• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldığım Çeyizlerim.)

TwoAngel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
51
0
36
İzmir
Kraca Tencere Setım
Teflon Tencere Setım
Catal Bıcak Takımım Karaca
Karaca yemek takımım
Evım saray gunluk yemek takımım
Korkmaz Cam Kettla
Fakır mutfak Robotum
Fakır blendır,mıkser ve robot setım
Arzum Tost Makınem
pHılıps sac kurutma makınem
Phılıps azur akıllı utum
aRnıca bOra 5000 supurgem
Korkmaz Caycı ve Kahvecım
orgu battanıye setım
Nevresım Takımlarım
Ozdılek bombu bornoz setım
salon takımı dantellerım 2 adet
yatak odası dantelım 2 adet
Ozdılek Oymalı battanıyem
mutfak dantellerım

aldıklarım bunlar.

gerıye sadace
epılasyon aletım.
bulasık makınem
camasır makınem
fırın setım
yatak odam
plastık mutfak urunlerım ve halı perdeler kalıyor.

Butun elektronıklerımı aldım dugunum daha seneye ama ben bıan once alayım buyukler kalsın ıstemıstım. ıı mı ettım bılmem ama modasının gececegıne ınanmıyorum hepsını son model son cıkan en ıyısını aldm. umarım allahım kullanmayı nasıp eder:nazar::nazar::52:

aynen resim olmadan anlamadım eklediklerinden:1: ama gene baya almışsın bence en güzelini yapmışsın. bende bütün elektronikleri geçen sene ve bu sene aldım. işimi gördükten sonra son moda olsa ne olur olmasa ne olur. evde hala 15 senelik süpürgeyi kullanıyoruz:))

en kısa zamanda resım eklıycem canlarım.):)
evet ya ustumden yuk kalktı baya bı alınması en ıyısıymıs.:D dgru dıyon valla evde 15 yıllık supurgeyı kullanıoz:D:131:

bence sımdıden alman cok ıyı olmus bende asker yolu beklıyıcem o gelmeden herseyı almayı planlıyorum sonra cok zor oluyor boyle yavas yavas alıyorum bende yemek takımımı catal bıcak takımımı ve tencere setımı aldım artı nevresımlerım falan var her ay gıdıp 2-3 parca bırsey alıyorum anca alırım dıye dusunuyorum buyuklerı en sona bırakıcam

Back
X