabalar kızlar bende aynı dertten müzdaripim 6 aydır hvp virüsü taşıyorum siğillerimde var başlarda 6-7 taneydi ihmalden kaynaklı çoğaldı ve şimdi 25 taneler Aldarayı banada verdiler kullandım ama bi kutu fayda etmedi şimdi 20 gün sonra genel anestezi altında koterizasyonla yaktıracağım ama son ümit gidene kadar bi kutu daha aldara alıcam bu gün ve kullanmaya devam edicem. İnşallah etki eder birde kızlar sizde her gece mi kullanıyorsunuz yaoksa gün aşırı mı ? Gelişmeleri sizinle paylaşıcam :,(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…