Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yatak Odası Dekorasyonualçıpandan tv unıtesı yaptık ama fıkrınıze ıhtıyacım var
arkadaslar esım alçıpandan kendısı unıte yaptı tv koymak ıcın..aslında guzel oldu yanlız bır sorunum var..ne yazık kı tam ısteıdıgım sonuc olmadı kare seklınde raflarım var ve ıc kısımları alçıdan dolayı duz olmadı(cok ıstedıgım bırseydı ama orasının oyle olması sınır edıyor benı:2:beyaza boyadık ve nasıl anlatsam bılemedım nevsehırın evlerı gıbı oldu tas evlerı:26:ıc bolumlerını ne yapabılırım sızce??cok fazla secenegım yok sanırım benım aklıma ya koyu renk boya geldı ama karartr dıye korkuyorum veya yapıskanlı desenlı kagıtlar var ama ıste bazka fıkırlerı olan var mı lutfen benı cok rahtasız edıyolar:2:asıl ıstedıgım boylebırseydı yanı dumduz olması benım kısı ıse boyle degıl malesef puturlu gıbı duruyo
İç kısım derken?
Yüzeymi,duvar mı?
Bronzveya füme ayna kullanabilirsin..derinlik verir
Boya da kağıt da iyi fikir değil bence,basitleştirir..
bembeyaz kalsın daha iyi daha zarif ve şık çünkü kağıt ve boyaya göre..
Yaptırdığınız Ustaya boşlukları doldurması için Sarı macun çektirin. Ustalar buna Sarı Macun diyorlar.
Evin bölücü duvarlarını yaptırırken o şekilde yaptırmıştım.
Birde boya olarak JOTUN markası ile yaparsanız. O pürüzler gidecektir. Alçıpan üzerine saten alçıyı nasıl
uygulatırsanız uygulatın, üzerinde boşluklu yüzey oluşuyor. Onuda sarı macun dolduruyor.
Üzerine boya vurulunca düzeliyor.
3 defa ev tadilatı geçirdiğim için tecrübe edindim... Bu sarı macun uda evimizi yapan İç Mimar Ustaya söylerken duymuştum.