album olusturamiyorum

azusena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
733
23
118
ben album yapmak istiyorum ama birturlu beceremiyorum .yardimci olursaniz cok sevinirim

Problem nedir daha açık yazar mısınız ?

ben album olusturup oglumun resimlerini koymak istiyorum ama deniyorum yapamiyorum 1 kac kez yaptim sayilir ama son saamalarnini beceremedim.

yani kisaca album nasil olusturulur anlstirmisinizz

öncesinde albüm yaparken sorun yaşamıyordum.eklentiden ekliyordum resimleri.şimdi eklenti doğru çalışmıyor.resim yükle yaptığımda daha önce görmediğim bir sayfa açılıyor dosya yükle ve url seçeneği var ben dosya yükleyi seçiyorum dosyaları yüklemiş görünüyor ama albüme kayıt yapmıyor.acaba java'mı yükseltsem olur mu? sebep ne olabilir bilmiyorum.üstelik mesaj yerinde ki eklenti de çalışmıyor insert image den yükleyebiliyorum.

öncesinde albüm yaparken sorun yaşamıyordum.eklentiden ekliyordum resimleri.şimdi eklenti doğru çalışmıyor.resim yükle yaptığımda daha önce görmediğim bir sayfa açılıyor dosya yükle ve url seçeneği var ben dosya yükleyi seçiyorum dosyaları yüklemiş görünüyor ama albüme kayıt yapmıyor.acaba java'mı yükseltsem olur mu? sebep ne olabilir bilmiyorum.üstelik mesaj yerinde ki eklenti de çalışmıyor insert image den yükleyebiliyorum.

oluyor adım adım resim çektim size göstermek için ama bu mesajı yazdığım yerde eklenti sekmesi yok insert image sekmesinde sadece url var dosya seç bile yok bu sefer.neyse adım adım anlatayım.albümleri açıyorum.yeni albüm oluştur a tıklıyorum açılan sayfada albüm adı ve açıklamasını yazıyorum değişiklikleri kaydet yapıyorum yeni bir sayfa açılıyor daha önce sağ tarafta olan resim yükle -albüm düzenle seçenekleri sol tarafta(sizin verdiğiniz resimde de sağ)ama bende solda.resim yükleyi seçiyorum daha öncekinden farklı olarak tam bir sayfa çıkıyor eklenti ekle altında dosyayı bilgisayardan yükle onunda altında 5 tane alt alta dosya ekle var.sayfanın hemen bunların altında dosyayı bir url den yükle seçeneği var aynı şekilde 5 tane.ben dosyayı bilgisayardan seçiyorum yüklüyor yüklenen hemen aşağıda resimin ismi ile yazıyor yanında sil seçeneği var ben silmiyorum.ama resimler albüme gelmiyor o sayfanın hiç bir yerinde albüme kayıt yap yok.işte benim sorunum bu.resimler yüklenmiş görünüyor ama albüm boş.ne yapabilirim

Dosyaları ekledikden sonra içeriğe ekle ve işaretli yet gibi foruma ekli halini görebiliyormusunuz

Eki Görüntüle 456220

Eki Görüntüle 456219
Dosyaları ekledikden sonra içeriğe ekle ve işaretli yet gibi foruma ekli halini görebiliyormusunuz

tamamda ben de onu yazıyorum işte daha önce aynı sizin eklediğiniz resimde ki gibiydi ama şimdi farklı adım adım yazdım size olmuyor.en iyisi mesaj olarak resim çekeyim yükleyeyim bir bakın.ama bu mesaj sayfasında eklenti ekle ve insert image sekmesinde ki dosyaları bilgisayardan yükle yok.başka bir yerde yapıp buraya link atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…