Ayyyy gozunuz aydin saglikla gelsin insallah yaaa ne guzelBeta 78 çıktı, bugün 1 gün geçti adeti böyle çıktı. İnşallah beta artmıştır kan verdim yarın çıkarmış. Bence olabilir kuzum ama yenidir:) bu arada bu da albi marka diğeri de
Yani demem o ki sende de var gibi duruyor kuzumAyyyy gozunuz aydin saglikla gelsin insallah yaaa ne guzel
Evde testim var canim deneyecegim bakalim insallah vardir cok sagolYani demem o ki sende de var gibi duruyor kuzumalbi güzel test:) hemen bi test daha al. Yarın sabah da yap:) gün gün koyulaşacaktır inşallah:) Bende bugün ki sonucu bekliyorum inşallah beta artmıştır. Çok korkuyorum. İki yıldır olmuyordu. 2 yıldan sonra oldu
Evet balım çok zorEvde testim var canim deneyecegim bakalim insallah vardir cok sagolbizde goruruz insallah o gunleri bizde 8 aydir ugrasiyoruz valla cok zor Allah kimseye yol gozletmesin bian once kavustursun psikolojik olarak bitiriyo insani
Ay benimde dun boyle belli belirsiz cikti bugun koyulasmis iste ay hadi insallah yaaEvet balım çok zoradete 3 gün kala test yapmaya başladım üst üste belki 50 test oldu. Kimisinde hayalet çizgi kimisinde hiç yok gibiydi bu adete 3 gün kala olan. Seninkinden daha silik bak. Bi de 10 dk sonra belli olmaya başlamıştı. Hiç yok gibiydi. Hayırlı olsun diyorum:) ve demek istiyorum
İnşallah kuzum korkuyorum artmaz diye amaAy benimde dun boyle belli belirsiz cikti bugun koyulasmis iste ay hadi insallah yaasizinde betaniz gayet sagliklidir ikimizde kotuyu cagirmayalim arkadasim sonucun cikinca bana burdan yaz merak ederik sagilikli ilerlesin yuzun hep gulsun insallah bizede dua et bebisinle lutfennnn
Git de kan ver kız nolcakAy benimde dun boyle belli belirsiz cikti bugun koyulasmis iste ay hadi insallah yaasizinde betaniz gayet sagliklidir ikimizde kotuyu cagirmayalim arkadasim sonucun cikinca bana burdan yaz merak ederik sagilikli ilerlesin yuzun hep gulsun insallah bizede dua et bebisinle lutfennnn
Benim daha belirsiz canim yarinda yapayim oyle gideyim cok korkuyorum uzulmekten zaten varsa aksamda yapinca yarinda yapinca cikarGit de kan ver kız nolcak2 günde bir gidersin sende benim gibi artmış mı diye :)
İnşallah kuzum . Stres olma hiç. Ben 2 senedir test yaparım hiç hayalet çizgi bile görmemiştim. Bi defa kuruma çizgisi olmuştu 6 saat sonra çıkmıştı sadece. Hemen çıkan hayalet çıksa bile gebelik oluyor diyor bizim sağlık ocağındaki ebeBenim daha belirsiz canim yarinda yapayim oyle gideyim cok korkuyorum uzulmekten zaten varsa aksamda yapinca yarinda yapinca cikaryarin uyaninca tekrar yapar sonra kosarak kan vermeye giderim insallah
Ayyy agzin bal yesin arkadasim insallah vardir ya o kadar istiyorum ki anlatamamİnşallah kuzum . Stres olma hiç. Ben 2 senedir test yaparım hiç hayalet çizgi bile görmemiştim. Bi defa kuruma çizgisi olmuştu 6 saat sonra çıkmıştı sadece. Hemen çıkan hayalet çıksa bile gebelik oluyor diyor bizim sağlık ocağındaki ebe
İstediğin belli kuzum:) var bence de . Ama sağlıklı ilerler mi bilemiyoruz işte. Şuan adete kaç günün varAyyy agzin bal yesin arkadasim insallah vardir ya o kadar istiyorum ki anlatamam
Bat 13 aralik canim 2 gunum kaldiİstediğin belli kuzum:) var bence de . Ama sağlıklı ilerler mi bilemiyoruz işte. Şuan adete kaç günün var
Evet testlerimiz aynı zamanda aynı gibi :) yarın daha da koyulaşacaktır inşallah :) eğer marka farklı olur da koyulaşma olmazsa korkmaBat 13 aralik canim 2 gunum kaldi
Elimde 4 tane daha albi var canim bi de dagitima cikan laboquick lerik var bugun gelir onlar ama yarin ilk albi yaparim yine insallah vardir bakalim hayirlisi insallahEvet testlerimiz aynı zamanda aynı gibi :) yarın daha da koyulaşacaktır inşallah :) eğer marka farklı olur da koyulaşma olmazsa korkmafarklı markalar farklı hcg algılıyor. Benim başıma geldi 2 gün önce
Bi albi bi de laboquick yap kuzum. İkisinde de silik belli belirsiz bile olsa var demek. En azından tek marka yapıp aklında şüphe bırakma, artımed, fırst hızlı gebelik testi, albi hepsini denedim ben:) çok uzun süre bekleyince hepsinden 3 er dörder tane yaptım deli gibiElimde 4 tane daha albi var canim bi de dagitima cikan laboquick lerik var bugun gelir onlar ama yarin ilk albi yaparim yine insallah vardir bakalim hayirlisi insallah
Bi albi bi de laboquick yap kuzum. İkisinde de silik belli belirsiz bile olsa var demek. En azından tek marka yapıp aklında şüphe bırakma, artımed, fırst hızlı gebelik testi, albi hepsini denedim ben:) çok uzun süre bekleyince hepsinden 3 er dörder tane yaptım deli gibi
Eki Görüntüle 3519119 bak bu da dun ilk idrar testim cok kurumus gorunuyo mu bilmiyorum ama bunda da silik vardi ama daha silikti tabi
Kuzum görünmüyor ama test çok yıpranmış. Eğer silik de olsa gördüysen vardır. Gün gün test yap kan vermiyceksenEki Görüntüle 3519119 bak bu da dun ilk idrar testim cok kurumus gorunuyo mu bilmiyorum ama bunda da silik vardi ama daha silikti tabi
Oyle yapicam canim hergun testle devamKuzum görünmüyor ama test çok yıpranmış. Eğer silik de olsa gördüysen vardır. Gün gün test yap kan vermiyceksen
Hadi bakalım Hergün at yorumlayalımOyle yapicam canim hergun testle devam