Albinizm hastalığı

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
Arkadaşlar merhaba ;öncelıkle bu hastalıgı yaşayanlara buyuk gecmış olsun umarım hayatları ıstedıklerı doğrultuda ılerler...bilirsiniz bu hastalıkta vucuda rengını veren pigmentler yoktur bu yuzden kişi bembeyaz olark dunyaya gelir...benm sorumsa şu; bu kişiler saçlarını, kaşlarını, kirpiklerni boyatıp,gözlerine lens takıp kozmatık urunu kullanıp bı nebzede olsa bu göruntuden uzaklaşabılıyorlar mı?bu benm okulumda hocamızın araştırmamızı ıstedıgı bir konu ...yorumlarınızı beklıorum

canım benim bi arkadasımın abisi ve ablası böyle ablası saçlarını ve kaşlarını boyatıyor lenste kullanıyor ara sıra diye biliyorum

boya-kına yapılır ama lens takan daha görmedim. bu hastalığı olanlarda görme kusuru da vardır genelde gözlük kullanırlar ancak onların görme kusuru için lens var mı ondan emin değilim...

arkdşlr verdıgınız cvblar çok teşekkur ederım bu bılgıler yeterınce ıı oldu çok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…